Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
minseo minseo yeni bat 22 mayıs dünden beri lekelenmem vardı bugün söküldü erken geldi yine .neden bitürlü hamile kalamıyorum gerçekten hiç çocuğum olmayacak diye düşünmeye başladım artık yani üzerime düşen herşeyi faslasıyla yapıyorum neden olmuuyor her ay aynı hüzün ya bir gün geç gelip ümitlendirmiyrda hep erken hep erken oda iyi bi bakıma ümitlenmekte kötü benim hiç bebeğim olmayacakmı ya 😏😥

Kızlar doktordan geldım sımdı cok iyi bi doktora denk geldim, baya ilgili . Klomen asla duzenını bozmaz denk gelmiştir sadece dedi. Hersey normal rahım filmi kalmıs geriye ama onuda biraz erteleyelim özgeçmisinde bi sıkıntı yok cunku dedi.
Klomenı gunde ıkı kere kullancam benı klomene ikna etti tavrıyla😄 ama suankı lekelenme adet degıl dedi ultarasondan baktı . Duvar dökülmemiş daha . Adet olunca Arıcam bana gün vercek ıste klomen ıcın sonra muaneye gidicem . Ama baya bilgili onla devam edicem sanırım
Canım yanlş anlama ama rahim filmini erteleme. Benim herşey normaldi hormonlar ultrason yumurta sayısı bile ama solda hidrosalpenks çıktı. Bence klomene bile başlamadan rahim filmi çekilmeli

Kizlar slmm yine bana bi haller oldu ya 4 5 gün önce hafif pembemsi bi kanama olmuştu ya ben yumurtlamaya yormustum onu bugün okulda dersin ortasında ayağa kalktım bir aktı afedersiniz altıma yaptım sandim o derece lavaboya gittim hemen baktim kanama şeklinde bu neyin nesi simdi daha 21. Gun adetin ondan sonra da baya kesildi simdi yok gibi bisey kahve leke geliyo peceteye silince Allah korusun kötü bisey mi oldu ya bu döngü ortasında 4 5 gun arayla iki kez kanama bana yazın yaşadığım kist olayını hatırlattı kist varken böyle ara kanama yaşadım hep ama o zaman klomen kullanmıştım simdi bisey kullanmadim kist oyle kendiliğinden oluşur mu
Polip falan var mı canım?

Canım yanlş anlama ama rahim filmini erteleme. Benim herşey normaldi hormonlar ultrason yumurta sayısı bile ama solda hidrosalpenks çıktı. Bence klomene bile başlamadan rahim filmi çekilmeli
Bende daha ilk takıpte yumurta felanda olusmadıya heralde once onu görmek istiyor. Olmazsa bıdakı ay konuşcam zaten film ıcın. Senınn onceden gecırdıgın bı enfeksiyon yada sıkıntı cıkarcak bi durum olmusmuydu bunla ilgili

Kızlar doktordan geldım sımdı cok iyi bi doktora denk geldim, baya ilgili . Klomen asla duzenını bozmaz denk gelmiştir sadece dedi. Hersey normal rahım filmi kalmıs geriye ama onuda biraz erteleyelim özgeçmisinde bi sıkıntı yok cunku dedi.
Klomenı gunde ıkı kere kullancam benı klomene ikna etti tavrıyla😄 ama suankı lekelenme adet degıl dedi ultarasondan baktı . Duvar dökülmemiş daha . Adet olunca Arıcam bana gün vercek ıste klomen ıcın sonra muaneye gidicem . Ama baya bilgili onla devam edicem sanırım
Kuzum bencede rahim filmini erteleme demeye geldim, ultrasonla görünmüyor herşey, hormon almadan önce inşallah yoktur ama varsada bir sorun o hallolur, yoksada film etkisiyle ihtimalde artmış olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrimi söylemek istedim. 😊

Kuzum bencede rahim filmini erteleme demeye geldim, ultrasonla görünmüyor herşey, hormon almadan önce inşallah yoktur ama varsada bir sorun o hallolur, yoksada film etkisiyle ihtimalde artmış olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrimi söylemek istedim. 😊
bakalm canm su aydan snra gundeeme gelır heralde:KK70:

X