Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Arkadaşlar herkese merhaba. Önemli bir konuya parmak basmak için geldim. Bir süredir kafamı meşgul eden bir şey var. Mart kampanyası adı altında birtakım duygu sömürüsü marifetiyle cukulatam kod adlı kişi tarafından dolandırılmış olabilir miyiz? Kendisi her ne kadar kendi duygularıyla da oynamış olsa da bunun farkında olmayabilir ya da "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diyerek kendisini feda etmiş olabilir. Bu kişinin emellerini tek başına yürütmüyor olabileceğini de ihtimal dahilinde tutuyorum. ipek_annesi kod adlı kişi, bu kampanyayla hamile kalabilen tek kişi olduğu için kendisinden de şüpheleniyorum. Diğer şer odakları, bizi hsg batağına sürükleyenler. Bakınız, burada çok büyük paralar dönüyor. Hepimizi gaza getirip sıraya girmek suretiyle hsg çekilip o sıralardan elimiz boş dönmemize sebep olan kişiler işbirliği içinde olabilir. Üstelik bu hsg lobisi regl düzenimizin de bozulmasına sebebiyet vermiştir. Dikkat ettiyseniz konu hamile kalamamış olmamızdan da öteye gidiyor. Kampanyanın en mağduları arasında şahsım @NealStreet ve R Random3 kardeşim olmak üzere çok büyük mağduriyetler yaşanmaktadır. Konu sahibi minseo ve teknik ekibinin önderliğinde hepinizi bu durumun incelenmesi, araştırılması ve neticelendirilmesi hususunda sağduyuya davet ediyorum. fiona13 ve U Uzaygemisi35 'nin kurulacak komisyonda gönüllü olarak yer alacaklarından ümitliyim. Jane Jetgil 'nun yazman olarak iştirak edip görüşmeleri
bize raporlayabileceği kanaatindeyim. Yoldaşlarım, çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde havalar bir sıcak bir soğuk yaptığı için hastalığa davetiye çıkarmaya çok müsait. Lütfen herkes kendine dikkat etsin.
İmza: Terelelli

Başkan olarak hsg lobisinin en büyük mağduriyetini yaşayan benim
Acilen bir komisyon kurulması fikrinde hemfikirim. Bu bebekler gelmeyecekse acilen bilgi versinler biz de işimize gücümüze bakalım.

Baska bir üniversiteye sanirim dinamiğim kalmadı artık tez vakitte evladım olsun tamamen ona yoğunlaşıyayim istiyorum

Öncelikle tabi ki hayırlısı olması. İnşallah en yakın zamanda evladına kavuşursun canım. Zaten son zamanlarda tek amaç gayem de bu benim
Nasip olmalı anlamadım bu işin sırrı ney beklemekten başka çaremiz yok...

E hani ben

ayy özlediğim entry işte buu, seen bu topiğin gülüsüsün ben uzay arkadaşımla beraber komisyonda görev almaktan çok büyük bir onur duyarım minseo başkan ne zaman başlıyoruz araştırmaya ? bu topiğin kapısında nar kırmanın vakti geldi

Hoşgeldin kanka

Mağdur olarak boynu bükük adalete sığınıyorum.. Kim kanımıza girdi nan bizim kampanya falan diye, balıklama atladık bunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum #yoldaşlaromuzomuza

Bian noluyor dedim ahahahahaha

Peki benimki kadar silikmiydi inşallah olmuştur darısı bana inşallah
8 sene oldu tam hatirlamiyorum.. bende resmini bi arkadasima atmistim oda ertesi gun ciktigi icin emin olamamisti ama yinede git kan ver demisti .. kan vermeye gitmeden iki idrar testi daha yapin eger aninda ikinci cizgi cikarsa kana gidersiniz...

gurbetgulu16 naber seni merak ettim Naptın içtin mi kürleri gittin mi doktora filan?
Sağolasın canım kürleri içiyorum ama bu ayda yine kanamam oldu ilk yumurtlama akıntısı yla beraber açık lekelenme oldu heralde yumurtlama kanaması dedim dünde yine kahverengi lekelenme geldi kesildi doktorda rahmin yumurtalıkların çok temiz demişti bu hormondan kaynaklanıyor sanırım daha düzelmedi büyük ihtimal ondan geldi dün modum yine düştü sonra dedim olacakla öleceğe çare yok kötü bişey de varsa başa gelen çekilir napayım doktora bidaha gitmedim regle 12 gün var

Birde şöyle düşün sen kür filan kullandın onlar düzenleme yapıyor o sebeble olblr gitme kürlerini iç güzelce adet olursan olmazsan da yaptır testlerini yeniden. Adet olursan kesin yaptır 3. Gün filan baksın hormonlarına işe yaradı mı kür kullanıyor olman moral bozukluğu birşeyi yerine getirmez o yüzden çok şükür bol moral canım

Ciddi ciddi okudum

8 sene oldu tam hatirlamiyorum.. bende resmini bi arkadasima atmistim oda ertesi gun ciktigi icin emin olamamisti ama yinede git kan ver demisti .. kan vermeye gitmeden iki idrar testi daha yapin eger aninda ikinci cizgi cikarsa kana gidersiniz...
Haklısınız yarın bi idrar testi daha yapayım çizgi çıkarsa kan veririm yoksa boşuna deldirmeyeyim kolumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…