ben 35 im eşim 42. ilk bebeğimiz olacak. şayet sizin çocuğunuz varsa ve yaş da 35 üstü ise beklemeyin derim. Amh Fsh e2 ölçtürün garanti olsun, çünkü yaşla beraber azalıyor bu değerler, hamile kalmak çok zor oluyor. direkt tüp en iyisi masraflı ama stressiz.inşallah canım benim ama benim de sonuç aşılama yada tüp bebek olacak sanırım içimde umut kalmıyor artık...
canım kaliteli bir marka test günün de birkaç gün geçmişse mutlaka doğru sonucu verecektir, boşuna kan verme derim ben. Ben vermedim, doktorum gerek yok dedi. Tarlusol u hiç kullanmadım, regl problemim olmadığından. Dr verdiyse mantıklı olabilir kullanmak.Catlatma ignesinddn sonra catlama olmayabilir mi cnm.. turlusol icmek icin bhcg ye bakmak gereklimidir sence.. idrar testtleri bembeyaz..
Canım eğer transfer hemen olmayacaksa süreç uzayabilir bu hastaya göre değişiyor bazen doktorlar geçici menapoza sokuyor, bazen rahim dinlendirmek istiyor bazen de hemen taze transfer yapıyorKizlar bisey sormak istiyorum tüp bebeğe başlayan yani iğneleri vurmaya başlayan birinin tüp bebek süreci en fazla ne kadar olabilir yani sormak istediğim şu bundan 2 ay önce igne vurulmaya başlayan birinin süreci olumlu ya da olumsuz olarak tamamlanmis mıdır
Canim bugun mekik cekme hareketleri falan yaptim karnima biraz bastirarak masaj yaptim yarim saat sonra lavobaya gittigimde damla damla gelmeye basladi ama nasil bi rahatladim anlatamam siddetli bi agridan sonra regli okadar iyi geldi ki... Allahima sukurler olsun... torlusolu kullanmak zorunda kalmadim sukurler olsun..cvplarin icin tesekkurler❤canım kaliteli bir marka test günün de birkaç gün geçmişse mutlaka doğru sonucu verecektir, boşuna kan verme derim ben. Ben vermedim, doktorum gerek yok dedi. Tarlusol u hiç kullanmadım, regl problemim olmadığından. Dr verdiyse mantıklı olabilir kullanmak.
Insallah dollenme oldugu icindir batlamalar ben 7.gune not dusmusum kasikta agri mide bulantisi kasikta pit pit atma diye.. canim.bide catlatmadan iki gun sonra progestron al muhakkak.. onun cok etkisi oluyormusBugun altıncı gün canımm
rica ederim canım, ne demek :) regl masajı evet bana da iyi gelmişti.Canim bugun mekik cekme hareketleri falan yaptim karnima biraz bastirarak masaj yaptim yarim saat sonra lavobaya gittigimde damla damla gelmeye basladi ama nasil bi rahatladim anlatamam siddetli bi agridan sonra regli okadar iyi geldi ki... Allahima sukurler olsun... torlusolu kullanmak zorunda kalmadim sukurler olsun..cvplarin icin tesekkurler❤
Doktora hep söylüyorum gerek yok diyo bana yazmıyor rahim kalinligin iyi dyoInsallah dollenme oldugu icindir batlamalar ben 7.gune not dusmusum kasikta agri mide bulantisi kasikta pit pit atma diye.. canim.bide catlatmadan iki gun sonra progestron al muhakkak.. onun cok etkisi oluyormus
Biz sperm testi verirken sormustuk 8000 tup bebek 5.gun embryosu o sirada fazladan yumurtada topluyorlarmis onlari dondurma icin 5000 tl istemislerdi 2021 ocak ayinda tabiii. Ancak sunu anlamadim diyelim toplam 13bini verdik ama olmadi kenardaki hazir dondurulmus yumurtalar kullanilacak onlarada mi 8000 tl verecegiz yoksa daha dusuk fiyata mi olacak?orasini tam anlamadim.. belkiKızlar selam, bu tüp bebek işleminde 5. güne giden ve transfer edilmeyen embriyolar donduruluyor ya, onlar ek masraf mı? evet ise, dondurma, saklama ve çözdürme işlemi yaklaşık ne kadara mal oluyor?
