Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
bende koyayım kız tuz ozaman kjdksajdf D

jel formunda olmayanları hiç sevmiyorum ben, o yüzden finish quantum max ve fairy en iyi temizleyen şuan. bi de sıvı jel bulaşık deterjanları varmış galiba onlar nasıl acaba
sıvı bulaşık deterjanıyla bi kere fırın tepsisini yıkayayım dedim, yıkamaz olsaydım. Deterjan kokusu günlerce çıkmadı. Fırında birşey pişireyim dedim fırının içi buram buram kimyasal koktu.

zasten bu cumartesi komple mutfak temızlıcem S: buzdolabı mutfak dolabı kiler dolabı fayanslar. bardak canak camasır suyuna koncak
ay kolay gelsin kuzum
ayyy ciddi mi kimyasal ötesi kimyasal resmen
O değilde bu bulasik makinesi ne büyük icat demi kizlar bir hafta bozuldu bir ara da dellendim hic sevmem bulasik yıkamayı
kesinlikle icat edenin ruhuna bir el fatihaaa

Çok enteresan servisi çağırın bence canım, makineyi hiç temizledin mi makine temizleyicilerle?

Biz mecbur su çok kireçli ben tuz koymasam benim bardaklar mahvolur
Bizimki de kireçli aslında ama anlamadım. Eve ilk yerleşmeye başladığımızda bulaşıkları yıkayıp öyle yerleştiriyordum. O zaman fark ettim ilk o lekeleri. Çağırdım servisi. Geldi şeffaf kapak takıp çalıştırdı. Sorun yok dedi. Sanki ben yalan söylicem başka işim yok. Bir daha da uğraşmadım. Şimdi nerdeyse bütün bulaşıkları kullanmadan önce yeniden sudan geçiriyorum :/

bende koyayım kız tuz ozaman kjdksajdf D
istikrar seviyen... ahahhsjsjsj
Ben acaba makine tabletleri çözemiyor mu ondan mı beyaz lekeler kalıyor diye düşündüm, sıvı deterjan aldım. Servisçi gelince onu gördü. Bunu kesinlikle kullanmayın dedi

Ben de fairy hepsi bir arada tableti var mavi beyaz onu kullanıyorum. Makinem arçelik normal iki programlı makine. Tuz ve parlatıcı koyuyorum aylarca bitmiyor. Şimdiye kadar ne bardaklar çizildi ne de kimyasal kokusu var. Makineye koymadan önce yemek artıklarını peçete ya da kaşıkla sıyırıyorum.

Şehriye çorbası sevmediğim için bugüne kadar hiç yapmamıştım ama midemi rahatsız ediyor diye mercimek de yapmak istemedim. Günlerdir de yoğurt çorbasının farklı versiyonlarını içiyoruz diye şehriye yapayım bari dedim. Terbiyenin içine çorbadan ekledim biraz, yeterince ekleyememişim çorbaya geri eklediğim an kesildi. O saatten sonra da yeni çorba yapamayacağım için napayım napayım derken çorbayı blender'dan geçirdim. Bebeğin maması da hazır artık Bir tek kendisi yok

Kulağa tuhaf gelebilir ama ben de geçen terbiyeli bir çorba yaptım çok da dikkat ettim ama kesildi ne yapayım ne edeyim derken bir kaba süzgeç koydum çorbayı döktüm iri taneler ustte kaldı kapta ki çorbayı da bilendir dan geçirdim sonra da süzgeçte ki iri taneleri ekledim bi iki dk daha tekrar özleşsin diye kaynattim tam olmasa da baya baya kurtardım yani kuzum. Terbiyeli şehirde çorbası dediğin içinde tavuk parçaları da olan mi ben Şehriye çorbasını ya tamamen salçasız hasta çorbası ya da salçalı yaparım?

Tavuk parçası koyunca mı terbiyeli oluyor? Ben hiç anlamam yemek terimlerinden ya. Annemi aradım yumurta, limon, un falanla terbiye hazırla dedi. Sonra çorbadan ona biraz ekleyeyim mi dedim. Gerek yok ben yapmıyorum dedi. Bu aklıma yatmadığı için ben çorbadan ekledim o karışıma önce, yoksa yumurta bir anda pişer katılaşır diye düşündüm. Daha kötüsü oldu, hamur oldu löp löp Ya çok komik bir andı. İçine hindi suyu koymuştum bi de. İmkanı yok dökemem. Bari blender'layayım dedim. Şehriyeyi blender'layan ilk insan olarak tarihe geçebilirim Bu ilk vukuatım değil. Yemek yapmaya başladığım zamanlar tarhanayı da hamura çevirdiğim için onu da blender'dan geçirmişliğim var Yemek tarifi isteyen olursa lütfen çekinmesin

Kiz löp löp hamur mu öyle kesilme hiç duymadım iki Tiyo vereyim terbiye nin içine corbadan katacagin zaman çorbanın altını iyice kis fokur fokur olmasın yoksa Tastaki terbiye de kesik olur ikincisi terbiye ye corba dan katınca pürüzsüz bi kıvama gelsin çok iyi karıştır ve terbiyeyi eklerken çorbaya çorbayı en kisiga alıp yavaş yavaş karıştırarak ekle fokurdarken değil afiyetler olsun

Ya keşke fotoğrafını çekseydim. Görmeniz lazımdı. Aslında kasedeki hali gayet pürüzsüzdü ama ekleyince birden dökmüş olabilirim Çorba da fokur fokur kaynıyordu. Zaten çok zahmetli bir şey ya bir daha yapacağımı sanmam. Çorba dediğin, her şeyi tek tencereye koyacaksın öyle pişecek. Yemek yapmak benim zaten hala çok uzun zamanımı alıyor. Sevemedim

Afiyetler olsun canım

Ay Allah iyiliğini versin kız, gül gül öldüm ya akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…