Yav otomatik düzeltme diyorum sana, ondanBu kız öğrenemedi gitti. BekliyoruZ. Klavyenin z tuşu bozulmuş ondan yazamıyor zaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav otomatik düzeltme diyorum sana, ondanBu kız öğrenemedi gitti. BekliyoruZ. Klavyenin z tuşu bozulmuş ondan yazamıyor zaar
Benim klomenden olmuştu kuzumYaaaa bilemedim ki cnm ya olmus olabilir mi hiç bi rahatsizligim yok ama lekelenme agri falan hiç bisey yok yine de olabilir mi senin kist olduğunda klomen vb ilaclari kullanmış mıydın kendiliğinden olan bi kist miydi
Canım hadi gözün aydın tekrar, müko müko yumişler olsun inşallah hepsi A kaliteKızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
@fiona13 Fiolimm bu iş kolayca ve sağlıkla tamamına ererse sana diğer merkezden randevuyu ben alacağım. Eşine de nota veririz. Ayağını denk alsın diye!!1!1!1! Pazar yeri gibi orası her gidişimizde. Her yaştan her tipten insan var. Yalnız değiliz
Benim de çatlatma iğnesi yapmıştı kist hiç gecikme lekelenme filan hiçbir belirti olmadı. Adetim gelince kontrolde doktor görmüştü. Demek ki basit kistler belirti vermeyebiliyor.Benim klomenden olmuştu kuzum
Naptın gittin mi doktora
Hadi inşallah. Rezervasyonumu yaptırdın mı? Geliyor muyum yanınıza?Canım hadi gözün aydın tekrar, müko müko yumişler olsun inşallah hepsi A kalite
Yerin ayrıldı çoktaaann, ben şimdi önden ilerleyip ne doğru ne yanlış, ne yapılmalı ne yapılmamalı onları deneyimliyorum. Tecrübe aktarcam hadi çabuk gelHadi inşallah. Rezervasyonumu yaptırdın mı? Geliyor muyum yanınıza?
Oo heyecanlı. Sağlıkla olsun da inşallah, tecrübeler bayağı lazım olacak. "Gaviscon'u bardakla mı yoksa şişeyle mi içiyoruz" gibi makul sorularla geleceğim gelebilirsem.Yerin ayrıldı çoktaaann, ben şimdi önden ilerleyip ne doğru ne yanlış, ne yapılmalı ne yapılmamalı onları deneyimliyorum. Tecrübe aktarcam hadi çabuk gel
Düştü canım sanki hic hastalanmamış gibiyim anlamadım geldim işeAmiiin canım inşallah
Sen nasıl oldun? Ateş düştü mü tamamen? İşe gittin mi?
Sizce ne olablırArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum ben bu ay regl oldum ama 3 tane test yaptım silik şekilde 15 dk sonra pozitif çıktı ama silikti sizce ben olablır
Sizce ne olablır
Bir de ' sezeryan skarı ' varmış. Sezeryan keski yeri rahim girişinde bombe oluşturuyormuş, çukurumsu şeyler oluşturuyormuş.. (inşallah hepiniz gebe kalın, siz siz olun normal doğum için kıçınızı yırtın)Selam kızlar, dün raporu atmıştım kimse bana civap vermemiş neyse ben yine de görüntüyü atayım dedim.
Tüplerimin ikisi de açıkmış, açık olduğu içinde 5-10 saniye sürdü işlem. Açık olduğu halde gebeliği yine de hızlandırır mı hsg bilemiyorum.. Ama iyi ki çektirip aradan çıkardım. Tıkalı mıdır yapışık mıdır derken hayırlısıyla kafamdan attım.. Çok şükür..
Darısı diğer çektirmek isteyen arkadaşlara
mesela 2 şişe gaviscon, 2 şişe rennie içtim. Rennie den daha çok memnun kaldım. Bak bu çok önemli bir tecrübe ayrıca dikip içmek en güzeli, hiç bardak kirletmeye gerek yokOo heyecanlı. Sağlıkla olsun da inşallah, tecrübeler bayağı lazım olacak. "Gaviscon'u bardakla mı yoksa şişeyle mi içiyoruz" gibi makul sorularla geleceğim gelebilirsem.
Rennie'nin ikinci şişesindeyim ben ya :/ Hamile kalınca daha mı kötü oluyor ki acabağ. Daha kötü olmasın çünkümesela 2 şişe gaviscon, 2 şişe rennie içtim. Rennie den daha çok memnun kaldım. Bak bu çok önemli bir tecrübe ayrıca dikip içmek en güzeli, hiç bardak kirletmeye gerek yok
Oh gözümüz aydındındınSonucumuzu aldıK @NealStreet
2 gün önce 52 ydi. Bugün 159 olmuş. Her seferinde yüreğim ağzımda bakıyorum. Sağlıkla nasip etsin hepimize
Yok cnm gidemedim ama az önce lekelenme basladi zaten 10 gün gecikmeli oldum resmenBenim klomenden olmuştu kuzum
Naptın gittin mi doktora
Off ki ne of Allah yardım etsin bize ya bana da yakında tüp bebek yolu görülecek gibi gidişat onu gösteriyor sonunda %100 garanti evlat sahibi olacağımızı bilsek hiç acımam paraya ama bir de sonu hüsran olursa boşa giden onca para. Maddi olarak da öyle çok bollukta değilsen insan kara kara düşünüyorValla ne sen soooor sen ben söyleyeyim. Bitmedi daha masraflar. İlaçları taksit taksit veriyorlar. Onlar da az buz değil. Eklenmeye devam ediyor. Daha pcr testi, embriyo dondurma falan var. Hepsi belli olsun öyle hesaplayacağım. Şu ana kadar 12-13 gitti sanırım