Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar kuruluş osman dizisini izliyorum da içime bişi oturdu. Osman beyle karısının çocukları olmuyor. Zaferi kutlamaya gelen Ahmet alpe Osman Bey'in hasret ile sarilisini gördüm . Kocalarimiz da böyle hissediyor mudur. Benim ki ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor ama içinin başka olduğunu biliyorum.

Canım onlarda emin ol bizim kadar istiyorlar,seninle bu yolda ilerlerken sana karşı ilgisi sana destek olmaya çalışması herşeye rağmen yanında olduğunu hissediyorsan emin ol ki,bizden daha çok istiyorlar.Biz ikinci bebeğimizde kötü haberi aldığımızda muayahanenin kapısından çıkar çıkmaz, eşim iki eliyle arkadan bana destek olmak için omuzlarımdan tuttuğu anda ikimizde otomatikman hüngür hüngür ağlamaya başladık asansöre kadar öyle bir sarıldı ki içim koptu sandım.Hamileliğimi sonlandırdıktan sonra hiç unutmuyorum bir sabah kendini nasıl hissediyorsun diye sormuştu.İyi hissettiğimi onada moral olsun diye,bu günleri atlayınca tekrar bebiş yaparız dediğimde ''sen çok yıpranıyorsun istersen yapmayız '' dediği gün çocuğum olmasını daha çok istedim.Çocuk konusu benim için hayatımın merkezinde olan bir konu değildi.Ama eşimin o dokunaklı tavrından dolayı bir kaç kere daha çocuk yapmayı denemek istiyorum.
Allah'ım en kısa sürede herkesin gönlünün muradını verir inşallah

Evet tatlım muhtemelen öyle olacak. Regl olunca ödem mödem kalmıyor zaten. Sonra daaaa inşallah çok güzel gelişmeler olacak

Ben oyle desem önce cocuk yap sonra işe gir derdi. İş başvurusnda ima bile etmişti, benim patronm pek normal degl

İyiyim çok şükür. Sende haberler. Eşinin sayı, morfoloji süper. Sadece ileri hareket çok çok azıcık az gibi ama toplam hareket de bayağı iyi yine. Senin sonuçlar da çıktı mı? Ne dedi doktor?
Benim sonuclarda cok iyi hic problem yok. Doktor sebepsiz dedi. Bidaha ki reglin 2. Günü gidicem tedaviye başlayalım dedi. Tedavinin ne olduğunu söylemedi ama

Benim sonuclarda cok iyi hic problem yok. Doktor sebepsiz dedi. Bidaha ki reglin 2. Günü gidicem tedaviye başlayalım dedi. Tedavinin ne olduğunu söylemedi ama
İlaçlı yumurta takibi yapacaktır. Spermiogram çok iyi çıkmış ya maşallah. Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın tedaviden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…