Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Sen saşırmıs listeye bakmamişşın bebeğim goldies16 D Duhanin annesi Golldd Uzunkiprik A Alisa35 varmış, sen kendi yumuşlarını büyütmekten buralarıda iyice unutmuşsun Daha çok kampanya var ,her ay yeni katalog çıkarıyoruz inşallah burda Haydi bekliyoruz sahalara

Demek listeyi çıkardın, ortaklarını da eleveriyorsun Güzeeeeel. Anlatın bakalım bu kumpası nasıl kurdunuz?! Bizim gibi masum insanlardan ne istediniz? Elebaşı kim? Amacınız tam olarak neydi? Hsg lobisiyle bir bağlantınız var mı? minseo hanımefendiyi sorguya alalım

ipek_annesi lütfen sorulara cevap veriniz zira zor kullanmak zorunda kalabiliriz

Hehhh geldigin nasıl belli ,sayfalar uçmuş gidiyor yine artık 50 sayfa geriden okurum ben

Normalde sabah 7 buçuk gibi hemen hastaneye gidip genetik bölüme gidip kayıt açtırıp ( mhrs randevu sisteminde bu bölüm yok erkenden gidip sira almak lazım) testler sadece bir tüp kan ile yapılıyor ve yaklaşık 20 güne çıkıyor ama sizin sgk niz olmadığı için süreç nasıl olur bilmiyorum normalde tamamen ücretsiz bir hizmet

@NealStreet minseo yaaa süpermiş kızlar 1000 Euro nerede 2500 TL nerede Türkiye’ye gelir testi yaptırır üstüne bir de gezerim bari Ben bu işi bir araştırayım, en iyisi Türkiye’de yaptırmak olacak Aklımda soru işareti kalsın istemiyorum, zaten tek bu pıhtılaşma testi kaldı, bari Eylül gibi tekrar denemelere başladığımızda kafam rahat olur. Artık kayıp yaşamak istemiyorum

Arayıp öğrenirsin yine. Dediğin gibi çok daha mantıklı görünüyor. Hem yakınsın, çok da sıkıntı olmaz gelip dönmek. Sağlıklı bir doğumla sonuçlanır bir dahaki hamileliğin inşallah

Bu genetik dediğimiz pıhtılaşmayı da kapsıyor değil mi? Trakya(Edirne) devlet hastanesi Batı Trakya(Yunanistan’da) yaşayan Türk kökenlilere ücretsiz hizmet veriyormuş. Yani sigorta olmasa da bakıyormuş. Söylediğiniz iyi oldu, ben Hematoloji bölümüne her hangi bir doktora randevu almam gerekiyor sanıyordum.

İnşallah canım amin hepimizin yüzü güler inşallah sağlıklı gebelik yaşayanlar ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler, biz test üstüne test, stres üstüne stres yaşıyoruz.

Evet 1000 eur cidden uçuk bi fiyat Türkiye de özelde bile yaptırsan çok uyguna gelir. O bahsettiğin devlet hastanesini bi arayıp sor istersen mhrs den bilgi verirler heralde o testin yapılıp yapılmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…