Bana da hersey mukemmel dedi ama soyle ki ben icmedim reglimi geciktirdi onda regil gecikmesi olmiyormus formlarda icenler 14.gunde gebelik olmayinca regli oluyorlar gebeljk varsada bebegin dusmesini onluyor..Doktora hep söylüyorum gerek yok diyo bana yazmıyor rahim kalinligin iyi dyoprogesteron için yani
Benimki igne olduktan 16 gün sonra geldi canım çok da geçmedi aslındaBana da hersey mukemmel dedi ama soyle ki ben icmedim reglimi geciktirdi onda regil gecikmesi olmiyormus formlarda icenler 14.gunde gebelik olmayinca regli oluyorlar gebeljk varsada bebegin dusmesini onluyor..
Merhaba çikolata kistimi sizinde. Doğum kontrol visanne mi kullandınızCanım benim ben bu ay kistten dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum. Batim normalde hep 28 günde bir olduğum için bugün diye hesapladım ama hiç akıntı kontrolu filan yapmadım bu ay nasıl olsa olmayacak diyebirkaç gün içinde olur diye düşünüyorum haber ederim sana
Bu kaçıncı iğne sizin...2. yada 3. ise gebelik oranı artıyor... inşallah bu ay yakalarsanız :)Benimki igne olduktan 16 gün sonra geldi canım çok da geçmedi aslında
Bu 2. Ignem canım. Sadece bir yumurtam vardı kaliteli mi bilmiyorum tabi tek yumurta olunca otomatik olarak sans düşüyor dedi doktorum ama gebelik içinde bir yumurta bir sperm yeter bunu da unutma dedi bakalım.. iğneden sonra 36. Saati değerlendirdim bir tek bekliyorum bugün iğnenin 6. Gunu bittiBu kaçıncı iğne sizin...2. yada 3. ise gebelik oranı artıyor... inşallah bu ay yakalarsanız :)
Merhabalar. Hayır benimki yumurta çatlamadigi için oluşan basit kistlerdendi. Bir ay kadar kullandım adıni şimdi tam hatırlamıyorum geçti çok şükür..Merhaba çikolata kistimi sizinde. Doğum kontrol visanne mi kullandınız
Catlatma iğnesine rağmen mi catlamadiMerhabalar. Hayır benimki yumurta çatlamadigi için oluşan basit kistlerdendi. Bir ay kadar kullandım adıni şimdi tam hatırlamıyorum geçti çok şükür..
Evet ya çok şaşırdim ben de o ay iki tane yumurtam vardı biri çatlamış diğeri catlamamis kist olmuş.Catlatma iğnesine rağmen mi catlamadi
Gecmis olsun canım benim de bir tane yumurtam vardı sag tarafta igne oldum alti gün geçti ama hala sağ kasigim ağrıyor acaba catlamadi mi diye korkuyorumEvet ya çok şaşırdim ben de o ay iki tane yumurtam vardı biri çatlamış diğeri catlamamis kist olmuş.
Ayyy ne fena bir şey yaaa hahahah Güler misin ağlar mısınAyy allahım ya benim de gelir gelir hep de özel günlere çatar bu baş belası... bir de ilk günler ağrının yanında şişkinlik cabası... abiye almışım eşimin kuzeni evlenecek bir güzel seçtim denedim beğendim.. Regl de erken gelmesin mi.....gel de o günü içine sığmao gün gündüz nikah var, sade rahat bir elbise giymişim, direkt salona geçilecek abiyeyi de dışarda değiştirmem gerekecekti....görümcemle beraber tuvalette 15 dk sular seller içinde kala kala oturttuk abiyeyi üstüme... eşim de nerde kaldınız bu haliniz ne diyip duruyordu Ay çok fenaydı ya... Allah kimseye yaşatmasın.
