Ayy allahım ya benim de gelir gelir hep de özel günlere çatar bu baş belası... bir de ilk günler ağrının yanında şişkinlik cabası... abiye almışım eşimin kuzeni evlenecek bir güzel seçtim denedim beğendim.. Regl de erken gelmesin mi.....gel de o günü içine sığmaAyyy çok fena yaaa gerçekten bu arada havuz deniz ıslak bikini mayo çook etkiliyor pişman oluyorsun yüzdüğüne yüzeceğinehemen kurulanıp değişmek lazım. Sınav öncesi çok fena olmuş yaaa kıyamam benim de hayatımda girdiğim bütün sınavlarda sanırım regldim. Hatta bir sınavda görevliyle kavga ettim. Pedimi içeri sokmuyor alamam diyor. E iyi de ben zaten yol gelmişim evden çıkalı kaç saat olmuş. 3 saat sınavda nasıl oturabilirim sınavdan önce değiştirmem lazım. Okullarda peçete vs yok mendilimi sokmuyor. Yani neyle silicem dalga mı geçiyorsun ÖSYM'nin verdiği minnacık dandik peçeteyi kullanacakmışom. Bir de bunu yapan kadın polisti yani o bile halden anlamadı. Açık da var tabi kurallar çok katı bu durumları düşünüp kurallarda esneklik olması lazım insani ihtiyaç yani. Neyse gene sinirlendim geçen ay yökdile girdim yine regldim. Bu ay YDS var yine tam regl tarihime denk geliyor. Şaka gibi gerçekten hele en yoğun günüm olursa yandım yani ayağa kalktığım an batıyor
Kızlar doktora sordum istediğiniz kadar ağrı kesici alın yumurta kalitesini doğurganlığı vs etkilemiyormuş...Kuşum hsg yüzünden o kadar ağrılı adet olmuşsundur bende hsg den sonra ilk adetimi çok ağrılı oldum arvelesle arkadaş olmuştum birde sakın üzülme adet oldum diye hsg den sonra bir kere adet görmek çok iyiymiş o içinde kalan ilaçlı sıvıyı da atıyormuşsun adetle çok daha sağlıklı oluyormuş
Bekle kız az kaldı bak benimki sağolsun ümitlenmiyim diye 2 gün erken geldi bu aybaana bakın gecen ay yumurta yoktu klomen bosa gıttı bu ay yumurtladımmı bılmıyorum bıle ovü testım azdı yaptıgımda yok gıbıydı hala yumurtlama bı pozıtıfe yakın oldu sonra sılındı sonrada bıdaha yapmadım kımbılır ne zaman yumurtladım yada yumurtlamadım D: tahmını bat yarın ama bakalm nezaman olcak yada olmayacakkurbanlık kuzu gibi beklıyorum .
Bekle kız az kaldı bak benimki sağolsun ümitlenmiyim diye 2 gün erken geldi bu ay
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım inşallahKızlar selam, bugün doktorla görüştük... vee Tüp bebek kesinleşti. Form gönderecekler dolduracağız.. Tahmin edin fiyatı 5.000 EURO...yanlış okumuyorsunuz demi???
Sigorta %50sini karşılıyor, pandemiden dolayı da eşimim yurtdışı cıkış yasağı var, uçak bileti konaklama vs düşününce TR de yaptırmayacağız ilk etapta...
Bu ayki reglimi geçiyoruz, Mayısta taze transferim olacak... Dualarınızı eksik etmeyin kızlarRabbim bu süreçtekilere yardım etsin, herşey kolaycacık olsun inş..
Evet canım evdeyim şimdi. İğne çok can acıtıyor. Doktor sürekli iyi misin öbürünü yapayım mı diye sordu. Nefes darlığı yaşadım ilk vurulurken çünkü. Sonra biraz dinlendim orada. İyiyim şimdi ama sarhoş gibiyim, dinleniyorum
İşe giderken acile uğrayıp serum yeyip sonra mesaiye gittiğim gün geldi aklıma. Veliler soruyor ne oldu, hiiiç diyorum. Ama serumda ne varsa sakinleştirmiş beni, bi uyku hali, saat sabahın 9.00 'u. Dün gece ağrıdan uyunamamış.1 kere hastanelik oldum bi kere bayıldım evde ağrıdanhastanelik olduğum sabah lys ye girecektim hatta apar topar acile götürdüler iğne olup girdim sınava bayıldığımda da reglden bir günönce aquapark a gitmiştik orda rüzgarı yedim ıslak bikinilerle ertesi gün ağrıdan bayılmışım uyandığımda annem ağzıma ağrı kesici sokmaya çalışıyordu
canm tedavin hayırlı olsun inşallahh sağlıcakla kucağına al ilk seferde tutsun inşallahKızlar selam, bugün doktorla görüştük... vee Tüp bebek kesinleşti. Form gönderecekler dolduracağız.. Tahmin edin fiyatı 5.000 EURO...yanlış okumuyorsunuz demi???
