- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
Ben aylardır tam bu noktadayımDiyeceğim o ki, takmadım umursamadım hamile kaldım meselesi değil aslında.
Kabullendim, umudum tükendi ve kendimi bıraktım ben. Bunun getirdiği bir rahatlıktı benimki.
iloveme canım ben malesef bu sabah regl oldum inşallh sizlerden güzel haberler bekliyorum kızlar dualarım sizinle yeni bat 26 nisan.ben de bi miktar yoruldum, sanırım bu olumsuz duygularımı tek başıma yaşamaya ihtiyacım var. artık kendimi, duygularımı, endişelerimi açıklamak beni çok yoruyorbiraz mola veriyorum.
tablo takibi için, regl olan gebe kalan olursa bana mesaj atmanızı rica edeceğim geriye dönük takip yapmak benim için zor olur çünkü
@Mimariye 20.03.2021 9 AY GECİKME zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME @merakligzm 25.03.2021 11 AY GECİKME @Umuttllu 26.03.2021 31 AY GECİKME @Rojda56 26.03.2021 16 AY GECİKME @Amanita 26.03.2021 16 AY GECİKME @minikooommm 29.03.2021 4 AY GECİKME @Zeymuss0103 01.04.2021 12 AY niw 02.04.2021 7 AY @Cilek95 02.04.2021 6 AY @pcoscuk 02.04.2021 28 AY @sim84sim 03.04.2021 4 AY @Masalmina 04.04.2021 15 AY @Nm88326 05.04.2021 9 AY @Cartedor 05.04.2021 11 AY @minik mucize92 05.04.2021 28 AY @elcin123 06.04.2021 30 AY @MEMUR54 08.04.2021 28 AY @Tuanna_ 09.04.2021 22 AY Jane Jetgil 09.04.2021 10 AY
Günaydın canımGünaydın kizlaaaaraaaa beni çok şaşırttıniz uyandım dedim bunlar bi 300 400 sayfa yazismislardir baktim pek bisey yok nerelerdesiniz minseo U Uzaygemisi35 @NealStreet
Çoğul gebelik olsa keşke benden mutlusu olmaz heralde, teki geldide çoğulu kaldıFemara hiç kullanmadım canım, doktorum ilk onu demişti ama sonra letu yazdı niyeyse.. ama ikiside aynı ayarda diye biliyorum.. ya bide doktorlarda şey düşüncesi oluyo, çok fazla yumurta aynı anda büyüsün istemiyolar.. bana bitane güzel büyümüş yumurta isteriz demişti.. yüksek dozdan başlasalar fazla yumurta oluşur çoğul gebeliğe sebep olur diye deneme yanılma yöntemiyle ilerliyorlar.. ama yinede klomen yerine bunlardan verip günde birle başlatabilirdi.. ben günde bir letu içtiğim ay kontrolde 18 mm yumurtam olmuştu.. çatlatma vermişti birzda o büyütmüştür güzel sonuç almıştım ama vakti değilmişki olmadı
Günaydın. Ben günün 25 saatini burada geçirdiğim için eşimle accık sürtüşme yaşadık. Yine giriyorum da birazcık azalttım sadece. Artık 23,5 saat giriyorumGünaydın kizlaaaaraaaa beni çok şaşırttıniz uyandım dedim bunlar bi 300 400 sayfa yazismislardir baktim pek bisey yok nerelerdesiniz minseo U Uzaygemisi35 @NealStreet
Hadi hayırlısı olsun sonunda çift çizgiler gör inşallah canımKızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
fiona13 Fiolimm bu iş kolayca ve sağlıkla tamamına ererse sana diğer merkezden randevuyu ben alacağım. Eşine de nota veririz. Ayağını denk alsın diye!!1!1!1! Pazar yeri gibi orası her gidişimizde. Her yaştan her tipten insan var. Yalnız değiliz
Hayırlısıyla inşallah hepimiz görelimHadi hayırlısı olsun sonunda çift çizgiler gör inşallah canım
Kız öyle deme hayırlısını iste, her çoğul gebelikte güzel sonuçlanmıyor müdahele gerektirebiliyorÇoğul gebelik olsa keşke benden mutlusu olmaz heralde, teki geldide çoğulu kaldı
Müdahale gerekmeyen sağlıkla büyüyen sağlıkla kucağımıza alacağımız ikizlerimiz olsun diye dua edelim o zamanKız öyle deme hayırlısını iste, her çoğul gebelikte güzel sonuçlanmıyor müdahele gerektirebiliyor
Harika, çok güzel ilerlesin sürecin, sıkıntısız inşallahKızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
fiona13 Fiolimm bu iş kolayca ve sağlıkla tamamına ererse sana diğer merkezden randevuyu ben alacağım. Eşine de nota veririz. Ayağını denk alsın diye!!1!1!1! Pazar yeri gibi orası her gidişimizde. Her yaştan her tipten insan var. Yalnız değiliz
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun. Seninkinden naber? Bugün kan verdin di mi?Harika, çok güzel ilerlesin sürecin, sıkıntısız inşallah
Kız öyle deme hayırlısını iste, her çoğul gebelikte güzel sonuçlanmıyor müdahele gerektirebiliyor
AmiiiinMüdahale gerekmeyen sağlıkla büyüyen sağlıkla kucağımıza alacağımız ikizlerimiz olsun diye dua edelim o zaman
İnşallah ilk denemede, daha fazla uğraşmadan hamile kalırsın.Kızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
Hayırlısıyla ve sağlıkla olsun inşallahİnşallah ilk denemede, daha fazla uğraşmadan hamile kalırsın.
Günde bir iğnen daha olmuş, Allah kolaylık versin inşallahKızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.