iğnenin içindeki
hcg hormonu ovülasyonlaro pik çıkarıyor
Kizlar suan cok utaniyorum yaaaİğne de lh hormonu var o yüzden pik çıkar ovülasyon yapma o yüzden
3 çay kaşığı günde canımMacunu aldım kizlar her gün bir çay kaşığı mi kullanmak lazım erkekler içinde mi böyle??
Aaaaa tamam canım sagol sıparis ettim bakalım3 çay kaşığı günde canım
Kizlar suan cok utaniyorum yaaadogru diyosunuz iyiki varsiniz ❤
Canım arı sütü olsa o macunu 80 TL ye alamazsın arı sütü çok pahalı bişiM minik mucize92minseo kizlar neden kadınların macununda da ari sütü yok üzüldüm bak şimdi onun kaliteli yumurta da etkisi çok sanıyordum
HaklisinCanım arı sütü olsa o macunu 80 TL ye alamazsın arı sütü çok pahalı bişi
Erkeklerin ki nin içinde var ama sanirim o da az ondan uygun fiyataCanım arı sütü olsa o macunu 80 TL ye alamazsın arı sütü çok pahalı bişi
Natural aldım ben canım kızların önerisi ile clife de varHanimlar hangi macun alıyorsunuz.. ismi nedir
Cuma günü erken gebelik testiyle yapmak istiyorum cnmTest nezamana yapçan canım
Bende organik aldım 400 tl Rabbim vesile eylesin inşallahHanimlar hangi macun alıyorsunuz.. ismi nedir
Bence macun kullanırken başka ek takviye kullanma kuzum macunda çok şey var zaten yüklenme birdenArkadaşlar sizce içeriği nasıl bu ay Vitamin de kullanmak istiyorum???
Amin .... marka yazabiliyor musunBende organik aldım 400 tl Rabbim vesile eylesin inşallah
Markasi yok canım tanıdığım aktarcı yapıyo özel organik sorun neyse söylüyosun hazırlıyorAmin .... marka yazabiliyor musun
Onların cenaze vardı kuzu eşinin bi akrabası ölmüş
Hadi ya. Allah rahmet eylesinOnların cenaze vardı kuzu eşinin bi akrabası ölmüş