Teşekkür ederim canım, hepimizin inşallah yardımcısı olsunallah yardımcın olsun canım
bende bu ay klomen kullandım ama biraz önce sıvı alımını bırakıp test yaptım. normal kaset testten ama negatif çıktı. bu ay da olmayacak sanırım. bata daha 3 gün var yine de bekliyorum bakalım. yumurtlama ayın 29 unda oldu diye düşünüyorumTeşekkür ederim canım, hepimizin inşallah yardımcısı olsun
Çatlama iğnesi üzerinden kac gun geçti?bende bu ay klomen kullandım ama biraz önce sıvı alımını bırakıp test yaptım. normal kaset testten ama negatif çıktı. bu ay da olmayacak sanırım. bata daha 3 gün var yine de bekliyorum bakalım. yumurtlama ayın 29 unda oldu diye düşünüyorum
İnşallah güzel sonuc alırsın cnm, benim için olmadı ama güzel haber gelince topikten mutlu oluyorum.. :)bende bu ay klomen kullandım ama biraz önce sıvı alımını bırakıp test yaptım. normal kaset testten ama negatif çıktı. bu ay da olmayacak sanırım. bata daha 3 gün var yine de bekliyorum bakalım. yumurtlama ayın 29 unda oldu diye düşünüyorum
Cnm bu mesajı günün birinde okumuşum alintiya eklemişim ama yazmayı unutmuşumSenesi doldu ama ben yılda bir yaptırılıyor sanıyordum daha seyrekmiş sanırım. Bir yıl oldu en son yaptırdığımdan beri. 3nyıl falan diyorlar bu yaşlarfs. Hatta senin dediğin hpv DNa için 5 yıl gibi okumuştum. Ay ama her şeye servet dökmek de istemiyorum yasorarsam onu yapmaya kalkar mı diye korktum bilemedim valla hiç göstermeden de içim rahat etmiyor ya enfeksiyon varsa falan diye. Bakalım Çarşamba ne yapıp geleceğim kestiremiyorum
Ahh kuzum kendi yaşadıklarım aklima geldi şimdi sabah yazmak istemedim canın sıkılmasın diye ama gerçekten çok ama çok acıtan bi iğneydi hatta hayatımda vurulduğum en acı veren iğneydi diyebilirim insallah bu kadarla gelmis gecmis olsun inşallah cnm kontrolünde de düşmüş olsun inşallah betan ikinci doza gerek kalmasinEvet canım evdeyim şimdi. İğne çok can acıtıyor. Doktor sürekli iyi misin öbürünü yapayım mı diye sordu. Nefes darlığı yaşadım ilk vurulurken çünkü. Sonra biraz dinlendim orada. İyiyim şimdi ama sarhoş gibiyim, dinleniyorum
Cnm merhaba sifa olsun inşallah vurulmuşsun aşını beni de bu konu düşündürüyor yaa bende ogretmenim cocuk fikrini de habire oteliyoruz ama var sonuçta sana korunmayla ilgili bisey dediler mi yani aşı oldun şu kadar ay hamilelik düşünme falan diye gerci sıra gelmedi bize daha bizim siramizi futbolculara vermişler çünkü onlar girip ders anlatıyor kalabalık sınıflara yan gelip yatan öğretmenlere değil koşturan futbolculara vuralım dediler heraldeTeşekkür ederim canım cevabın için. Evet aşımı oldum bende. Şifa olsun inşallahYaklaşık 10 doktora sordum hepsi de kesinlikle olun muhakkak olun dediler. Artık Allah’a emanetiz.
benim çatlatma iğnem olmadı ki canım benim... doktor kontrole de gerek görmedi. bu ay gebelik oluşur diye düşünüyorum dedi. tabi eşinde sıkıntı yoksa dedi.Çatlama iğnesi üzerinden kac gun geçti?
