Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu genetik dediğimiz pıhtılaşmayı da kapsıyor değil mi? Trakya(Edirne) devlet hastanesi Batı Trakya(Yunanistan’da) yaşayan Türk kökenlilere ücretsiz hizmet veriyormuş. Yani sigorta olmasa bakıyormuş. Söylediğiniz iyi oldu, ben Hematoloji bölümüne her hangi bir doktora randevu almam gerekiyor sanıyordum.
Eşimin genetik testi için biz devlet hastanesinde genetik tanı merkezine online randevu aldık. Doktorla görüştü, form imzalattı doktor ona. Sonra laboratuvara yönlendirdiler. Yalnız özelde bize 45 günde çıkar sonuç dediler, devlette üç ay. Her genetik test aynı mıdır bilmiyorum da

Evet 1000 eur cidden uçuk bi fiyat Türkiye de özelde bile yaptırsan çok uyguna gelir. O bahsettiğin devlet hastanesini bi arayıp sor istersen mhrs den bilgi verirler heralde o testin yapılıp yapılmadığını
Linç yemeyeyim ama mhrs ne 🙈 hastanenin sekretaryası gibi bir şey mi 😅

Eşimin genetik testi için biz devlet hastanesinde genetik tanı merkezine online randevu aldık. Doktorla görüştü, form imzalattı doktor ona. Sonra laboratuvara yönlendirdiler. Yalnız özelde bize 45 günde çıkar sonuç dediler, devlette üç ay. Her genetik test aynı mıdır bilmiyorum da
Vuuuuuu amma uzunmuş yahu 😅

Bu genetik dediğimiz pıhtılaşmayı da kapsıyor değil mi? Trakya(Edirne) devlet hastanesi Batı Trakya(Yunanistan’da) yaşayan Türk kökenlilere ücretsiz hizmet veriyormuş. Yani sigorta olmasa da bakıyormuş. Söylediğiniz iyi oldu, ben Hematoloji bölümüne her hangi bir doktora randevu almam gerekiyor sanıyordum.
Genetik bölüm yapıyor canım hem genetik test hem pıhtı ikisi aynı anda yapıyor iki tüp kan ile

@NealStreet yildizsavascisi yildizsavascisi minseo minseo süpersiniz kızlar beni çok güzel aydınlattınız. O zaman şöyle yapıyoruz, hepiniz Edirne’ye geliyorsunuz sabahı ben kan veriyorum, sonrasında Meriç’e karşı kahvaltı, akşamına da Edirne tava ciğeri yiyoruz 😁 hepiniz bendensiniz 😍 Gelirken de size orijinal mi orijinal Kavala’dan kurabiye getireceğim 😁

@NealStreet yildizsavascisi yildizsavascisi minseo minseo süpersiniz kızlar beni çok güzel aydınlattınız. O zaman şöyle yapıyoruz, hepiniz Edirne’ye geliyorsunuz sabahı ben kan veriyorum, sonrasında Meriç’e karşı kahvaltı, akşamına da Edirne tava ciğeri yiyoruz 😁 hepiniz bendensiniz 😍 Gelirken de size orijinal mi orijinal Kavala’dan kurabiye getireceğim 😁
Ah corona olmayaydı ciğer hariç hepsine vardım. Ne güzel olurdu vallahi hayali bile güzel 😍

Offf ciğeri de pek severim 😋😋

Ah ah keşke korona bizi maphus etti :KK12:

X