- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Ben televizyon izlemiyorum cnım, genelde belgesel.Sen de oturup bunu izliyorsun, he mi?
Sen saşırmıs listeye bakmamişşın bebeğimArkadaşlar herkese merhaba. Önemli bir konuya parmak basmak için geldim. Bir süredir kafamı meşgul eden bir şey var. Mart kampanyası adı altında birtakım duygu sömürüsü marifetiyle @cukulatam kod adlı kişi tarafından dolandırılmış olabilir miyiz? Kendisi her ne kadar kendi duygularıyla da oynamış olsa da bunun farkında olmayabilir ya da "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diyerek kendisini feda etmiş olabilir. Bu kişinin emellerini tek başına yürütmüyor olabileceğini de ihtimal dahilinde tutuyorum.ipek_annesi kod adlı kişi, bu kampanyayla hamile kalabilen tek kişi olduğu için kendisinden de şüpheleniyorum. Diğer şer odakları, bizi hsg batağına sürükleyenler. Bakınız, burada çok büyük paralar dönüyor. Hepimizi gaza getirip sıraya girmek suretiyle hsg çekilip o sıralardan elimiz boş dönmemize sebep olan kişiler işbirliği içinde olabilir. Üstelik bu hsg lobisi regl düzenimizin de bozulmasına sebebiyet vermiştir. Dikkat ettiyseniz konu hamile kalamamış olmamızdan da öteye gidiyor. Kampanyanın en mağduları arasında şahsım @NealStreet ve @Random33 kardeşim olmak üzere çok büyük mağduriyetler yaşanmaktadır. Konu sahibi minseo ve teknik ekibinin önderliğinde hepinizi bu durumun incelenmesi, araştırılması ve neticelendirilmesi hususunda sağduyuya davet ediyorum. @fiona13 ve @Uzaygemisi35 'nin kurulacak komisyonda gönüllü olarak yer alacaklarından ümitliyim. @Duygu933 'nun yazman olarak iştirak edip görüşmeleri
bize raporlayabileceği kanaatindeyim. Yoldaşlarım, çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde havalar bir sıcak bir soğuk yaptığı için hastalığa davetiye çıkarmaya çok müsait. Lütfen herkes kendine dikkat etsin.
İmza: Terelelli
Hepimiz gibi yaniBen televizyon izlemiyorum cnım, genelde belgesel.
Demek listeyi çıkardın, ortaklarını da eleveriyorsunSen saşırmıs listeye bakmamişşın bebeğimgoldies16 D Duhanin annesi Golldd Uzunkiprik A Alisa35 varmış, sen kendi yumuşlarını büyütmekten buralarıda iyice unutmuşsun Daha çok kampanya var ,her ay yeni katalog çıkarıyoruz inşallah burda Haydi bekliyoruz sahalara
Demek listeyi çıkardın, ortaklarını da eleveriyorsunGüzeeeeel. Anlatın bakalım bu kumpası nasıl kurdunuz?! Bizim gibi masum insanlardan ne istediniz? Elebaşı kim? Amacınız tam olarak neydi? Hsg lobisiyle bir bağlantınız var mı? minseo hanımefendiyi sorguya alalım
Hehhh geldigin nasıl belli ,sayfalar uçmuş gidiyor yineArtıDemek listeyi çıkardın, ortaklarını da eleveriyorsunGüzeeeeel. Anlatın bakalım bu kumpası nasıl kurdunuz?! Bizim gibi masum insanlardan ne istediniz? Elebaşı kim? Amacınız tam olarak neydi? Hsg lobisiyle bir bağlantınız var mı? minseo hanımefendiyi sorguya alalım
Aramızda kalsınHehhh geldigin nasıl belli ,sayfalar uçmuş gidiyor yineartık 50 sayfa geriden okurum ben
Akrep benim yanı başımda "kocam"Aramızda kalsınminseo üç aylık birikmiş maaşımı ödedi de öyle geri geldim
Başganın cebinde akrep var
Kucakladığım da senBalonu patlatanminseo
Düğün Terörü on Instagram: "8. çocukta erkeği buldu galiba sevince bakar mısın ajdkfkfl"
34K likes, 1,453 comments - dugunteroru on April 11, 2021: "8. çocukta erkeği buldu galiba sevince bakar mısın ajdkfkfl".www.instagram.com
