Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Teşekkür ederim canım, hepimizin inşallah yardımcısı olsun
bende bu ay klomen kullandım ama biraz önce sıvı alımını bırakıp test yaptım. normal kaset testten ama negatif çıktı. bu ay da olmayacak sanırım. bata daha 3 gün var yine de bekliyorum bakalım. yumurtlama ayın 29 unda oldu diye düşünüyorum

Çatlama iğnesi üzerinden kac gun geçti?

İnşallah güzel sonuc alırsın cnm, benim için olmadı ama güzel haber gelince topikten mutlu oluyorum.. :)

Cnm bu mesajı günün birinde okumuşum alintiya eklemişim ama yazmayı unutmuşum bunu soracaktim heralde ben 1 bucuk sene önce smear aldırdım sağlık ocağında orda ebe bunu demişti galiba özelde özellikle istenmezse buna bakmıyorlar ama biz hpv dna da bakıyoruz diye sen yazınca hatırladım kötü bisey çıkmamıştı o smear sonucunda şimdi ben 5 yıl yaptırmasam da olur mu yani smear testini

Ahh kuzum kendi yaşadıklarım aklima geldi şimdi sabah yazmak istemedim canın sıkılmasın diye ama gerçekten çok ama çok acıtan bi iğneydi hatta hayatımda vurulduğum en acı veren iğneydi diyebilirim insallah bu kadarla gelmis gecmis olsun inşallah cnm kontrolünde de düşmüş olsun inşallah betan ikinci doza gerek kalmasin
Teşekkür ederim canım cevabın için. Evet aşımı oldum bende. Şifa olsun inşallah Yaklaşık 10 doktora sordum hepsi de kesinlikle olun muhakkak olun dediler. Artık Allah’a emanetiz.
Cnm merhaba sifa olsun inşallah vurulmuşsun aşını beni de bu konu düşündürüyor yaa bende ogretmenim cocuk fikrini de habire oteliyoruz ama var sonuçta sana korunmayla ilgili bisey dediler mi yani aşı oldun şu kadar ay hamilelik düşünme falan diye gerci sıra gelmedi bize daha bizim siramizi futbolculara vermişler çünkü onlar girip ders anlatıyor kalabalık sınıflara yan gelip yatan öğretmenlere değil koşturan futbolculara vuralım dediler heralde

Merhaba canım evet ben oldum aşımı. Darısı size inşallah Maalesef öğretmenlere verilen değer Ben baya bir doktora sordum ve tüp bebek doktoru bunlar Çoğu 1 Ay erteleme yeterli demiş 1 tanesi 2 ay dedi. Diğerleri 2. Dozdan sonra başlayabilirsin yumurtalar toplanır bir ay sonra transfer olursun dedi. Yani 6 ay diyen hiç olmadı. Gebeliği engelleyen bir durum yokMuş zaten. Ki 3 ay sonrası gebelere bile tavsiye ediyorlar. Hastalık çok riskli olduğu için. Umarım en kısa sürede gelir de siz de bir an evvel vurunursunuz

Sana da geçmiş olsun kuzum benim.. benim reglim de başlıcak birkaç güne ben de bitki çayları yüklenirim...
Catlatma ignesinddn sonra catlama olmayabilir mi cnm.. turlusol icmek icin bhcg ye bakmak gereklimidir sence.. idrar testtleri bembeyaz..

Gerçekten kimseye yaşatmasın Allah saatlerdir açamadım gözlerimi. İstem dışı inliyorum, ağlıyorum çok kötüydüm. Şimdi bi tık daha iyiyim inşallah her şey yoluna girer bi an önce, sağolasın tatlım

Kizlar bisey sormak istiyorum tüp bebeğe başlayan yani iğneleri vurmaya başlayan birinin tüp bebek süreci en fazla ne kadar olabilir yani sormak istediğim şu bundan 2 ay önce igne vurulmaya başlayan birinin süreci olumlu ya da olumsuz olarak tamamlanmis mıdır

2 ay içinde tamamlanıyor büyük ihtimal ama eğer doktorun 2 adet rahim dinlendirme tavsiye ederse 3 aya yaklaşabilir. 1 ay içinde olup bitenlerde var. Taze transfer olursan

Reactions: niw
Kızlar selam, bu tüp bebek işleminde 5. güne giden ve transfer edilmeyen embriyolar donduruluyor ya, onlar ek masraf mı? evet ise, dondurma, saklama ve çözdürme işlemi yaklaşık ne kadara mal oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…