Şehriye çorbası sevmediğim için bugüne kadar hiç yapmamıştım ama midemi rahatsız ediyor diye mercimek de yapmak istemedim. Günlerdir de yoğurt çorbasının farklı versiyonlarını içiyoruz diye şehriye yapayım bari dedim. Terbiyenin içine çorbadan ekledim biraz, yeterince ekleyememişim çorbaya geri eklediğim an kesildi. O saatten sonra da yeni çorba yapamayacağım için napayım napayım derken çorbayı blender'dan geçirdim. Bebeğin maması da hazır artıkBir tek kendisi yok
Allah iyiliğini ya nasıl becerdinTavuk parçası koyunca mı terbiyeli oluyor? Ben hiç anlamam yemek terimlerinden ya. Annemi aradım yumurta, limon, un falanla terbiye hazırla dedi. Sonra çorbadan ona biraz ekleyeyim mi dedim. Gerek yok ben yapmıyorum dedi. Bu aklıma yatmadığı için ben çorbadan ekledim o karışıma önce, yoksa yumurta bir anda pişer katılaşır diye düşündüm. Daha kötüsü oldu, hamur oldu löp löpYa çok komik bir andı. İçine hindi suyu koymuştum bi de. İmkanı yok dökemem. Bari blender'layayım dedim. Şehriyeyi blender'layan ilk insan olarak tarihe geçebilirim Bu ilk vukuatım değil. Yemek yapmaya başladığım zamanlar tarhanayı da hamura çevirdiğim için onu da blender'dan geçirmişliğim var Yemek tarifi isteyen olursa lütfen çekinmesin
| 13.04.2021 | 6 AY | |
| 13.04.2021 | 29 AY | |
B bercestesi | 14.04.2021 | 14 AY | |
| 14.04.2021 | 21 AY | |
| 14.04.2021 | 30 AY |
Ben buralardayımmKızlar ses verin nerelerdesiniz ?
mell_in_shell
GeminiWoman
ipek_annesi
Jane Jetgil
Nm88326
B bercestesi
cukulatam
U Uzaygemisi35
sleepy05
Mordus
NaaNaa
@NealStreet
fiona13
olcaaay
niw
Black Light
sim84sim
Cartedor
zeynep-ahmet
M minik mucize92
M Masalmina
MEMUR54
Cookiie
Günaydın. Uzaktan uzaktan takip ediyorum sizi.Kızlar ses verin nerelerdesiniz ?
mell_in_shell
GeminiWoman
ipek_annesi
Jane Jetgil
Nm88326
B bercestesi
cukulatam
U Uzaygemisi35
sleepy05
Mordus
NaaNaa
@NealStreet
fiona13
olcaaay
niw
Black Light
sim84sim
Cartedor
zeynep-ahmet
M minik mucize92
M Masalmina
MEMUR54
Cookiie
Çorbayı da karıştırarak döktüm ama hızlı oldu galiba, bir de çok kaynardı.Allah iyiliğini ya nasıl becerdinbi kere terbiyeyi ılıştırarak iyi yapmışsın yoğurt soğuk olduğu için ve yumurta olduğu içinde ama yavaş yavaş ve çorbayı karıştırarak dökmen lazım ki kesilmesin sen biraz aceleci davranışsın ben çorba hastasıyım her türlüsünü yapar içerim valla
Kampanya elimizde patladı ya kesinlikle bizArkadaşlar herkese merhaba. Önemli bir konuya parmak basmak için geldim. Bir süredir kafamı meşgul eden bir şey var. Mart kampanyası adı altında birtakım duygu sömürüsü marifetiylecukulatam kod adlı kişi tarafından dolandırılmış olabilir miyiz? Kendisi her ne kadar kendi duygularıyla da oynamış olsa da bunun farkında olmayabilir ya da "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diyerek kendisini feda etmiş olabilir. Bu kişinin emellerini tek başına yürütmüyor olabileceğini de ihtimal dahilinde tutuyorum. ipek_annesi kod adlı kişi, bu kampanyayla hamile