Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben hamileyim diye beni bütün muhabbetlerden dışlıyorsunuz, bak etiketleme gereği bile duymamışsınız.
Bu elem verici münferit olayı kınıyorum. @NealStreet
Sen ununu elemişsin, eleğini asmışsın bacım. Ne diyek? İlla dersen ki "Ben içinde olmasam da her koşulda haklının yanında, haksızın karşısındayım" ha o zaman tozları alabilirsin. Ben elimi eteğimi çekince toz kaplamış burlar heb Toza alerjim var benim. Hatta mell_in_shell de sana yardım etsin vileda sopasıynan arkandan gelir

Bana layık gördüğü işe bak, toz almak. Sana nalet gele

Bana layık gördüğü işe bak, toz almak. Sana nalet gele
Tövbe de kız. Lanet okuyor hamile hamile. Töbe töbe. Allahım sen bu kızın dediklerini ciddiye alma. Töbe töbe. Amin Töbe töbe
Kendini temizliğe adayan sensin, napak? Görev dağılımında yer istedin. Hafızalarımızda temizlikle özdeşleşleşmen bizim suçumuz deYil!!!

Tövbe tövbe şaka, lanet okur muyum hiç aşk olsun.
Temizlik seviyoz diye masumlar apartmanı safiye muamelesi yapamasanıza insana

Kızlar iyi akşamlar Kızlar şu pıhtılaşma testinin özel hastenelerdeki fiyatı nedir bilen var mı? Veya aramızda devlette çalışıp, sigortasız hastalar için fiyatı nedir bilen var mı? En kötü ihtimalle öğrenebilecek bir sağlık çalışanı, hastanede çalışan yakını vs birileri bana yardımcı olabilir mi? Benim Türkiye’de sigortam yok, burada ise 1000 Euro (devlet hastaneleri yapmıyor, sadece özelde yapılıyor) Türkiye’de az çok bir fiyat öğrenirsem yazın Edirne veya İstanbul’da yaptırabilirim. Google’da çok araştırdım ama bulamadım

Tövbe tövbe şaka, lanet okur muyum hiç aşk olsun.
Temizlik seviyoz diye masumlar apartmanı safiye muamelesi yapamasanıza insana
Canım benim sen temizlik sevmiyorsun, sen temizliğin bizzat kendisi oldun. Hızını alamayıp apartmana dalacaksın diye korkuyorum dedim, onu da silmişliğim var dedin. Bizim miymiş suçumuz, hı, bizim miymiş?!

Google'da fiyat paylaşmazlar. Hatta çoğu hastane telefonda da tahlil fiyatı vermiyor. Arayıp mail adresi isteyebilirsin yazılı fiyat vermeleri için. Biruni Laboratuvarı'ndan telefonda tahlil fiyatı almıştım ben ama genetik testleri yapıyorlar mıdır bilmiyorum. Forumda arattın mı fiyatını buralarda çıkarsa çıkar ancak

Canım 1000 TL gibi bi fiyat sigorta desteği var Sanırım sigortasız taş çatlasın 2500 TL dir o kadar bile tutmaz sanmıyorum. Özel lab larda yapıyorlarsa bi arayıp sorabilirsin

E c e benim beyin iptal ya yazdıktan sonra aklıma geldi. Eşimin iki tane genetik testi için bu sene ocak ayında ya Düzen ya da Biruni'ydi bu iki laboratuvardan birinde 1500 TL fiyat aldık. Çok geldiği için devlette yaptırdık. Aynı testler değildir tabii ama fikir verir belki en azından

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…