Deterjan kutuları bende, ben anca inci olurum çok anlamam temizliktenToz almaya başlıyorum çekil,
Bir, iki, üç, dört,
Bir, iki, üç, dört
Kocandır o kocanKucakladığım da sen
Normalde sabah 7 buçuk gibi hemen hastaneye gidip genetik bölüme gidip kayıt açtırıp ( mhrs randevu sisteminde bu bölüm yok erkenden gidip sira almak lazım) testler sadece bir tüp kan ile yapılıyor ve yaklaşık 20 güne çıkıyor ama sizin sgk niz olmadığı için süreç nasıl olur bilmiyorum normalde tamamen ücretsiz bir hizmetKızlar iyi akşamlarKızlar şu pıhtılaşma testinin özel hastenelerdeki fiyatı nedir bilen var mı? Veya aramızda devlette çalışıp, sigortasız hastalar için fiyatı nedir bilen var mı? En kötü ihtimalle öğrenebilecek bir sağlık çalışanı, hastanede çalışan yakını vs birileri bana yardımcı olabilir mi? Benim Türkiye’de sigortam yok, burada ise 1000 Euro (devlet hastaneleri yapmıyor, sadece özelde yapılıyor) Türkiye’de az çok bir fiyat öğrenirsem yazın Edirne veya İstanbul’da yaptırabilirim. Google’da çok araştırdım ama bulamadım
Kocamı kucaklarsam aha böyle olurumKocandır o kocan
Beni kucaklarsan da ben öyle olurum. Taam balonu sen patlat, kocan seni öyle kucaklasın diyeceğim, o da bebeğin sağlığı için biraz şey. Çıkamadım içindenKocamı kucaklarsam aha böyle olurum
Arayıp öğrenirsin yine. Dediğin gibi çok daha mantıklı görünüyor. Hem yakınsın, çok da sıkıntı olmaz gelip dönmek. Sağlıklı bir doğumla sonuçlanır bir dahaki hamileliğin inşallah@NealStreetminseo yaaa süpermiş kızlar 1000 Euro nerede 2500 TL nerede Türkiye’ye gelir testi yaptırır üstüne bir de gezerim bari Ben bu işi bir araştırayım, en iyisi Türkiye’de yaptırmak olacak Aklımda soru işareti kalsın istemiyorum, zaten tek bu pıhtılaşma testi kaldı, bari Eylül gibi tekrar denemelere başladığımızda kafam rahat olur. Artık kayıp yaşamak istemiyorum
Bu genetik dediğimiz pıhtılaşmayı da kapsıyor değil mi? Trakya(Edirne) devlet hastanesi Batı Trakya(Yunanistan’da) yaşayan Türk kökenlilere ücretsiz hizmet veriyormuş. Yani sigorta olmasa da bakıyormuş. Söylediğiniz iyi oldu, ben Hematoloji bölümüne her hangi bir doktora randevu almam gerekiyor sanıyordum.Normalde sabah 7 buçuk gibi hemen hastaneye gidip genetik bölüme gidip kayıt açtırıp ( mhrs randevu sisteminde bu bölüm yok erkenden gidip sira almak lazım) testler sadece bir tüp kan ile yapılıyor ve yaklaşık 20 güne çıkıyor ama sizin sgk niz olmadığı için süreç nasıl olur bilmiyorum normalde tamamen ücretsiz bir hizmet
İnşallah canım amin hepimizin yüzü güler inşallahArayıp öğrenirsin yine. Dediğin gibi çok daha mantıklı görünüyor. Hem yakınsın, çok da sıkıntı olmaz gelip dönmek. Sağlıklı bir doğumla sonuçlanır bir dahaki hamileliğin inşallah
Evet 1000 eur cidden uçuk bi fiyat Türkiye de özelde bile yaptırsan çok uyguna gelir. O bahsettiğin devlet hastanesini bi arayıp sor istersen mhrs den bilgi verirler heralde o testin yapılıp yapılmadığını@NealStreetminseo yaaa süpermiş kızlar 1000 Euro nerede 2500 TL nerede Türkiye’ye gelir testi yaptırır üstüne bir de gezerim bari Ben bu işi bir araştırayım, en iyisi Türkiye’de yaptırmak olacak Aklımda soru işareti kalsın istemiyorum, zaten tek bu pıhtılaşma testi kaldı, bari Eylül gibi tekrar denemelere başladığımızda kafam rahat olur. Artık kayıp yaşamak istemiyorum