Yarın ilk iş vericem tabii. İnşallah herkese dua ediyorum hepAy canım hadi gözün aydıınn, hemen kan ver bize de haber verbu ayın siftahını sen yaptın, kızlar da gelecek arkandan peş peşe
yeni nesil isimleri sevmiyorum ben ya, öyle alin’ler, lila’lar, asel’ler. Ondan geleneksel bi isim bulcaz artık bi şekilde
Bu süreç gerçekten yıpratıcı, bazen eşlerimizden destek almadığımız da oluyor. Başkası zaten anlamıyor. Biz sürekli soru işaretleriyle stresle mücadele ediyoruz. Destek alman da tabii ki fayda var kötü hissediyorsanAminn canımm aminn Allah'ım yüzümüze gülsün kurban olduğum artık ruh halim çökmeye başlıyor ya galiba bende bi online felan psikolog destek Alcam eşime demicemde
İnci, Duru, İpek, Nil, Nilda, Güneş, Aylin, Hazal, Eylül, Derin, Beren, Beril, Sezen, Naz, Sezin aklıma gelen ilk isimlerEvet defne de çok tatlı bir isim ama o var ailedebu isim denk getirme olayı da zormuş valla
Haklısın canım en iyisi bikaç aya karar vermek
OMG olabilir mi diyorsunHhahahha wtf a koptum
Nil koymayın. O bizim kızın olası isimlerinden biriİnci, Duru, İpek, Nil, Nilda, Güneş, Aylin, Hazal, Eylül, Derin, Beren, Beril, Sezen, Naz, Sezin aklıma gelen ilk isimler
Eşim destek ama bu yükü yüklemek istemiyorum ona bari birimiz sağlam kalsınYarın ilk iş vericem tabii. İnşallah herkese dua ediyorum hepçok teşekkür ederim canım
Bu süreç gerçekten yıpratıcı, bazen eşlerimizden destek almadığımız da oluyor. Başkası zaten anlamıyor. Biz sürekli soru işaretleriyle stresle mücadele ediyoruz. Destek alman da tabii ki fayda var kötü hissediyorsan
Yoo olur mu öyle şey? Asıl beraber sırtlanınca daha hafif oluyor ama her halükarda zorlu bir süreç zaten. Destek almanın yanlış bir yanı yok yaniEşim destek ama bu yükü yüklemek istemiyorum ona bari birimiz sağlam kalsın
Aylini kayınvalidem çok seviyor kızın olursa beğenirsen koy dıyordu içime sinmişti ama tabi ilk ismi farklı olabilir ama aylini bende beğeniyorum kibarİnci, Duru, İpek, Nil, Nilda, Güneş, Aylin, Hazal, Eylül, Derin, Beren, Beril, Sezen, Naz, Sezin aklıma gelen ilk isimler
Benim de aklımda olan isimlerdenNil koymayın. O bizim kızın olası isimlerinden biri
Bilmiyorum vallahi bakalım 12 gun var reglıme tabi değişebilir gunu nezman yumurtladm bilmiyorumYoo olur mu öyle şey? Asıl beraber sırtlanınca daha hafif oluyor ama her halükarda zorlu bir süreç zaten. Destek almanın yanlış bir yanı yok yani
Aylin i benim de annem çok seviyorAylini kayınvalidem çok seviyor kızın olursa beğenirsen koy dıyordu içime sinmişti ama tabi ilk ismi farklı olabilir ama aylini bende beğeniyorum kibar
Hayır bide şey var senin su harfler vardıya üreme ıcın cakralar ıcın. O harflerinde olmasını ıstıyorum bizde yok ugrasıp duruyoruzAylin i benim de annem çok seviyorbence çok tatlı ve zarif bi isim koyarsan tek koy kesinlikle çift isim bence ismi basitleştiriyor gibi geliyor bana. Ben yıllar önce bi rüya görmüştüm rüyamda elime bi kız bebek veriyorlardı adını AYLİZ koyuyordum
Cinsiyet belli olduğunda danışmanlık alabilirsin bu konuda isim çok önemli ama çoğu çocukta ismini kendi belirliyor aslında. Ölen kişilerin isimlerini koymayın diyorlar onun enerjisi aktarılıyormuş çocuğa. Benim ismim öyle mesela babamın kuzeni kazada ölmüş onun adını vermişler keşke vermeselermişHayır bide şey var senin su harfler vardıya üreme ıcın cakralar ıcın. O harflerinde olmasını ıstıyorum bizde yok ugrasıp duruyoruz
Benim annemde bi yol varmış mezarligın ıcınden kestirme ordan gecerken hep ısım bakarmış bana ama ordan koymamış. Buse koycaklarmıs vazgeçmişlerCinsiyet belli olduğunda danışmanlık alabilirsin bu konuda isim çok önemli ama çoğu çocukta ismini kendi belirliyor aslında. Ölen kişilerin isimlerini koymayın diyorlar onun enerjisi aktarılıyormuş çocuğa. Benim ismim öyle mesela babamın kuzeni kazada ölmüş onun adını vermişler keşke vermeselermiş
Ay töbe töbeBenim annemde bi yol varmış mezarligın ıcınden kestirme ordan gecerken hep ısım bakarmış bana ama ordan koymamış. Buse koycaklarmıs vazgeçmişler
Bende katılıyorum ,kesinlikle tek isim.Sınıfta hele çok zorlanıyorum yoklama yapıyorsun sesleniyorsun yok hocam ben onu kullanmiyorum ,yok şu yok bu onla mı uğraşacağim benİki isim hiç sevmiyorum ben ya zor oluyor insan için bence koymayın demeye geldim
Kesinlikle katılıyorum özellikle kız bebekler ilerde kızlık soyadını kullanmak istese kullanamıyor çok uzun olacağı için, tek isim daha asilİki isim hiç sevmiyorum ben ya zor oluyor insan için bence koymayın demeye geldim
Evet cidden fuzuli kalabalık her şeyin sadesinden yanayım ben deBende katılıyorum ,kesinlikle tek isim.Sınıfta hele çok zorlanıyorum yoklama yapıyorsun sesleniyorsun yok hocam ben onu kullanmiyorum ,yok şu yok bu onla mı uğraşacağim bençocuklarda mutsuz zaten
İnci, bil, ipek, eylül ü ben de çok seviyorum ama kocişkoyla ortak bir paydada buluşamadık bunlarlaİnci, Duru, İpek, Nil, Nilda, Güneş, Aylin, Hazal, Eylül, Derin, Beren, Beril, Sezen, Naz, Sezin aklıma gelen ilk isimler
Omg wtf dan iyidir diye şeyettimOMG olabilir mi diyorsunHer gördüğümde yarılıyorum buna ya