Evet öyle oldu. Aynı andaymış evetGünde bir iğnen daha olmuş, Allah kolaylık versin inşallahO iğneyide diğeriyle aynı anda mı yapıcaksın?
Kuzum dualarım seninle valla çok zor süreç gerçekten ama inşallah olumlu sonuçlanacak ve bu günleride “ya böylede şeyler yaşadım” diye hatırlayacaksın sadeceEvet öyle oldu. Aynı andaymış evet
Canim simdi siz tüp bebek merkezinde mi yoksa devlet veya özel hastanede mi başladınız sürece?Evet öyle oldu. Aynı andaymış evet
Allah razı olsun. İnşallah öyle olurKuzum dualarım seninle valla çok zor süreç gerçekten ama inşallah olumlu sonuçlanacak ve bu günleride “ya böylede şeyler yaşadım” diye hatırlayacaksın sadece
Tüp bebek merkeziCanim simdi siz tüp bebek merkezinde mi yoksa devlet veya özel hastanede mi başladınız sürece?
Verdim kuzum sonucu bekliyorumAmin inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun. Seninkinden naber? Bugün kan verdin di mi?
canımm herşey su gibi akıp ilerlesin inşallahKızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
fiona13 Fiolimm bu iş kolayca ve sağlıkla tamamına ererse sana diğer merkezden randevuyu ben alacağım. Eşine de nota veririz. Ayağını denk alsın diye!!1!1!1! Pazar yeri gibi orası her gidişimizde. Her yaştan her tipten insan var. Yalnız değiliz
Ayyy cnm ya çok heyecanlı bi süreç kalbimiz seninle insallah bu sürece iki kişi girip 3 belki de 4 kişi çıkacaksınızKızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
fiona13 Fiolimm bu iş kolayca ve sağlıkla tamamına ererse sana diğer merkezden randevuyu ben alacağım. Eşine de nota veririz. Ayağını denk alsın diye!!1!1!1! Pazar yeri gibi orası her gidişimizde. Her yaştan her tipten insan var. Yalnız değiliz
Ne kadar bi ücret çıktı canım?Tüp bebek merkezi
canım hadi bakalım allahım yardımcınız olsunKızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
Bu kız öğrenemedi gitti. BekliyoruZ. Klavyenin z tuşu bozulmuş ondan yazamıyor zaarVerdim kuzum sonucu bekliyorum
Amiiin canım inşallahcanımm herşey su gibi akıp ilerlesin inşallah
Allah razı olsun. Şimdilik üç olalım da önce biAyyy cnm ya çok heyecanlı bi süreç kalbimiz seninle insallah bu sürece iki kişi girip 3 belki de 4 kişi çıkacaksınızdualarimdasin kuzum
Valla ne sen soooor sen ben söyleyeyim. Bitmedi daha masraflar. İlaçları taksit taksit veriyorlar. Onlar da az buz değil. Eklenmeye devam ediyor. Daha pcr testi, embriyo dondurma falan var. Hepsi belli olsun öyle hesaplayacağım. Şu ana kadar 12-13 gitti sanırımNe kadar bi ücret çıktı canım?
Amin Fiom sağ olcanım hadi bakalım allahım yardımcınız olsunben de her doktora gidişimde aynı şeyi düşünüyorum bizimkine bir de hep bizim yaş grupları geliyor bazen çok daha gençleri görüyorum inşallah herkes çabalarınn karşılığını alsın cumartesi sabah bakalım ne diycekler
Aynı dava bizde de var canım, maç izliyor kukla gibi yanında durayım istiyor. Dün gece balktı kalkacağım yok bana cips koyar mısın bebeeem diyor :))) tmm dedim kapadım bilgisayarı.. akşamları az gireyim bari çok dikkat çekmeyim :))))Günaydın. Ben günün 25 saatini burada geçirdiğim için eşimle accık sürtüşme yaşadık. Yine giriyorum da birazcık azalttım sadece. Artık 23,5 saat giriyorum
Kontrolün güzel geçmesine sevindim cnm, maraton devam yani.. Cumartesiye inşallah güzelcecik büyür yumişlerin :))))Kızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
Kaliteli kaliteli büyüsünler inşallahKontrolün güzel geçmesine sevindim cnm, maraton devam yani.. Cumartesiye inşallah güzelcecik büyür yumişlerin :))))