- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
İlaçlı yumurta takibi yapacaktır. Spermiogram çok iyi çıkmış ya maşallah. Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın tedaviden
ay hadi inşallah. Yeni bişeyler deneyecek olmak heyecanlandırıyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaçlı yumurta takibi yapacaktır. Spermiogram çok iyi çıkmış ya maşallah. Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın tedaviden
Mis mis. Hem artık kafanda da soru işareti kalmadı. Bu da büyük rahatlık oluray hadi inşallah. Yeni bişeyler deneyecek olmak heyecanlandırıyor beni
Aynen bencede öyleHepimizin şaştı ya belki de cidden mevsimsel ya da strese bağlı
Amin canımm teşekkür ederimHayırlı olsun canımm sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım yanlş anlama ama rahim filmini erteleme. Benim herşey normaldi hormonlar ultrason yumurta sayısı bile ama solda hidrosalpenks çıktı. Bence klomene bile başlamadan rahim filmi çekilmeliKızlar doktordan geldım sımdı cok iyi bi doktora denk geldim, baya ilgili . Klomen asla duzenını bozmaz denk gelmiştir sadece dedi. Hersey normal rahım filmi kalmıs geriye ama onuda biraz erteleyelim özgeçmisinde bi sıkıntı yok cunku dedi.
Klomenı gunde ıkı kere kullancam benı klomene ikna etti tavrıyla ama suankı lekelenme adet degıl dedi ultarasondan baktı . Duvar dökülmemiş daha . Adet olunca Arıcam bana gün vercek ıste klomen ıcın sonra muaneye gidicem . Ama baya bilgili onla devam edicem sanırım
Polip falan var mı canım?Kizlar slmm yine bana bi haller oldu ya 4 5 gün önce hafif pembemsi bi kanama olmuştu ya ben yumurtlamaya yormustum onu bugün okulda dersin ortasında ayağa kalktım bir aktı afedersiniz altıma yaptım sandim o derece lavaboya gittim hemen baktim kanama şeklinde bu neyin nesi simdi daha 21. Gun adetin ondan sonra da baya kesildi simdi yok gibi bisey kahve leke geliyo peceteye silince Allah korusun kötü bisey mi oldu ya bu döngü ortasında 4 5 gun arayla iki kez kanama bana yazın yaşadığım kist olayını hatırlattı kist varken böyle ara kanama yaşadım hep ama o zaman klomen kullanmıştım simdi bisey kullanmadim kist oyle kendiliğinden oluşur mu
Rica ederim canimÇok teşekkür ederim
Bende daha ilk takıpte yumurta felanda olusmadıya heralde once onu görmek istiyor. Olmazsa bıdakı ay konuşcam zaten film ıcın. Senınn onceden gecırdıgın bı enfeksiyon yada sıkıntı cıkarcak bi durum olmusmuydu bunla ilgiliCanım yanlş anlama ama rahim filmini erteleme. Benim herşey normaldi hormonlar ultrason yumurta sayısı bile ama solda hidrosalpenks çıktı. Bence klomene bile başlamadan rahim filmi çekilmeli
Günaydın topik başkanlarının gülü herkeşler iyi mi bakalım?Günaydın güzellikler.
GeminiWoman ipek_annesi goldies16 Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 P Pungar35 Mordus gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet merakligzm Miss Bride fiona13 olcaaay niw Black Light sim84sim X xnobodyx Novaa Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie MEMUR54 Nm88326 B bercestesi cukulatam Ha-ri Paresilaaa R Random3
Günaydın güzellik Haftanın son çalışma günü olmasının verdiği bir mutluluk var sankiGünaydın güzellikler.
GeminiWoman ipek_annesi goldies16 Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 P Pungar35 Mordus gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet merakligzm Miss Bride fiona13 olcaaay niw Black Light sim84sim X xnobodyx Novaa Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie MEMUR54 Nm88326 B bercestesi cukulatam Ha-ri Paresilaaa R Random3
Kuzum bencede rahim filmini erteleme demeye geldim, ultrasonla görünmüyor herşey, hormon almadan önce inşallah yoktur ama varsada bir sorun o hallolur, yoksada film etkisiyle ihtimalde artmış olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrimi söylemek istedim.Kızlar doktordan geldım sımdı cok iyi bi doktora denk geldim, baya ilgili . Klomen asla duzenını bozmaz denk gelmiştir sadece dedi. Hersey normal rahım filmi kalmıs geriye ama onuda biraz erteleyelim özgeçmisinde bi sıkıntı yok cunku dedi.
Klomenı gunde ıkı kere kullancam benı klomene ikna etti tavrıyla ama suankı lekelenme adet degıl dedi ultarasondan baktı . Duvar dökülmemiş daha . Adet olunca Arıcam bana gün vercek ıste klomen ıcın sonra muaneye gidicem . Ama baya bilgili onla devam edicem sanırım
Günaydın güzellikler.
Aaaaaaaaa U Uzaygemisi35 nerlerdesin kayıp kıta? 👁👁Günaydın topik başkanlarının gülü herkeşler iyi mi bakalım?
Yoğöyle geç şöyle kenara otur. Yediğin içriğin senin olsun, neler yaptın anlat 🗒Saklambaç oynuyorum sobelendim galiba
Günaydınlar hepinizeGünaydın güzellikler.
GünaydınGünaydın güzellikler.
bakalm canm su aydan snra gundeeme gelır heraldeKuzum bencede rahim filmini erteleme demeye geldim, ultrasonla görünmüyor herşey, hormon almadan önce inşallah yoktur ama varsada bir sorun o hallolur, yoksada film etkisiyle ihtimalde artmış olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrimi söylemek istedim.