Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
günaydınnn. bugun regli gunum ama olcak gıbı degılım hıc olmam bugun. baktımda takvımden bugun olmam için 14 gun gerıye baktım ozamanlar ara ara test yapıyodum yumurtlama gormemıstım onun ıcın bıraz daha beklıcem. 31le 34 gun arası reglı oluyorum normalde. tabı yumurtlama olduysa gecen ay olmadı dıye sankı hormonlarımmı kotu oldu dıye dusunmeye basldım klomenden dolayı

Günaydın kizlar . Ben de dün pai 4g 4g olmasına baktım meğer ne çok riskliymis kendimi çok suçlu hissediyorum sapasağlam hem de 5 aylik olmuş oğlum benim bilgisizligim yüzünden beslenmeyip ölmüş resmen .. dünden beri depresyona girdim desem yeridir .. keşke basta bilseydim bu kan pıhtı olayını keşke.

bahsettiğin durum kan pıhtılaşması mı canım ? sen neden kendini suçluyorsun canım nereden bilecektin ki

Reactions: niw
Düğün günümde de reglim bitmişti ama şişkinlik 2 3 gün daha kalıyor.. Regl takvimi kullanıyorsun ama regl hormonlardan ve havadan sudan etkileniyor, ya erken ya geç geliyor... Nedir bu kadınların çektiği...
Aşağıdaki video geldi aklıma :))) 10.dkdan sonra izleyin tepkileri çok komik

Nasıl ya.. yani sen regl olmuyordun peki belirtilerin felan da mı yoktu?

Evet cnm benim de aklım karıştı, ondan bir fikir alayım dedim, teşekkürler bilgin için..

Ayyy evet plan yapsan da stresten şundan bundan öne arkaya sarkabiliyor malesef regl. Valla ben de çok dertliyim ya plan yapmaya bile gelmiyor

Bu videoyu biliyorum hatta ben de daha önce bu topikte paylaşmıştım ne çekiyoruz yaa valla

bahsettiğin durum kan pıhtılaşması mı canım ? sen neden kendini suçluyorsun canım nereden bilecektin ki
Haklisin ama keşke diyor insan işte keşke.. kayıp sonrası yapıldı pıhtılaşma testi evet canım o zamanlar pek üstünde durmadım doktor önemsiz dedi diye ama sonra bi perinatoloji doktoru mutlaka igne lazım dedi ben de araştırdım cidden çok önemliymiş keşke bilseydim de igne olsaydım belki doğacaktı..
Nasıl ya.. yani sen regl olmuyordun peki belirtilerin felan da mı yoktu?
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım? Ben hamileydim beş aylıkken kalbi durdu kaybettim sonra pıhtı testi yapıldı pai 4g çıktı araştırdım meğer bu şekilde çıkanların igne kullanması lazımmış keşke daha önce haberim olsaydı bu pıhtı olayından da igne olsaydım dedim

kızlar selam ishal ve bulantı ile uğraşıyorum iki gündür. dün çatlama iğnesi oldum. bugün probiyotic içtim dayanamadım. önerisi olan var mı çabucak toparlama için.
ikinciye yaşıyorum bu durumu bir ay içindez çarşamba günü serum aldım ama hala tam düzelme yok.

Cok geçmiş olsun canım iğneden dolayı mi oluyor yoksa normal bir bulanti ve ishal dönemi mi ?

canım iğneden önce başladı. femara kullandım geçen ay da oldı femaranın böyle bir etkisi var mı ki ya ?
Ben klomen kullandım ama bende böyle bi sey yapmadı femara daha ağır dite biliyorum kullanan arkadaşlar dönüş yapar sana . Cok geçmiş olsun bir tatlı kaşığı Türk kahvesini at ağzına toz halde hemen keser ishali

EVET BENİM İKİ OĞLUM VAR VE BU İKİNCİ EŞİM. BU EŞİMİN HİÇ ÇOCUĞU YOK. İKİMİZDE 34 YAŞINDAYIZ. BU DEĞERLERİM GAYET GÜZEL ÇIKTI. NORMAL ULTROSAN DA DA HİÇBİRŞEY ÇIKMADI. KLOMEN KULLANDIM SADECE. BU AY BEKLİYORUM BAKALIM. BAT 11NİSAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…