inşallah canım benim ama benim de sonuç aşılama yada tüp bebek olacak sanırım içimde umut kalmıyor artık...İnşallah güzel sonuc alırsın cnm, benim için olmadı ama güzel haber gelince topikten mutlu oluyorum.. :)
Cnm reglin geldjmi..inşallah canım benim bende çok üzüldüm yaaa hayırlısı inşallah aşılamada güzel haberler veririm size
Merhaba canım evet ben oldum aşımı. Darısı size inşallahCnm bu mesajı günün birinde okumuşum alintiya eklemişim ama yazmayı unutmuşumbunu soracaktim heralde ben 1 bucuk sene önce smear aldırdım sağlık ocağında orda ebe bunu demişti galiba özelde özellikle istenmezse buna bakmıyorlar ama biz hpv dna da bakıyoruz diye sen yazınca hatırladım kötü bisey çıkmamıştı o smear sonucunda şimdi ben 5 yıl yaptırmasam da olur mu yani smear testini
Ahh kuzum kendi yaşadıklarım aklima geldi şimdi sabah yazmak istemedim canın sıkılmasın diye ama gerçekten çok ama çok acıtan bi iğneydi hatta hayatımda vurulduğum en acı veren iğneydi diyebilirim insallah bu kadarla gelmis gecmis olsun inşallah cnm kontrolünde de düşmüş olsun inşallah betan ikinci doza gerek kalmasin
Cnm merhaba sifa olsun inşallah vurulmuşsun aşını beni de bu konu düşündürüyor yaa bende ogretmenim cocuk fikrini de habire oteliyoruz ama var sonuçta sana korunmayla ilgili bisey dediler mi yani aşı oldun şu kadar ay hamilelik düşünme falan diye gerci sıra gelmedi bize daha bizim siramizi futbolculara vermişler çünkü onlar girip ders anlatıyor kalabalık sınıflara yan gelip yatan öğretmenlere değil koşturan futbolculara vuralım dediler heralde
Catlatmadan sonra kacinci gunun canim..Sag kasigimda ağrı batma var kizlar sizce doktoruma yazmalı miyim ?
Catlatma ignesinddn sonra catlama olmayabilir mi cnm.. turlusol icmek icin bhcg ye bakmak gereklimidir sence.. idrar testtleri bembeyaz..Sana da geçmiş olsun kuzum benim.. benim reglim de başlıcak birkaç güne ben de bitki çayları yüklenirim...
hayır gelmedi kuzum kasıklarım ağrıyor ama hala yokCnm reglin geldjmi..
Benim 2 damla geldi sukurler olsun insallah devami gelir de femaraya yine baslayabilirimhayır gelmedi kuzum kasıklarım ağrıyor ama hala yok
Bugun altıncı gün canımmCatlatmadan sonra kacinci gunun canim..
Gerçekten kimseye yaşatmasın AllahCnm bu mesajı günün birinde okumuşum alintiya eklemişim ama yazmayı unutmuşumbunu soracaktim heralde ben 1 bucuk sene önce smear aldırdım sağlık ocağında orda ebe bunu demişti galiba özelde özellikle istenmezse buna bakmıyorlar ama biz hpv dna da bakıyoruz diye sen yazınca hatırladım kötü bisey çıkmamıştı o smear sonucunda şimdi ben 5 yıl yaptırmasam da olur mu yani smear testini
Ahh kuzum kendi yaşadıklarım aklima geldi şimdi sabah yazmak istemedim canın sıkılmasın diye ama gerçekten çok ama çok acıtan bi iğneydi hatta hayatımda vurulduğum en acı veren iğneydi diyebilirim insallah bu kadarla gelmis gecmis olsun inşallah cnm kontrolünde de düşmüş olsun inşallah betan ikinci doza gerek kalmasin
Cnm merhaba sifa olsun inşallah vurulmuşsun aşını beni de bu konu düşündürüyor yaa bende ogretmenim cocuk fikrini de habire oteliyoruz ama var sonuçta sana korunmayla ilgili bisey dediler mi yani aşı oldun şu kadar ay hamilelik düşünme falan diye gerci sıra gelmedi bize daha bizim siramizi futbolculara vermişler çünkü onlar girip ders anlatıyor kalabalık sınıflara yan gelip yatan öğretmenlere değil koşturan futbolculara vuralım dediler heralde
2 ay içinde tamamlanıyor büyük ihtimal ama eğer doktorun 2 adet rahim dinlendirme tavsiye ederse 3 aya yaklaşabilir. 1 ay içinde olup bitenlerde var. Taze transfer olursanKizlar bisey sormak istiyorum tüp bebeğe başlayan yani iğneleri vurmaya başlayan birinin tüp bebek süreci en fazla ne kadar olabilir yani sormak istediğim şu bundan 2 ay önce igne vurulmaya başlayan birinin süreci olumlu ya da olumsuz olarak tamamlanmis mıdır