- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Asla aklımıza bile gelmiyor gerçektenharbiden ya regl olmama gibi bi ihtimalde var bakhahaha resmen biz regl olmak için doğmuşuz aksini düşünemiyoruz
yapsınlar artık minnoş süprizlere ihtiyacı var bu bünyelerinAsla aklımıza bile gelmiyor gerçektenbize büyük sürpriz yapacak bebişler inşallah
inşallah canım benim bende çok üzüldüm yaaa hayırlısı inşallah aşılamada güzel haberler veririm sizehus3545 sonucunu gördüm çok üzüldüm canım senden çok umutluydum ya inşallah bu ay aşılamayla güzel sonuç alırsın
Ovulasyon takipli sayfadan macun aldım kuzum eşli kullanıyoruz biz macun bana çok iyi geldi kistimi 1 ayda götürdü ama tabi 1 aylık doğum kontrol hapıda kullandım doktorum vermişti tavsiye ederim
Cok geçmiş olsun canım. Iyi sayılırım kasiklarim da batma var ya catlatma iğneden ya da catlamadi kist oldu ondan bilmiyorum artıkKızlar nasılsınız 2 gündür giremedim sinüzitim perişan etti beni
geçmiş olsun canım dikkat et kendine korona olma bi de artık semptomlar hapşuruk geniz akıntısı falan gibi oluyormuş maskeni çıkarma hiçKızlar nasılsınız 2 gündür giremedim sinüzitim perişan etti beni
Bence aşınızı olun ondan sonra deneyin .Hem hamile hem böbrek hastası olarak çok yüksek riskli gruba girersiniz herkes aşı olduktan sonra izole olabilmek çok zor bir süreç olur .Aşının gebeliğe engel bir durum oluşturmayacağını söylüyorlar. Ama yine de karar sizin .Doktorunuzla iyice konuştuktan sonra karar verin.Yaa kızlar ben size şimdi önemli bir soru sormak istiyorum. Öğretmenim ve kronik böbrek rahatsızlığım olduğu için aşı için öncelik vermişler. Ama yakın zamanda tüp bebekte düşünüyoruz. 2-3 ay içinde diyeyim. Sizce ben ve eşim aşı olmalı mıyız? O kadar kararsızım ki. Bir fikir verseniz. Çevrenizde aşı oluşta tedavi olan oldu mu. Ya da gebe kalan oldu mu?
Canım çok üzüldümKızlar 669dan sonra 586 hcg. Dış gebelik kesinleşti yani
Kuşum hsg yüzünden o kadar ağrılı adet olmuşsundur bende hsg den sonra ilk adetimi çok ağrılı oldum arvelesle arkadaş olmuştum birde sakın üzülme adet oldum diye hsg den sonra bir kere adet görmek çok iyiymiş o içinde kalan ilaçlı sıvıyı da atıyormuşsun adetle çok daha sağlıklı oluyormuşGünaydın kızlar
evet bebikim ben de ona bağlıyorum, ya valla inan üstümde saçma bi mutluluk var.Kuşum hsg yüzünden o kadar ağrılı adet olmuşsundur bende hsg den sonra ilk adetimi çok ağrılı oldum arvelesle arkadaş olmuştum birde sakın üzülme adet oldum diye hsg den sonra bir kere adet görmek çok iyiymiş o içinde kalan ilaçlı sıvıyı da atıyormuşsun adetle çok daha sağlıklı oluyormuş
Allah razı olsun canım benim, desteğiniz o kadar iyi geliyor ki...Canım çok üzüldümRabbim yardımcın olsun bizler senin yanındayız
yani kuzum onu tedavi etmez ama iyi olan spermi daha üst noktaya taşır sperm sayısı artacağı için şansta çoğalmış olur tabiKizlar esimin ciddi bir sperm sayı hiz sorunu yok evet mükemmel değil ama kötü de değil bizim asıl sorunumuz dna hasarı ve baş kuyruk anomalisi bu macun bunlara da iyi gelir mi dersiniz ???
İğnedendir büyük ihtimal kuzum ne zaman olmuştun çatlatma iğnesiniCok geçmiş olsun canım. Iyi sayılırım kasiklarim da batma var ya catlatma iğneden ya da catlamadi kist oldu ondan bilmiyorum artık
İşte bu hepimize lazım olan şeyevet bebikim ben de ona bağlıyorum, ya valla inan üstümde saçma bi mutluluk var.dün mesela ağlamam zırlamam gerekirdi akşam eşimle gülme krizlerine girdik keyfim yerinde enteresan bir şekilde amaaan olursa olur olmazsa aşılama deneriz o da olmadı tüpe bakarız kafasına girdim heralde ondan. artık sürekli düşünmekten ciddi manada bıktım. bu ay kendime yönelicem bi saçımı kestireyim, cilt bakımlarımı yapayım, yeni diziler filmler izliyim, yürüyüş yapayım ruhumu tazeleyim istiyorum. 1 yıldır kendimi unuttum resmen
Keşke hastanede yanımda olsaydın da dinleseydin laboratuvardaki ablayı kuzumKizlar esimin ciddi bir sperm sayı hiz sorunu yok evet mükemmel değil ama kötü de değil bizim asıl sorunumuz dna hasarı ve baş kuyruk anomalisi bu macun bunlara da iyi gelir mi dersiniz ???
Evet haklısınyani kuzum onu tedavi etmez ama iyi olan spermi daha üst noktaya taşır sperm sayısı artacağı için şansta çoğalmış olur tabi
Cuma günü oldum 12. Ve 36. Saat değerlendirdim sadece bir yumurtam vardı yine malesef şans düşüyor iste kaliteli mi orası da meçhul tabi ama bakalım hayırlısıİğnedendir büyük ihtimal kuzum ne zaman olmuştun çatlatma iğnesini
Yani spermin hasarını onariyor anladim kuzumKeşke hastanede yanımda olsaydın da dinleseydin laboratuvardaki ablayı kuzum
Eşimin spermleri artık daha sağlıklı kadın makineyle gösterdi bak önceki spermler böyleydi şimdide böyle MaşaAllah helal size falan dedi bize
canm bnde ettım sıparıs 2 gune felan geldi sanırım. açmadım duruyor ama 2 ayda gıdıyormus kavanozu, iş açmama gerek kalmazEvet haklısın
Cuma günü oldum 12. Ve 36. Saat değerlendirdim sadece bir yumurtam vardı yine malesef şans düşüyor iste kaliteli mi orası da meçhul tabi ama bakalım hayırlısı
Yani spermin hasarını onariyor anladim kuzumbu ay yine kırmızılar gelirse hemen ikimize de sipariş edeceğim hazır ve nazırim kaç güne geliyor?