Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Selamlar,
Yardımcı olabilir misiniz?
Bugün doktora gittim. Önce hormon sonuçlarımı söyledi , ben 9. Günde kan verdim, değerlerim de amh 1.27 çıktı . Hoca rezervin düşük dedi, sonra ultrason muayenesi yaptı , sağda solda 4-5 adet antral folikül gördüm dedi. 6 ay doğal yollarla deneyin sonra tüp bebek yaparız dedi. Yaşım 32 bitti 33 yaşındayım. Moralim çok bozuldu. Tam 2 yıl önce bir gebelik oldu ama 5-6. Haftada düşük oldu. Bizde ona güvenerek hafiften aldık . Sadece ovulasyom testine dikkat ediyorduk. Son 2 Aydın daha sık ilişki oldu . Birde normalde benim 26-27 gün oluyordu adet döngüm ama son ay 24 gün oldu. Doktora gidicem diye biraz stres yapmış olabilirim . Kafam çok karışık. Kür kullanmak istiyorum , ama amh yükselmez dedi doktorum .

Amh değişmiyor ama tek başına yeterli bir ölçüm değil. Diğer hormonlarla ve antral folikül sayımıyla beraber değerlendiriliyor. 1.27 düşük olabilir ama alarm veren bir düşüklük değil. İki tarafta ayrı ayrı mı 4-5 yumurta yoksa toplam mı?

Amh yi tek başına değerlendirmek hatalı olur canım diğer değerlerin için birşey dedi mi doktor
Amh si nice düşük insanlar gebe kalıyor çünkü

Bence utanma bende bilmiyordum aaa dedim altın değerinde bilgi bu bilmek iyi oldu sayende sana tşkr ederim sorduğun için cvplayan arkadaşlara ayrı teşekkür ederim
Canim ya inan bazen bildigim seylerde panik yapiyorum.. iyiki doktora sormamisimiyiki arkadaslar cevapladilar sagolsunlar.. benim hep aklimda catlatma ignesi catlatiyormu catlatmiyormuydaydi.. bunuda ovulasyonla anlayabirmiyim yoluna o guzden gittim.. bugun cok agrim oldu sanirim 3.gunu bugun catladi.. bugunu de ramazan ramazan atlatirsak esimle onsan sonra bi oh diyecegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…