- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Ayy allahım ya benim de gelir gelir hep de özel günlere çatar bu baş belası... bir de ilk günler ağrının yanında şişkinlik cabası... abiye almışım eşimin kuzeni evlenecek bir güzel seçtim denedim beğendim.. Regl de erken gelmesin mi.....gel de o günü içine sığma o gün gündüz nikah var, sade rahat bir elbise giymişim, direkt salona geçilecek abiyeyi de dışarda değiştirmem gerekecekti....görümcemle beraber tuvalette 15 dk sular seller içinde kala kala oturttuk abiyeyi üstüme... eşim de nerde kaldınız bu haliniz ne diyip duruyordu Ay çok fenaydı ya... Allah kimseye yaşatmasın.Ayyy çok fena yaaa gerçekten bu arada havuz deniz ıslak bikini mayo çook etkiliyor pişman oluyorsun yüzdüğüne yüzeceğine hemen kurulanıp değişmek lazım. Sınav öncesi çok fena olmuş yaaa kıyamam benim de hayatımda girdiğim bütün sınavlarda sanırım regldim. Hatta bir sınavda görevliyle kavga ettim. Pedimi içeri sokmuyor alamam diyor. E iyi de ben zaten yol gelmişim evden çıkalı kaç saat olmuş. 3 saat sınavda nasıl oturabilirim sınavdan önce değiştirmem lazım. Okullarda peçete vs yok mendilimi sokmuyor. Yani neyle silicem dalga mı geçiyorsun ÖSYM'nin verdiği minnacık dandik peçeteyi kullanacakmışom. Bir de bunu yapan kadın polisti yani o bile halden anlamadı. Açık da var tabi kurallar çok katı bu durumları düşünüp kurallarda esneklik olması lazım insani ihtiyaç yani. Neyse gene sinirlendim geçen ay yökdile girdim yine regldim. Bu ay YDS var yine tam regl tarihime denk geliyor. Şaka gibi gerçekten hele en yoğun günüm olursa yandım yani ayağa kalktığım an batıyor