Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Diyeceğim o ki, takmadım umursamadım hamile kaldım meselesi değil aslında.
Kabullendim, umudum tükendi ve kendimi bıraktım ben. Bunun getirdiği bir rahatlıktı benimki.
Ben aylardır tam bu noktadayım
Kabullendim.
Umudum Tükendi.
Kendimi Bıraktım.
Bıktım artık her ay heves edip duvara toslamaktan.
Hayırlısı buysa tamam da Allahım neden bunun olmasını hayırlı eylemedin benim için diye birsürü sorguluyordum, Artık sorularımdan da vazgeçtim..
+sı var eksiği yok
Ve herşeye rağmen orada çok uzakta da olsa bi Umut Var.
O umut bitmiyor.
Bittiği gün öldüğüm gündür!

iloveme canım ben malesef bu sabah regl oldum inşallh sizlerden güzel haberler bekliyorum kızlar dualarım sizinle yeni bat 26 nisan.

Çoğul gebelik olsa keşke benden mutlusu olmaz heralde, teki geldide çoğulu kaldı

Günaydın kizlaaaar aaaa beni çok şaşırttıniz uyandım dedim bunlar bi 300 400 sayfa yazismislardir baktim pek bisey yok nerelerdesiniz minseo U Uzaygemisi35 @NealStreet
Günaydın. Ben günün 25 saatini burada geçirdiğim için eşimle accık sürtüşme yaşadık. Yine giriyorum da birazcık azalttım sadece. Artık 23,5 saat giriyorum

Kızlar günaydın. Merkezden geldim. Aynı dozdan üç gün daha devam iğneler. Bunlara ek, çatlama önleyici iğne verdi üç gün. Cumartesi sabah kontrol. Hemogram bakılması için kan aldılar. Bu da anestezi içinmiş. Şimdilik haberler böyle. Dualarınızı bekliyorum.
fiona13 Fiolimm bu iş kolayca ve sağlıkla tamamına ererse sana diğer merkezden randevuyu ben alacağım. Eşine de nota veririz. Ayağını denk alsın diye!!1!1!1! Pazar yeri gibi orası her gidişimizde. Her yaştan her tipten insan var. Yalnız değiliz

Hadi hayırlısı olsun sonunda çift çizgiler gör inşallah canım

Harika, çok güzel ilerlesin sürecin, sıkıntısız inşallah

İnşallah ilk denemede, daha fazla uğraşmadan hamile kalırsın.

Günde bir iğnen daha olmuş, Allah kolaylık versin inşallah O iğneyide diğeriyle aynı anda mı yapıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…