Süper az kalmış erkenden yapma sakın üzülme. Çatlatma iğnesine rağmen gecikmeyle öğrendim ben bak6 gün var daha canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper az kalmış erkenden yapma sakın üzülme. Çatlatma iğnesine rağmen gecikmeyle öğrendim ben bak6 gün var daha canm
Kafana takma bence az olayını. Her şey güzel ilerleyecek çarşamba yumurtaların büyümüş olurlar.Evet maalesef böyle uzun zamandır ama hiçbir şey çıkmadı. Bu ay biraz daha az oldu işte. Çarşamba sabah kontrolüm
Kararsızlık başa bela. Ama en kötüsü bence kocaların saçma sapan isimler düşünmesi. Benimki erkek olursa İskender koyacakmışDefne'yi ben de beğeniyorum ama bütün güzel isimleri tanıdıklarım koydu. Çok bir yaşına gelene kadar ancak isim bulurum ben bir de öyle bir kararsızım
Canım çok tebrik ederim harika bir haber, çok sevindim gerçekten, ne güzel doğum gününüzmüş süperKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
Ayy hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. Ben de son ilacımı içiciim az sonra.Nayır. Akşam 5-8 dedi gündüz iğne yapmayacakmışım
Hadi bakalım kuzum ben 2 aydır klomen + ovitrelle devam ama olmadı bakalım. Bu 3.ayım inşallah olurAllahım bir önce size de nasip etsin kuzum sağolasın
Yok yaa stresten değil anlamsız bir anda geliveriyor. Erken evet. Zorlayacak demek ki, canı sağolsun yeter ki sağlıklı olsun
Ooo tamam umut tavan iğne de verirse daha iyi olacak kuzum olacak. Yakındır senden de güzel haber almamız
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ sağlım kucugina almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsuuuuun öğürmeye başladım bile bu kadar erken olmamalıydı. Kocamdan kaçıyorum köşe bucak. Hızlı mı yükseldi ki acaba
Amin kuzum çok teşekkür ederim size de nasip etsin rabbim bi an önceCanım çok tebrik ederim harika bir haber, çok sevindim gerçekten, ne güzel doğum gününüzmüş süper
Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin.
Benim de 3 oldu bu tatlım. Ikincisinde oldu ama sağlıksız oldu. Önceki aylarda iğne vurulmamıştım ama. Olacak inşallahAyy hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. Ben de son ilacımı içiciim az sonra.
Hadi bakalım kuzum ben 2 aydır klomen + ovitrelle devam ama olmadı bakalım. Bu 3.ayım inşallah olur
Amin kuzum çok teşekkür ederim size de nasip etsin rabbim bi an önce
Aminn inşallah canım benim dualarını eksik etme bizden
İnşallah bakalımKafana takma bence az olayını. Her şey güzel ilerleyecek çarşamba yumurtaların büyümüş olurlar.
ahahahjs gerçekten erkekler isim konusunda neden çok kötüKararsızlık başa bela. Ama en kötüsü bence kocaların saçma sapan isimler düşünmesi. Benimki erkek olursa İskender koyacakmış
Evet defne de çok tatlı bir isim ama o var ailede bu isim denk getirme olayı da zormuş vallaDefne ismi de çok naif değil mi kızım olursa düşünüyorum bebeğin ismini daha karnındayken koymak anne bebek iletişimi için çok iyiymiş bu arada. Daha karnındayken Ona ismiyle Seslenmek önemliymiş. Erken karar vermeye çalışın
Oh yumurtaları güzel güzel büyütsün ilaçlar, akıllı olsunlar!!!Ayy hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. Ben de son ilacımı içiciim az sonra.
Hadi bakalım kuzum ben 2 aydır klomen + ovitrelle devam ama olmadı bakalım. Bu 3.ayım inşallah olur
Benim ilişkiden sonra bir gün devam ediyor o şeffaf akıntılar. Yumurtlama haftası hep kafam karışıyor bu yumurtlama mı değil mi diye :/Kızlar merhaba ben eski nickim portakallı cikolat
Benim bat 2 gün gecikti tahmini. Dün çamaşırıma çok acık renk kahverengi 1 2 damla değmiş. Gelicek heralde dedim gelmedi.
sonra ilişkiden 1 saat sonra falan afedersiniz lavaboda şeffaf uzayan akıntı geldi. İlişki sonrasında bu akıntı normalmi yoksa yenimi yumurtluyorum acaba
Ay canım hadi gözün aydıınn, hemen kan ver bize de haber ver bu ayın siftahını sen yaptın, kızlar da gelecek arkandan peş peşeKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
yeni nesil isimleri sevmiyorum ben ya, öyle alin’ler, lila’lar, asel’ler. Ondan geleneksel bi isim bulcaz artık bi şekildeBence isim olayı öyle bir şey ki bakmışın 6 ay bitmiş, doğurmuşsun, ismi yok hala Bade'nin öyle bir yaftası olduğunu bilmiyordum. Merve, Melis, Ceren, Cansu başka gelmedi aklıma şimdi. Eskiden cadde tayfasıydı bunlar, tiki concon isimleriydi
Ben de ben de. Bununla da ilgili bir karikatürüm var ama paylaşamıyorum yassssaaaakAy canım hadi gözün aydıınn, hemen kan ver bize de haber ver bu ayın siftahını sen yaptın, kızlar da gelecek arkandan peş peşe
yeni nesil isimleri sevmiyorum ben ya, öyle alin’ler, lila’lar, asel’ler. Ondan geleneksel bi isim bulcaz artık bi şekilde
O zaman ilişki kaynaklı olabilir benimde cünkü yumurtlama akıntısını hayatımda gördüğüm sayılıdır ay ne zor böyle düzensizlikte yaBenim ilişkiden sonra bir gün devam ediyor o şeffaf akıntılar. Yumurtlama haftası hep kafam karışıyor bu yumurtlama mı değil mi diye :/
Aayy at hemen özelden merak ettimBen de ben de. Bununla da ilgili bir karikatürüm var ama paylaşamıyorum yassssaaaak
Ordan da yasak değil mi? Şutlanmayayım sonra? Dur bakayım link olarak bulabilirsem atayımAayy at hemen özelden merak ettim
Aminn canımm aminn Allah'ım yüzümüze gülsün kurban olduğum artık ruh halim çökmeye başlıyor ya galiba bende bi online felan psikolog destek Alcam eşime demicemdeAllahım bir önce size de nasip etsin kuzum sağolasın
Yok yaa stresten değil anlamsız bir anda geliveriyor. Erken evet. Zorlayacak demek ki, canı sağolsun yeter ki sağlıklı olsun
Ooo tamam umut tavan iğne de verirse daha iyi olacak kuzum olacak. Yakındır senden de güzel haber almamız
Bence beraber de alabilirsiniz. Zaten şu coronalar da bitirdi psikolojimizi. Üstüne çocuk olayı...Aminn canımm aminn Allah'ım yüzümüze gülsün kurban olduğum artık ruh halim çökmeye başlıyor ya galiba bende bi online felan psikolog destek Alcam eşime demicemde