Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Allah iyiliğini ya nasıl becerdin bi kere terbiyeyi ılıştırarak iyi yapmışsın yoğurt soğuk olduğu için ve yumurta olduğu içinde ama yavaş yavaş ve çorbayı karıştırarak dökmen lazım ki kesilmesin sen biraz aceleci davranışsın ben çorba hastasıyım her türlüsünü yapar içerim valla

Son düzenleme:
Çorbayı da karıştırarak döktüm ama hızlı oldu galiba, bir de çok kaynardı. yildizsavascisi 'nin dediği gibi altını kısıp biraz beklemem lazımdı belki

Kampanya elimizde patladı ya kesinlikle biz fiona13 ile araştırırız kim sorumluysa hesap verecek ilk kim sırayı bozduysa hangi Mart olduğu belirtilmedi demek ki oradan yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor kampanya
Başkan olarak hsg lobisinin en büyük mağduriyetini yaşayan benim
Acilen bir komisyon kurulması fikrinde hemfikirim. Bu bebekler gelmeyecekse acilen bilgi versinler biz de işimize gücümüze bakalım.
Hsgzedeler valla ben de gebelik etkisi olasılığını artırması yan etkisini yerine getiremeyen bir hsgzedeyim. Kesinlikle komisyon kurulsun gereken yapılsın
Bence de topiğin gülü cidden @NealStreet
Tabi ki tabi ki fionacım biz her şeyi 7 kere falan araştırır sorgularız zaten
En doğal yolu önermiştim vanish iyiymiş demek ki ama kimyasal ağırlığı ne kadwr bilemiyorum. Rahatsız etti mi seni?
Hellooo herkese ben öyle bir koşturmaca içindeyim ki çok bakamıyorum kuzular ama inşallah dönüşüm efsane olacak ondan sonra buraların tozunu attırıciiim

cukulatam yıl vermeden kampanya yapmışsın bak gördün mü? Kendini de mağdur ettin, bizi de. Oldu mu şimdi hı, oldu mu söyle?!
En doğal yolu önermiştim vanish iyiymiş demek ki ama kimyasal ağırlığı ne kadwr bilemiyorum. Rahatsız etti mi seni?
Evet ben de o yüzden ilk onu denedim ama olmadı. Belki de çok beklemiş bir leke olduğu içindir bilemedim. Kimyasal ağırlığının çok olduğu kesin. Bayağı ağır kokuyor ama çok tepesinde durmadım

Süngerlemeden asla koymuyordum bende bulaşıkları, geçen gün denemek istedim, tezgahta beklemiş kurumuş lekeli (zerdeçal köri fesleğen karışımlı kremalı makarna sosu) tabakları attım makinaya, tertemiz çıktı. Ama hala süngerleyesim geliyor alışkanlık işte kendimi tutamıyorum

Ben size dedim. Kahveyi azaltarak bırakın dedim. Çok feci bir bağımlılık kahve ya. Ben zorlandım bırakırken. Eşim daha da zorlandı. Aylardır kahve sayıklıyoruz. Bu akşam kendimizi mi şımartsak dedik. İnşallah yeniden bağımlı olmayız

Çıkıyor muymuş cidden? Bizim geçen bir tabakta avokado kalmıştı yeşil yeşil. Eşim süngerlemeden koymuş. Finish kullanırken oldu. Fairy'de denk gelmedim daha

Kızlar bir sey sorucam benim prolaktin yüksekliği için doktorlar ilaç vermediler ama yumurtlama haftamda ara ara gelen göğüs ağrılarım oluyor ardından çok fazla uykum oluyor. Yumurtlama haftası olduğu için göğüs ağrısı umutsuzluğa sürüklüyor beni yine prolaktin yükseldi diye. İlaçsız prolaktin düşüren var mı? (Aslanpençesi hariç o bende baş ağrısı ve şiddetli göğüs ağrısı yaptı)

napayım bacım 2 senedir bekliyorum birden kampanya başlatınca elim ayağıma dolaştı demekki. Sizde hemen suçluyu arıyosunuz yahu, bak mart kampanyası dedim dedim bebeler gelmedi ama herkes bi tedaviye başladı, hsgler aşılamalar klomenler tüp bebeler havada uçuştu

Günaydın kuzum buralardayız yaaa hatta okuldayim suan dersim boş valla gel git okula çok tedirgin oluyorum yollarda 8leri de kapatmadilar şansıma ramazan da vurdu beni uykusuzluk hat safhada sahura kalkıyorum sonra uyuyamıyorum okula geliyorum iki gündür 3 saatten fazla uyuyamıyorum mağdurum da mağdurum yani cnm benden durumlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…