Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
canm bnde ettım sıparıs 2 gune felan geldi sanırım. açmadım duruyor ama 2 ayda gıdıyormus kavanozu, iş açmama gerek kalmaz :KK48:
Ben de alcam regl olduğum gün tabi inşallah almam ama biz insan oğlu işte her şekilde umudu olan varlıklarız.. Bir yumurta ile bile ümidim var gerçi içimden bir ses 36. Saatten sonra çatladı geç çatladı bu yüzden kaçırdık diyor ( malum ilişki yönünden sıkıntılarımiz var belirli saat olunca biliyorsun ama sonra çatladıysa başka hiç ilişkiye girmedik 36. Saat sonrası insallah tam vaktinde catlamistir ) neyse yani olurda hamileusem boşa almayım diye bekliyorum :KK48: Ne olacak benim bu umutlu hallerim bilmem

İşte bu hepimize lazım olan şey ☺️ Heh şöyle helal sana kuzum
Ben saçları falan kestirdim 😂 şimdi yürüyüş bandı almak istiyorum evde yürüyeyim bar diye 😂
hahaha ohh iyi yapmışsın benim de uçlar fena artık bi el atılması gerekiyor uçtaki sarılar gitsin sonra başka renk ombre yaptırcam :KK70: benim evde hiç koyacak yerim yok o yüzden doğal yürüyüşe talim :KK70:
Ben saçımı kestıremıyorum eşim hiç istemiyor hemen gözleri doluyor😃 cilt bakımına okeyim bende tamam
benimki de hayır kestirme diyor da kim dinler :KK70:

hahaha ohh iyi yapmışsın benim de uçlar fena artık bi el atılması gerekiyor uçtaki sarılar gitsin sonra başka renk ombre yaptırcam :KK70: benim evde hiç koyacak yerim yok o yüzden doğal yürüyüşe talim :KK70:

benimki de hayır kestirme diyor da kim dinler :KK70:
ombre zamanım geldı kuaforum kesıcez öyle yapcaz bunun ustune yaparsak cok sarı olur dıyo. kocaama dıyorum bole bole yapcam daha konusurken gözü doluyor:KK70::KK70: kaldım böyle şimdilik .:KK70:

Kızlar selam, yorumlar mısınız rica etsem ☺️ Sat 26 Mart

Eklentiler

• EC79D4E4-6E54-4891-AAE5-90379F78D31F.jpeg
    EC79D4E4-6E54-4891-AAE5-90379F78D31F.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 44
kuşum benim de normalde hafif geçer ağrım olmaz öyle ama bu ay süründürdü, hsg sonrası ilk regl ya ondan ya da üşüttüm ben de anlamadım valla... civanperçemi ben de tüketiyorum kullandığım macunda var kuzu

baya da geçmiş canım bat bence bi kan verip kesinleştir belki kist falan oldu eğer öyleyse ona göre ilerlersin geç kalma
Aa doğru canım hatırladım evet, kullanıyordun. Sanırım HSG yaptı... geçmiş olsun kuzum.

Haklisin du saatten sonra bi daha igne de vermez bi sey de regl yi bekle der sanirim çatlamadıysa
sen benden de takıntılısın :S herseye takılıp canını sıkma bişe olmaz iğneni oldun hayırllısıyla yumurtan da var catlar nıye catlamasın catlamasada daha ogrenmek ıcın zmanın var kendını bi sorun varmış gibi şartlama . ağrın olabılır iğnedendir. hatta inş bebiş dölleniyodur. ama olur kı catlamazsa bunu ozaman dusunuruz

Canim iyiki soyledin hic aklima bitki cayi gelmedi simdi biseyler yapayim kendime.. ihlamur rezene yapayim.. sagolasin..bide titreme yapiyor kanim cekiliyor sanki vucudumda..
Sana da geçmiş olsun kuzum benim.. benim reglim de başlıcak birkaç güne ben de bitki çayları yüklenirim...:kahve:

baana bakın gecen ay yumurta yoktu klomen bosa gıttı bu ay yumurtladımmı bılmıyorum bıle ovü testım azdı yaptıgımda yok gıbıydı hala yumurtlama bı pozıtıfe yakın oldu sonra sılındı sonrada bıdaha yapmadım kımbılır ne zaman yumurtladım yada yumurtlamadım D: tahmını bat yarın ama bakalm nezaman olcak yada olmayacak :KK70::KK70: kurbanlık kuzu gibi beklıyorum .

X