Sigorta %50sini karşılıyor, pandemiden dolayı da eşimim yurtdışı cıkış yasağı var, uçak bileti konaklama vs düşününce TR de yaptırmayacağız ilk etapta...
Bu ayki reglimi geçiyoruz, Mayısta taze transferim olacak... Dualarınızı eksik etmeyin kızlarRabbim bu süreçtekilere yardım etsin, herşey kolaycacık olsun inş..
Bitanem benim, inşallah en kısa zamanda atlatırsın, o kadar güzel bir kalbin var ki, bu da geçecek elbet.Evet canım evdeyim şimdi. İğne çok can acıtıyor. Doktor sürekli iyi misin öbürünü yapayım mı diye sordu. Nefes darlığı yaşadım ilk vurulurken çünkü. Sonra biraz dinlendim orada. İyiyim şimdi ama sarhoş gibiyim, dinleniyorum
1-2 günde geliyor kuzumEvet haklısın
Cuma günü oldum 12. Ve 36. Saat değerlendirdim sadece bir yumurtam vardı yine malesef şans düşüyor iste kaliteli mi orası da meçhul tabi ama bakalım hayırlısı
Yani spermin hasarını onariyor anladim kuzumbu ay yine kırmızılar gelirse hemen ikimize de sipariş edeceğim hazır ve nazırim kaç güne geliyor?
Teşekkür ederim canım cevabın için. Evet aşımı oldum bende. Şifa olsun inşallahBence aşınızı olun ondan sonra deneyin .Hem hamile hem böbrek hastası olarak çok yüksek riskli gruba girersiniz herkes aşı olduktan sonra izole olabilmek çok zor bir süreç olur .Aşının gebeliğe engel bir durum oluşturmayacağını söylüyorlar. Ama yine de karar sizin .Doktorunuzla iyice konuştuktan sonra karar verin.
Ayy yakında doğal alan varsa öyle imkanın varsa ne güzel kuzum bizim burda yok doğaya gitmek için arabayla baya gitmen lazım bu istanbul trafiğinde doğaya gtmek için 2 saat arabayla yol gitmen lazım trafik perişanhahaha ohh iyi yapmışsın benim de uçlar fena artık bi el atılması gerekiyor uçtaki sarılar gitsin sonra başka renk ombre yaptırcambenim evde hiç koyacak yerim yok o yüzden doğal yürüyüşe talim
benimki de hayır kestirme diyor da kim dinler
ah canım tekrar çok geçmiş olsun umarım bu süreci sıkıntısız atlatırsın da bi an önce toparlarsınEvet canım evdeyim şimdi. İğne çok can acıtıyor. Doktor sürekli iyi misin öbürünü yapayım mı diye sordu. Nefes darlığı yaşadım ilk vurulurken çünkü. Sonra biraz dinlendim orada. İyiyim şimdi ama sarhoş gibiyim, dinleniyorum
ahh kadınlık diyorum başka bişi demiyorum. şu çektiklerimizin yüzde 10 unu erkekler çekse hayatlarını idame ettiremezler. biz hem ev işlerini yapalım hem çalışalım cidden çok güçlü varlıklarız. eskiden normal doğumdan ödüm kopardı evlenmeden önce falan şimdi yaşadıklarıma bakıyorum bu kadar şeye göğüs germişim normal doğumu çıtır çıtır yerim diyorum kendimeİşe giderken acile uğrayıp serum yeyip sonra mesaiye gittiğim gün geldi aklıma. Veliler soruyor ne oldu, hiiiç diyorum. Ama serumda ne varsa sakinleştirmiş beni, bi uyku hali, saat sabahın 9.00 'u. Dün gece ağrıdan uyunamamış.
Şu sıralar nasıl regl olduğumu bile unuttum gerçi.
4-5 ay sonra, vay bu ne kanamam mı var diye hastaneye koşabilirim.
Şu mübarek günlerde duamda hep. Allah size de unuttursun böyle güzel bir vesile ile.
var kuzum ben çok merkezde oturmuyorum doğal yeşillikler var çevremizde şükürAyy yakında doğal alan varsa öyle imkanın varsa ne güzel kuzum bizim burda yok doğaya gitmek için arabayla baya gitmen lazım bu istanbul trafiğinde doğaya gtmek için 2 saat arabayla yol gitmen lazım trafik perişan
Bir sure uzak kalmak istiyor canım zorlu bir süreç tabi kafasını dinlemeli haklı olarak merak etme yani@NealStreet arkadaşımız nereye gitti acaba? Umarım tedavisiyle ilgili bir olumsuzluk yoktur.
allah yardımcın olsun canımKızlar selam, bugün doktorla görüştük... vee Tüp bebek kesinleşti. Form gönderecekler dolduracağız.. Tahmin edin fiyatı 5.000 EURO...yanlış okumuyorsunuz demi???