- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
aynen onlar gidiyor diğerleri online8. ve 12. sınıflara girenler okula gidiyor hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen onlar gidiyor diğerleri online8. ve 12. sınıflara girenler okula gidiyor hala
günaydın canım heyecanlıyım bugün aşılama için karnımdn ilk iğnemi vurulacağım birazd stresliyim sen nasılsınGünaydınlarrr kızlarrrr nasılsınız bakalım, herkesler neler yapıyorsunuz???
ne iş yapıyorsun canımSelam kızlar bu saatin öne çekilmesi benim için kötü oldu.. işe giderken çocuğu anneme bırakıyordum şimdi iş dönüşü almaya yetişemem. iftarımızı hazır yemekle açarız diyorduk oda olmadı. Ramazanda biraz uyuklayarak geçiyor, formdan eccuk uzak kalabiliriz...Herkese hayırlı iftarlar sahurlar diliyorum...
Merhaba, ben 6 Nisan'da regl oldum, bir daha ki adet tarihim 7 Mayıs..Günaydın kızlar, regl olan, hamile olan var mı bakalım regl olanlardan yeni tarihleri rica edicem.
İyiyim cnm bende teşekkür ediyorum, bu ayki reglim sökülmedi, bekliyorum... Mayısta tüpe karar verdik, dün evrakları sigortaya verdik, bekliyoruz :))günaydın canım heyecanlıyım bugün aşılama için karnımdn ilk iğnemi vurulacağım birazd stresliyim sen nasılsın
İzledim kız izledim.Merak ettim izledin mi bu akşam han vurunca Esraya bana biri vurdu sandım
Benim ilk asılama oldu bugün 12. Günüm yarın belki test yaparım ama şöyle duydum galiba çipli olanı eşlerin spreminde sıkıntı olduğu zaman yapıyorlarmış çok şükür öyle bir sikintimiz yok ben anlamıyorum spermden ama yıkandıktan sonra ki hareketlilik %95 yazıyor galiba iyi herhaldeCanım mikroçiplimiydi öyle bişey yapıyorlardı onun biraz daha pahallı olduğunu okuyordum ondan dedim.. fiyatı çok iyi.. hemen aşılamaya başlaman sürekli vücuduna hormon yüklememen için karar verilmiş olabileceğini düşündüm.. hayırlısı olsun inşallah. ayın kaçında yapılacak..seninle benim adet zamanlarımız benziyorud geçen ay..
Ziraat muhendisiyim ozel bi kurumda calisiyorum canim.. sen calisiyomusun caninne iş yapıyorsun canım
hangi dizi kızlar bu???İzledim kız izledim.
Evde tektim, oda da karanlık, sessiz, birden vurunca aklım çıktı yeminle, kalp krizi geçiriyodum. ahahasdfg
İzledim kız izledim.
Evde tektim, oda da karanlık, sessiz, birden vurunca aklım çıktı yeminle, kalp krizi geçiriyodum. ahahasdfg
Asilamada 12.gun cikar herhalde canim..insan test yapmaya artik korkuyor canim.. bende artik bu kadar test yapmak istememe sasiriyorum.. onceden 10.gunde basliyordum..evet spermlerde sorun olanlara yapiyorlar dogru diyosun..Benim ilk asılama oldu bugün 12. Günüm yarın belki test yaparım ama şöyle duydum galiba çipli olanı eşlerin spreminde sıkıntı olduğu zaman yapıyorlarmış çok şükür öyle bir sikintimiz yok ben anlamıyorum spermden ama yıkandıktan sonra ki hareketlilik %95 yazıyor galiba iyi herhalde
hangi dizi kızlar bu???
Adam birini bodruma zincirleyecek kadar psikopat, ona şaşırmıyosun da, kadına vurdu ona şaşırıyosun, ahahaAyy bende tektim birde o ses çok iğrençti zincir sesi kadına vuracağını düşünmedim birinin tövbe ettirdi diizi gerçekse böyle birisi varsa inanmakta zorlanıyorum han korkunç adam.
Ben Gülbenciyim o herşeyim gerçekte görüp sarılır sarılır öperdim o olmasa izlemem
aa evet, ilk başlarda izliyordum. sonra ne olduysa sanırım başka izlediğimiz dizi ile çakıştı galiba.Trt MASUMLAR APARTMANI izlemeyi sevdiğim iki diziden birisi
Evet öyle kaç kere eczanenin önünden geçtim almadim test korkuyorum çünkü bakalımAsilamada 12.gun cikar herhalde canim..insan test yapmaya artik korkuyor canim.. bende artik bu kadar test yapmak istememe sasiriyorum.. onceden 10.gunde basliyordum..evet spermlerde sorun olanlara yapiyorlar dogru diyosun..
Ben korktum o adamdan böyle birisi olmamalı.Adam birini bodruma zincirleyecek kadar psikopat, ona şaşırmıyosun da, kadına vurdu ona şaşırıyosun, ahaha
Masumlar Apartmanı Nm88326
Bence Naci de olabilir. Çünkü Naci gitmeden klarnetini unutmuş, gittiyse almadan gideceğini düşünmüyorum. Bi de kitaplar getirdi al oku filan diye, gazoz da getirdi. Yani ikisi de olabilir ama Naci olma ihtimali de var.Ben korktum o adamdan böyle birisi olmamalı.
Sence Esat mı Bodrum'daki? Oysa Gülben kurtarır onu.. Esrayı da oraya kilitler diye korkuyorum şimdi
Benim bat belirsiz 20 nisana kadar olurum diye düşünüyorum.Günaydın tatlım
Herkese hayırlı ramazanlar
Ben takipteyim kızlar, yok mu batı yakın olanlar @Uzaygemisi35 sleepy05
Naci yeni bi diziye başlamış dün akşam fragmanın da gördüm maravera mı ne değişik bi ismi var, görünce aaa bu masumlar apartmanından tamamen ayrıldı mı dedimBence Naci de olabilir. Çünkü Naci gitmeden klarnetini unutmuş, gittiyse almadan gideceğini düşünmüyorum. Bi de kitaplar getirdi al oku filan diye, gazoz da getirdi. Yani ikisi de olabilir ama Naci olma ihtimali de var.