- 8 Nisan 2021
- 23
- 93
- 26
Ben de alcam regl olduğum gün tabi inşallah almam ama biz insan oğlu işte her şekilde umudu olan varlıklarız.. Bir yumurta ile bile ümidim var gerçi içimden bir ses 36. Saatten sonra çatladı geç çatladı bu yüzden kaçırdık diyor ( malum ilişki yönünden sıkıntılarımiz var belirli saat olunca biliyorsun ama sonra çatladıysa başka hiç ilişkiye girmedik 36. Saat sonrası insallah tam vaktinde catlamistir ) neyse yani olurda hamileusem boşa almayım diye bekliyorumcanm bnde ettım sıparıs 2 gune felan geldi sanırım. açmadım duruyor ama 2 ayda gıdıyormus kavanozu, iş açmama gerek kalmaz
hahaha ohh iyi yapmışsın benim de uçlar fena artık bi el atılması gerekiyor uçtaki sarılar gitsin sonra başka renk ombre yaptırcamİşte bu hepimize lazım olan şeyHeh şöyle helal sana kuzum
Ben saçları falan kestirdimşimdi yürüyüş bandı almak istiyorum evde yürüyeyim bar diye
benimki de hayır kestirme diyor da kim dinlerBen saçımı kestıremıyorum eşim hiç istemiyor hemen gözleri doluyorcilt bakımına okeyim bende tamam
hayır canım normal iğne etkileriSag kasigimda ağrı batma var kizlar sizce doktoruma yazmalı miyim ?
ombre zamanım geldı kuaforum kesıcez öyle yapcaz bunun ustune yaparsak cok sarı olur dıyo. kocaama dıyorum bole bole yapcam daha konusurken gözü doluyorhahaha ohh iyi yapmışsın benim de uçlar fena artık bi el atılması gerekiyor uçtaki sarılar gitsin sonra başka renk ombre yaptırcambenim evde hiç koyacak yerim yok o yüzden doğal yürüyüşe talim
benimki de hayır kestirme diyor da kim dinler
benim saçım benim kararım de tokatı çak ve git kestirombre zamanım geldı kuaforum kesıcez öyle yapcaz bunun ustune yaparsak cok sarı olur dıyo. kocaama dıyorum bole bole yapcam daha konusurken gözü doluyorkaldım böyle şimdilik .
Tamam canım catlamistir demi ya klomen kist yapıyormuş ya kist olmamıştır demi tek korkum bu açıkçasıhayır canım normal iğne etkileri
inşallah canım bunu şuan bilemeyiz malesef sen bunları düşünüp günlerini zehir etme akışa bırak kendini sen taksan da takmasan da olması gereken olacakTamam canım catlamistir demi ya klomen kist yapıyormuş ya kist olmamıştır demi tek korkum bu açıkçası
benim saçım benim kararım de tokatı çak ve git kestir
Haklisin du saatten sonra bi daha igne de vermez bi sey de regl yi bekle der sanirim çatlamadıysainşallah canım bunu şuan bilemeyiz malesef sen bunları düşünüp günlerini zehir etme akışa bırak kendini sen taksan da takmasan da olması gereken olacak
aynen canım bi daha müdahale yapamaz zaten o yüzden o mu bu mu diye düşünüp kafanı yorma güzel düşünHaklisin du saatten sonra bi daha igne de vermez bi sey de regl yi bekle der sanirim çatlamadıysa
daha pik olmamış devam et canımKızlar selam, yorumlar mısınız rica etsemSat 26 Mart
Aa doğru canım hatırladım evet, kullanıyordun. Sanırım HSG yaptı... geçmiş olsun kuzum.kuşum benim de normalde hafif geçer ağrım olmaz öyle ama bu ay süründürdü, hsg sonrası ilk regl ya ondan ya da üşüttüm ben de anlamadım valla... civanperçemi ben de tüketiyorum kullandığım macunda var kuzu
baya da geçmiş canım bat bence bi kan verip kesinleştir belki kist falan oldu eğer öyleyse ona göre ilerlersin geç kalma
sen benden de takıntılısın :S herseye takılıp canını sıkma bişe olmaz iğneni oldun hayırllısıyla yumurtan da var catlar nıye catlamasın catlamasada daha ogrenmek ıcın zmanın var kendını bi sorun varmış gibi şartlama . ağrın olabılır iğnedendir. hatta inş bebiş dölleniyodur. ama olur kı catlamazsa bunu ozaman dusunuruzHaklisin du saatten sonra bi daha igne de vermez bi sey de regl yi bekle der sanirim çatlamadıysa
Sana da geçmiş olsun kuzum benim.. benim reglim de başlıcak birkaç güne ben de bitki çayları yüklenirim...Canim iyiki soyledin hic aklima bitki cayi gelmedi simdi biseyler yapayim kendime.. ihlamur rezene yapayim.. sagolasin..bide titreme yapiyor kanim cekiliyor sanki vucudumda..
Sağol canımmmmAa doğru canım hatırladım evet, kullanıyordun. Sanırım HSG yaptı... geçmiş olsun kuzum.