Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Haklısın gerçekten ama olmuyordu işte Uyanma konusunda çok zorluyor beni kafamı tutmakta zorlandım, akşamda erkenden uyumuşum normalde hep geç uyurdum. Kahve miydi sebebi acaba uyuyamamamın bakim birkaç güne nolucak

Çıkıyor muymuş cidden? Bizim geçen bir tabakta avokado kalmıştı yeşil yeşil. Eşim süngerlemeden koymuş. Finish kullanırken oldu. Fairy'de denk gelmedim daha
Çıkardı valla, fairy platinum plus kullanıyorum ben şu üç renkli olan. Baya full doldurup çalıştırırım hep makineyi. Finish almıştım bir ara hep beyaz beyaz kalıntı bırakmıştı koca kutuyu atmıştım, belki aldığım modeliyle alakalıdır bilmiyorum.

ahahahjahaha neye niyet neye kısmet diyoruz biz ona ama senin canın sağ olsun

Kahve uyutmuyor gece ya. Öyle bir şeyi var. Ben de dün çok uykusuz kalmıştım. Bari bu gece uyuyalım diye kahveyi bu akşama erteledik bakalım
Ben de mavi, kırmızı, yeşil olanına başladım şimdi. Hızlı çözünme özelliği varmış. Finish bende de beyaz kalıntılar bıraktı :/

%15 bile olsa çok iyiymiş.... aslında 3.aşılamaya kadar gelen çiftler ile ilk denemede tüp bebek fiyatı aynıya denk geliyor... inşallah tutar canım ilk denemede hus3545
Yok Bizim burda okadar değil 1500 tuttu herşey ilaçlar iğne aşılama bazıları 4000 e falan yapıyorlarmış

Selam kızlar bu saatin öne çekilmesi benim için kötü oldu.. işe giderken çocuğu anneme bırakıyordum şimdi iş dönüşü almaya yetişemem. iftarımızı hazır yemekle açarız diyorduk oda olmadı. Ramazanda biraz uyuklayarak geçiyor, formdan eccuk uzak kalabiliriz...Herkese hayırlı iftarlar sahurlar diliyorum...

Yok Bizim burda okadar değil 1500 tuttu herşey ilaçlar iğne aşılama bazıları 4000 e falan yapıyorlarmış
Canım mikroçiplimiydi öyle bişey yapıyorlardı onun biraz daha pahallı olduğunu okuyordum ondan dedim.. fiyatı çok iyi.. hemen aşılamaya başlaman sürekli vücuduna hormon yüklememen için karar verilmiş olabileceğini düşündüm.. hayırlısı olsun inşallah. ayın kaçında yapılacak..seninle benim adet zamanlarımız benziyorud geçen ay..

Belki faydası olur diye kampanyadan iki ürün aldım ben . ya ben ne yapayım iki kere hsg çektirdim yine elde var sıfır ah şu vaatler yok mu vaatler

Kızlar, evlendiği gibi doğurup doğurduktan sonra ikinciye hamile kalan iki idol getirdim. Bu hesapları iyice inceleyip yapılması gerekenleri öğrenip feyizlenelim

hus3545 onuda etiketlemeyi unutmusum.. ayrica minseo sen hsgden sonrami yaptirdin asilamayi ben kacirdim mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…