kalabilen tek kişi olduğu için kendisinden de şüpheleniyorum. Diğer şer odakları, bizi hsg batağına sürükleyenler. Bakınız, burada çok büyük paralar dönüyor. Hepimizi gaza getirip sıraya girmek suretiyle hsg çekilip o sıralardan elimiz boş dönmemize sebep olan kişiler işbirliği içinde olabilir. Üstelik bu hsg lobisi regl düzenimizin de bozulmasına sebebiyet vermiştir. Dikkat ettiyseniz konu hamile kalamamış olmamızdan da öteye gidiyor. Kampanyanın en mağduları arasında şahsım @NealStreet ve @Random33 kardeşim olmak üzere çok büyük mağduriyetler yaşanmaktadır. Konu sahibi minseo ve teknik ekibinin önderliğinde hepinizi bu durumun incelenmesi, araştırılması ve neticelendirilmesi hususunda sağduyuya davet ediyorum. fiona13 ve U Uzaygemisi35 'nin kurulacak komisyonda gönüllü olarak yer alacaklarından ümitliyim. Jane Jetgil 'nun yazman olarak iştirak edip görüşmeleri
bize raporlayabileceği kanaatindeyim. Yoldaşlarım, çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde havalar bir sıcak bir soğuk yaptığı için hastalığa davetiye çıkarmaya çok müsait. Lütfen herkes kendine dikkat etsin.
İmza: Terelelli
Hsgzedeler valla ben de gebelik etkisi olasılığını artırması yan etkisini yerine getiremeyen bir hsgzedeyim. Kesinlikle komisyon kurulsun gereken yapılsınBaşkan olarak hsg lobisinin en büyük mağduriyetini yaşayan benim
Acilen bir komisyon kurulması fikrinde hemfikirim. Bu bebekler gelmeyecekse acilen bilgi versinler biz de işimize gücümüze bakalım.
Bence de topiğin gülü cidden @NealStreetayy özlediğim entry işte buu, seen bu topiğin gülüsüsünben uzay arkadaşımla beraber komisyonda görev almaktan çok büyük bir onur duyarım minseo başkan ne zaman başlıyoruz araştırmaya ? bu topiğin kapısında nar kırmanın vakti geldi
En doğal yolu önermiştimminseo U Uzaygemisi35 temizlik konusunda aşırı hassas olduğum için leke çıkarma olayını daha yeni deneyebildim Karbonat ve beyaz sirkede bekletmek işe yaramadı. Vanish leke çıkarıcı döktüm aynı sudayken direkt lekenin üstüne. Birkaç gün bıraktım, çıktı leke. Makineye de ekledim deterjan gözüne, beyazların rengi açıldı gibi
Hellooo herkese ben öyle bir koşturmaca içindeyim ki çok bakamıyorum kuzular ama inşallah dönüşüm efsane olacak ondan sonra buraların tozunu attırıciiimKızlar ses verin nerelerdesiniz ?
mell_in_shell
GeminiWoman
ipek_annesi
Jane Jetgil
Nm88326
B bercestesi
cukulatam
U Uzaygemisi35
sleepy05
Mordus
NaaNaa
@NealStreet
fiona13
olcaaay
niw
Black Light
sim84sim
Cartedor
zeynep-ahmet
M minik mucize92
M Masalmina
MEMUR54
Cookiie
Ben maaşlı çalışan olduğum halde adım ilk sıraya yazılmadığı için işi bırakıyorum. Saksı değilimKızlar ses verin nerelerdesiniz ?
mell_in_shell
GeminiWoman
ipek_annesi
Jane Jetgil
Nm88326
B bercestesi
cukulatam
U Uzaygemisi35
sleepy05
Mordus
NaaNaa
@NealStreet
fiona13
olcaaay
niw
Black Light
sim84sim
Cartedor
zeynep-ahmet
M minik mucize92
M Masalmina
MEMUR54
Cookiie
Buralardayiz kuzuuKızlar ses verin nerelerdesiniz ?