Canım maşallah fiyatlara gerçekten şok oldum. Sigorta karşılaşınca Türkiye'dekiyle aynı fiyat oluyorKızlar selam, bugün doktorla görüştük... vee Tüp bebek kesinleşti. Form gönderecekler dolduracağız.. Tahmin edin fiyatı 5.000 EURO...yanlış okumuyorsunuz demi???
Sigorta %50sini karşılıyor, pandemiden dolayı da eşimim yurtdışı cıkış yasağı var, uçak bileti konaklama vs düşününce TR de yaptırmayacağız ilk etapta...
Bu ayki reglimi geçiyoruz, Mayısta taze transferim olacak... Dualarınızı eksik etmeyin kızlarRabbim bu süreçtekilere yardım etsin, herşey kolaycacık olsun inş..
Canım benim kafa da bi milyon unutmuşum vallaCnm bu mesajı günün birinde okumuşum alintiya eklemişim ama yazmayı unutmuşumbunu soracaktim heralde ben 1 bucuk sene önce smear aldırdım sağlık ocağında orda ebe bunu demişti galiba özelde özellikle istenmezse buna bakmıyorlar ama biz hpv dna da bakıyoruz diye sen yazınca hatırladım kötü bisey çıkmamıştı o smear sonucunda şimdi ben 5 yıl yaptırmasam da olur mu yani smear testini
Ahh kuzum kendi yaşadıklarım aklima geldi şimdi sabah yazmak istemedim canın sıkılmasın diye ama gerçekten çok ama çok acıtan bi iğneydi hatta hayatımda vurulduğum en acı veren iğneydi diyebilirim insallah bu kadarla gelmis gecmis olsun inşallah cnm kontrolünde de düşmüş olsun inşallah betan ikinci doza gerek kalmasin
Cnm merhaba sifa olsun inşallah vurulmuşsun aşını beni de bu konu düşündürüyor yaa bende ogretmenim cocuk fikrini de habire oteliyoruz ama var sonuçta sana korunmayla ilgili bisey dediler mi yani aşı oldun şu kadar ay hamilelik düşünme falan diye gerci sıra gelmedi bize daha bizim siramizi futbolculara vermişler çünkü onlar girip ders anlatıyor kalabalık sınıflara yan gelip yatan öğretmenlere değil koşturan futbolculara vuralım dediler heralde
Canım kendini kötüye hazırlama benim kistim olduğunda ne bir ağrı ne bir adet gecikmesi hiçbir şey yaşamadım sessiz sedasız olmuşGecmis olsun canım benim de bir tane yumurtam vardı sag tarafta igne oldum alti gün geçti ama hala sağ kasigim ağrıyor acaba catlamadi mi diye korkuyorum
Ben de dayanamam cnm 5 yıl yaptirmamaya zaten anksiyetem dürter habireAyyy ne fena bir şey yaaa hahahah Güler misin ağlar mısınzaten abiyeleri giyip çıkarmak genelde öyle oluyor hele bir de şişince valla bahtsızlık ya önceden bilince bazen geciktirici şu bu kullanabiliyorsun ama o da zarar yani insan düzeni bozmadan katlanmaya çalışıyor.. ben kendi kına gecemde bile regldim yani son günü falandı ama zordu yani
Canım maşallah fiyatlara gerçekten şok oldum. Sigorta karşılaşınca Türkiye'dekiyle aynı fiyat oluyoraynen öyle ekstra masraf olur. Mayıs'a çok az kaldı ama çok sevindim sürece başlamanıza inşallah bir an önce güzel haber alırsın çok heyecanlı
Canım benim kafa da bi milyon unutmuşum vallasanırım @NealStreet demişti 5 yıl onun süresi diye. Bence gerek yok ama ben herhalde dayanamam onu da 3 yılda bir falan veririm yani bence öyle yaptılarsa yine ayak üstü gittiğinde bir sor ne sıklıkta yapılması gerekiyor diye ihmal etmemek lazım canım