- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Bence git sen pazartesiye kadar kendini yer bitirirsinKizlar napsam bi akil verin bu kanamalardan dolayi gitsem mi doktora bugün dersim var ara ara pazartesiye bıraksam olur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence git sen pazartesiye kadar kendini yer bitirirsinKizlar napsam bi akil verin bu kanamalardan dolayi gitsem mi doktora bugün dersim var ara ara pazartesiye bıraksam olur mu acaba
Aşılamadan sonra rapor mu veriyorlar kuzu?Ayy ben de 3 gündür raporluydum bugün çalışıyorum 3 gün daha evdeyim böyle çok güzel keşke haftada 1 gün çalışsak
Evet 3 gün verdi canımAşılamadan sonra rapor mu veriyorlar kuzu?
Ay ben 3 gün rapor alamam imkansız benim ertesi gün işe gelmem lazımEvet 3 gün verdi canım
Afsfsg değilim ona gelene kadar neler yapıyorlar psikoloji bozacak izleyemedim aama fikir olarak mantıklı geldi. Tabi ki de araştıracağımsen bezi çıkarmayın çocuğun psikolocisi bozulur diyenlerden değil misin
Sürekli olmasa da denenebilir gibi geldi bana. Yurt dışında bayağı yaygın bir şeymiş ben yeni duydum
Aynen araştırmak lazım biz araştırmacı kimliğimizle araştırırız takibi zor olabilir ama çocuğun ihtiyaçlarını okuyabilmek çok büyük bir nimet zaten çocuk içinEvet o yüzden aklıma yattı zaten dediklerinin çoğu. Sadece iyi araştırmak lazım bunun da başka bir sakıncası, zararı falan olabilir mi diye. Hamile kalırsam araştırırım.
Affetme. Karşılığında bir şeyler iste. Menfaat dünyası, unutma
Oooo ooooo ooo haftada bir 2,5 saatlik bölüm yayınlayan Türk dizisi misin be uzay? Bu ne gizem "Aa senin adın Gizem mi?" demesini bekliyorum birinin
Ben ilk defa duydum rapor olayını. Ama yatın dinlenin diyen de oluyormuş normal hayatına devam et kan dolaşımı önemli diyen de oluyormuşAy ben 3 gün rapor alamam imkansız benim ertesi gün işe gelmem lazım
Araştırrız yaa başka işimiz mi var biz araştırmaya, sorgulamaya ve ikna olmamaya gelmişiz dünyayaAfsfsg değilim ona gelene kadar neler yapıyorlar psikoloji bozacak izleyemedim aama fikir olarak mantıklı geldi. Tabi ki de araştıracağım
Aynen araştırmak lazım biz araştırmacı kimliğimizle araştırırız takibi zor olabilir ama çocuğun ihtiyaçlarını okuyabilmek çok büyük bir nimet zaten çocuk için
Asfsfsg Gizem adını hiç sevmem inşallah yoktur aramızda evet canım zaten benim uzun ve bol alıntılı mesajlarım adeta bir Türk dizisini andırmıyor mu gerçekten 2 dkda anlatılabilecek şeyi yarım saatte anlatmak gibi ben de 10sayfads anlatıyorum minseo bundan çok muzdarip
Niye imkansız? Tüpçüde transfer olan kadınlara diyorlardı ki çok iş yapmanızı istemeyiz ama bütün gün de yatmayın. Evin içinde mutfaktan salona, odalar arasında falan küçük küçük yürüyün ki kan dolaşımı olsun, embriyonun tutunması kolaylaşsın. Aşılamada nasıl oluyordur bilemem. Burada okuduklarıma göre günlük hayatına dönen vardıAy ben 3 gün rapor alamam imkansız benim ertesi gün işe gelmem lazım
Bence git ya böyle kendini yiyeceksin kaç gün korkuyla. İster istemez aklına takılacak
Haklısınız kizlar kendimi yer bitiririm az once sağlık ocağındaki ebemi aradim baya tecrübeli bilgili ve ilgili bi bayan ama ulaşamadım surekli meşgul çalıyor o bir fikir verirdi en azindan insallah ulasabilirim.Bence git sen pazartesiye kadar kendini yer bitirirsin
