Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
minseo yeni bat 22 mayıs dünden beri lekelenmem vardı bugün söküldü erken geldi yine .neden bitürlü hamile kalamıyorum gerçekten hiç çocuğum olmayacak diye düşünmeye başladım artık yani üzerime düşen herşeyi faslasıyla yapıyorum neden olmuuyor her ay aynı hüzün ya bir gün geç gelip ümitlendirmiyrda hep erken hep erken oda iyi bi bakıma ümitlenmekte kötü benim hiç bebeğim olmayacakmı ya

Canım yanlş anlama ama rahim filmini erteleme. Benim herşey normaldi hormonlar ultrason yumurta sayısı bile ama solda hidrosalpenks çıktı. Bence klomene bile başlamadan rahim filmi çekilmeli

Polip falan var mı canım?

Canım yanlş anlama ama rahim filmini erteleme. Benim herşey normaldi hormonlar ultrason yumurta sayısı bile ama solda hidrosalpenks çıktı. Bence klomene bile başlamadan rahim filmi çekilmeli
Bende daha ilk takıpte yumurta felanda olusmadıya heralde once onu görmek istiyor. Olmazsa bıdakı ay konuşcam zaten film ıcın. Senınn onceden gecırdıgın bı enfeksiyon yada sıkıntı cıkarcak bi durum olmusmuydu bunla ilgili

Kuzum bencede rahim filmini erteleme demeye geldim, ultrasonla görünmüyor herşey, hormon almadan önce inşallah yoktur ama varsada bir sorun o hallolur, yoksada film etkisiyle ihtimalde artmış olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrimi söylemek istedim.

bakalm canm su aydan snra gundeeme gelır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…