Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
R Random3 33 rnd 33 ne durumdasın? Her şey yolunda mı? Dinlenebiliyor musun?
Her şey yolunda, tamam
Dinleniyorum canım yaa eşim sağolsun çok yardım ediyor zaten. Sabah kan verdim. Yarın kontrolüm var. Bakalım hcg düşmüş mü? Ultrasonda da bakacak kanama alanı vs ne durumda diye

Ben kendin yap derim. İnsan zorlanıyor evet ama ben yaptıysam herkes yapar. Hem de Gonal-f hazır iğne. Sadece Cetrotide'ı hazırlayacaksın. O da basit

Her şey yolunda, tamam
Dinleniyorum canım yaa eşim sağolsun çok yardım ediyor zaten. Sabah kan verdim. Yarın kontrolüm var. Bakalım hcg düşmüş mü? Ultrasonda da bakacak kanama alanı vs ne durumda diye
Oh çok şükür. Hcg de düşmüştür, kanama alanı da geçmiştir inşallah. Hızla toparlansın rahmin. Daha gidecek yolumuz var

banada gonal f 400 verdi 75 ml vurulcakmışım pazartesi günü kontrole çağırdı nası bişi acaba iğnelerin yan etkisi oluyomu

Bence Naci de olabilir. Çünkü Naci gitmeden klarnetini unutmuş, gittiyse almadan gideceğini düşünmüyorum. Bi de kitaplar getirdi al oku filan diye, gazoz da getirdi. Yani ikisi de olabilir ama Naci olma ihtimali de var.

Yok canım ya o daha gelmez o mevera başlamış trt de orada oynuyor sonra dedim dönmeyecek geri yani birde eski sevgilisi olblr ama emin değilim.
Hani tedavi aldığı kadına inci giderse naparsın dedi gidemez saklarım dedi. Esatı saklamış olma ihtimali var çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum fragmanı bile

Ben kendin yap derim. İnsan zorlanıyor evet ama ben yaptıysam herkes yapar. Hem de Gonal-f hazır iğne. Sadece Cetrotide'ı hazırlayacaksın. O da basit
Eşim de öyle diyor... deneyeceğim... Çatlatmayı ilk ayda vurmaya calımıştım ama sanırım doğru tutamadım iğne göbeğime girmeden yamuldu kayınvalidemi aradım şeker iğnesi benim iğnemin aynısıymış şanstan, getirdi ve kendisi vurdu.. Bir de tüp iğneleri sayısı da fazla, 2 çeşit ayrıca.. En iyisi kendim yapmak.

Kizlar benim evlendikten sonra adete on on iki gün kala hafif göğüs hassasiyeti ve göğüs ucu kararmasi oluyor her ay değil. Sonrasında adet oluyorum acaba sürekli düşük mü oluyor tam bilmiyorum ya da kimyasal ?

Olabilir canım zaten psikolojik olarak bı kadarı olamaz dedirten dizi bazen yoruyor beni
Ay ben o konuda 'Doğduğun ev kaderindir' dizisini başa alıyorum. Resmen felaket senaryosu, hiç güzel bir anı yok, hep moral bozukluğu, insanlara resmen psikolojik bunalım yaşatıyor.... Nerde o eski diziler. İkinci bahar, Yeditepe İstanbul, Ekmek teknesi, süper baba, kaygısızla, baskül ailesi vsvsvs.... Şuan varsa yoksa cinayet, aldatma, hapise girme, kaçırma, tecavüz konuları.....

Göbeğinin yanından biraz tutup çekerek yapıyorsun değil mi? Çok bastırmazsan yamulmaz. Yavaş yavaş sokuyordum ben. Benim de iki çeşitti. Hem de Gonal-f yerine Menopur kullandım ben bayağı karmaşık, hazırlaması da uğraştırıcı. Yaparsın yaparsın. Hiç merak etme
Bilmiyorum ki kuzum, ilk defa kullanacağım. Ama sanırım @NealStreet bu konuda bize bilgi verebilir.
Ben Gonal-f kullanmadım. Menopur hiç yan etki yapmadı. Bol su içiyordum. Beslenmeme çok dikkat ettim. Cetrotine ilk iki gün iğne yaptığım yerin etrafında kızarıklık, yanma ve kaşıntı yaptı. Birkaç saat içinde geçti o da. Sonraki günler bunlar da olmadı

Oh çok şükür. Hcg de düşmüştür, kanama alanı da geçmiştir inşallah. Hızla toparlansın rahmin. Daha gidecek yolumuz var
Valla uzun bi süre sahalarda olmayacağım kuzum. Kızın tetkikleri, benim doktor masraflarım derken iyice açıldık. E bi de taşınmayı düşünüyoruz. Ya taşınmayı erteleyip burada ruh hastalarıyla uğraşmaya devam edicem bebek için ya da önce buradan kurtulup kafamı iyice rahatlatıp bebeği erteleyeceğim. Ki ikinci şık daha mantıklı geliyor. Hamileliğimi sorunlarla geçirmek istemiyorum, keyfimce tadını çıkarmak istiyorum. Önce annenin psikolojisi önemli sağlıklı bi bebek dünyaya getirmek için. Ama yaş da geçiyor işte, böyle saçma bi çıkmazdayım şu anda

Olsuuuun yol yoldur. Aralar verilse de... Doğru söylüyorsun önce annenin psikolojisi. Yaş beni de şey eden şey. Yoksa bekleriz ne olacak sanki. Taşınma olayı kısa vadede mümkün mü? Oradan uzaklaşmadan seni rahat bırakmayacaklar mı ya bu neydi böyle :/

Ben sıkıldım bıraktım kitabın dışına çıkıyorlar kimi dizilerde. Ben kitabini okucam doğduğun evin kaderinin. Kitabları dahs güzel masumlar apartmanı kitabini okudum tek dizi var şuan o dediğin dizilere benzeer TrT GÖNÜL DAĞI çok güzel doğal özden insanlar orada miss gibi buram buram sevgiler var

Öncelikle geçmiş olsun canım,Neden ilaç vermediler?Prolaktin değerin kaç? Endokrin uzmanına gittin mi?Tüp bebek aşamasındayım canım prolaktin değerim referans değerimin altında olmasına rağmen doktorum 10 günde bir kullanmam gerektiğini söyledi.Bende hiperprolaktinemi var.Prolaktinde baş ağrısı yapabiliyor.Benim ilaç kullanmadan hiç düşmedi.Hiç bitkisel birşey kullanmadım.

Bu iğnelerin etkileri aşağı yukarı aynıdır bence... Transfer ne zaman olacak canım? bitti mi iğnelerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…