yürüüü beee işte aradığım kanAfsfsg değilim ona gelene kadar neler yapıyorlar psikoloji bozacak izleyemedim aama fikir olarak mantıklı geldi. Tabi ki de araştıracağım
tesüf ederim
Ben ilk defa duydum rapor olayını. Ama yatın dinlenin diyen de oluyormuş normal hayatına devam et kan dolaşımı önemli diyen de oluyormuş
kadın doğum raporunu getiremem işyerine burdakilerin öğrenmesini asla istemiyorum. zaten akşama kadar oturuyorum. iş oraya gelirse işe gelirimNiye imkansız? Tüpçüde transfer olan kadınlara diyorlardı ki çok iş yapmanızı istemeyiz ama bütün gün de yatmayın. Evin içinde mutfaktan salona, odalar arasında falan küçük küçük yürüyün ki kan dolaşımı olsun, embriyonun tutunması kolaylaşsın. Aşılamada nasıl oluyordur bilemem. Burada okuduklarıma göre günlük hayatına dönen vardı
Bana da özelde Hpv dna yapıldı. 3 yıl gerek yok dedi doktor bana da. Bence yaptırma yani temiz çıktıysa ama içim rahat etmez dersen sen bilirsinHaklısınız kizlar kendimi yer bitiririm az once sağlık ocağındaki ebemi aradim baya tecrübeli bilgili ve ilgili bi bayan ama ulaşamadım surekli meşgul çalıyor o bir fikir verirdi en azindan insallah ulasabilirim.
Bu arada size bisey danisacagim simdi ben 2019 Ekim ayında yani 1 bucuk yıl önce sağlık ocağında smear aldirmistim bu ebeye o zaman ebe demişti ki biz ozellerden farklı olarak hpv dna da bakıyoruz smear a ek olarak yani ileriki 5 yıl içinde kanser olma ihtimali ile ilgili bilgi veriyor diye az once de nette baktim orda da hpv dna ve smear beraber bakıldiysa 5 yılda bir bakılması yeterli yazmışlar sizce doktora gidersem smear bakalim derse baktirmama gerek var mı bu durumda daha 1 bucuk yıl oluyor neden mi derseniz özelde çalışan doktorlara bazen güven olmuyor bosa tahlil yaptirdiklarini düşünüyorum her zaman olmasa da
Ağır iş yapmıyorsun ya bence de gidersin. Sadece arada kalkar hareket eder yürürsünkadın doğum raporunu getiremem işyerine burdakilerin öğrenmesini asla istemiyorum. zaten akşama kadar oturuyorum. iş oraya gelirse işe gelirim
Yine, olmamış ve belki de olmayacak aşılamaya don biçtik çok şükür. Allah kabul etsin. Sıradaki gelsin. Var mı başka kendine tedavi yakıştıran?kadın doğum raporunu getiremem işyerine burdakilerin öğrenmesini asla istemiyorum. zaten akşama kadar oturuyorum. iş oraya gelirse işe gelirim
Al bendende o kadarsorma işime aşığım
Sanada günaydın canımcımGünaydın güzellikler.
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Ağır iş yapmıyorsun ya bence de gidersin. Sadece arada kalkar hareket eder yürürsün
her türlü durumun planı dosyamızda hazır ve nazırdır aynen öyle yaparım ki inşallah gerek kalmazYine, olmamış ve belki de olmayacak aşılamaya don biçtik çok şükür. Allah kabul etsin. Sıradaki gelsin. Var mı başka kendine tedavi yakıştıran?
Bazı doktorlar sadece aşılama gününe rapor veriyormuş canımAy ben 3 gün rapor alamam imkansız benim ertesi gün işe gelmem lazım
Ben de açacağım beş tane falan. Hepsi farklı testle... Birkaç tane de kan sonucumla açarım. 13 tane falanHayali çizgilere evet hak veririm ama bariz bir çizgi olanların HAMILE MIYIM diye fotoğraf paylaşıp konu açmasına sinir oluyorum hayir değilsin diyesim geliyor
Devamlı yatmanı gerektirecek bir durum yok ama kendini yorma dedi, bazı doktorlar sadece aşılama gününe veriyormuş zatenBen ilk defa duydum rapor olayını. Ama yatın dinlenin diyen de oluyormuş normal hayatına devam et kan dolaşımı önemli diyen de oluyormuş