mell_in_shell
GeminiWoman
ipek_annesi
Jane Jetgil
Nm88326
B bercestesi
cukulatam
U Uzaygemisi35
sleepy05
Mordus
NaaNaa
@NealStreet
fiona13
olcaaay
niw
Black Light
sim84sim
Cartedor
zeynep-ahmet
M minik mucize92
M Masalmina
MEMUR54
Cookiie
Canım benim yumurtlama haftam. Değerlendirmeler tam gaz devam ediyorKızlar ses verin nerelerdesiniz ?
mell_in_shell
GeminiWoman
ipek_annesi
Jane Jetgil
Nm88326
B bercestesi
cukulatam
U Uzaygemisi35
sleepy05
Mordus
NaaNaa
@NealStreet
fiona13
olcaaay
niw
Black Light
sim84sim
Cartedor
zeynep-ahmet
M minik mucize92
M Masalmina
MEMUR54
Cookiie
Kampanya elimizde patladı ya kesinlikle bizfiona13 ile araştırırız kim sorumluysa hesap verecek ilk kim sırayı bozduysa hangi Mart olduğu belirtilmedi demek ki oradan yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor kampanya
Evet ben de o yüzden ilk onu denedim ama olmadı. Belki de çok beklemiş bir leke olduğu içindir bilemedim. Kimyasal ağırlığının çok olduğu kesin. Bayağı ağır kokuyor ama çok tepesinde durmadımEn doğal yolu önermiştimvanish iyiymiş demek ki ama kimyasal ağırlığı ne kadwr bilemiyorum. Rahatsız etti mi seni?
Ben size dedim. Kahveyi azaltarak bırakın dedim. Çok feci bir bağımlılık kahve ya. Ben zorlandım bırakırken. Eşim daha da zorlandı. Aylardır kahve sayıklıyoruz. Bu akşam kendimizi mi şımartsak dedik. İnşallah yeniden bağımlı olmayızminseo
Günaydın herkese, buralardayım ben
Ramazanın ilk günü biraz zor geçti, ne yemek ne su bir tek kahve zorluyor beni fena bağımlı olmuşumAsla uyanamadım tüm gün baş ağrısıyla zar zor çalıştım.
Çıkıyor muymuş cidden? Bizim geçen bir tabakta avokado kalmıştı yeşil yeşil. Eşim süngerlemeden koymuş. Finish kullanırken oldu. Fairy'de denk gelmedim dahaSüngerlemeden asla koymuyordum bende bulaşıkları, geçen gün denemek istedim, tezgahta beklemiş kurumuş lekeli (zerdeçal köri fesleğen karışımlı kremalı makarna sosu) tabakları attım makinaya, tertemiz çıktı. Ama hala süngerleyesim geliyor alışkanlık işte kendimi tutamıyorum
Günaydın kızlar durumunda değişiklik olan bizi güncellesin
daydream34 13.04.2021 6 AY I LoVe You 13.04.2021 29 AY B bercestesi 14.04.2021 14 AY cukulatam 14.04.2021 21 AY Yusra-61 14.04.2021 30 AY
cukulatam yıl vermeden kampanya yapmışsın bak gördün mü? Kendini de mağdur ettin, bizi de. Oldu mu şimdi hı, oldu mu söyle?!
Evet ben de o yüzden ilk onu denedim ama olmadı. Belki de çok beklemiş bir leke olduğu içindir bilemedim. Kimyasal ağırlığının çok olduğu kesin. Bayağı ağır kokuyor ama çok tepesinde durmadım
Günaydın kuzum buralardayız yaaa hatta okuldayim suan dersim boş valla gel git okula çok tedirgin oluyorum yollarda 8leri de kapatmadilar şansımaKızlar ses verin nerelerdesiniz ?
mell_in_shell
GeminiWoman
ipek_annesi
Jane Jetgil
Nm88326
B bercestesi
cukulatam
U Uzaygemisi35
sleepy05
Mordus
NaaNaa
@NealStreet