Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet maalesef böyle uzun zamandır ama hiçbir şey çıkmadı. Bu ay biraz daha az oldu işte. Çarşamba sabah kontrolüm
Kafana takma bence az olayını. Her şey güzel ilerleyecek 🎈 çarşamba yumurtaların büyümüş olurlar.
Defne'yi ben de beğeniyorum ama bütün güzel isimleri tanıdıklarım koydu. Çok bir yaşına gelene kadar ancak isim bulurum ben bir de öyle bir kararsızım 🤣
Kararsızlık başa bela. Ama en kötüsü bence kocaların saçma sapan isimler düşünmesi. Benimki erkek olursa İskender koyacakmış 😂

Kızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun ❤️
Canım çok tebrik ederim harika bir haber, çok sevindim gerçekten, ne güzel doğum gününüzmüş süper 🥳😍❤️
Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin. 🙏🏻

Nayır. Akşam 5-8 dedi gündüz iğne yapmayacakmışım
Ayy hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. Ben de son ilacımı içiciim az sonra.
Allahım bir önce size de nasip etsin kuzum sağolasın 🙏

Yok yaa stresten değil anlamsız bir anda geliveriyor. Erken evet. Zorlayacak demek ki, canı sağolsun yeter ki sağlıklı olsun

Ooo tamam umut tavan 😁 iğne de verirse daha iyi olacak kuzum olacak. Yakındır senden de güzel haber almamız ❤️
Hadi bakalım kuzum ben 2 aydır klomen + ovitrelle devam ama olmadı bakalım. Bu 3.ayım inşallah olur 🤗

Canım çok tebrik ederim harika bir haber, çok sevindim gerçekten, ne güzel doğum gününüzmüş süper 🥳😍❤️
Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin. 🙏🏻
Amin kuzum çok teşekkür ederim 🥰 size de nasip etsin rabbim bi an önce ❤️
Ayy hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. Ben de son ilacımı içiciim az sonra.

Hadi bakalım kuzum ben 2 aydır klomen + ovitrelle devam ama olmadı bakalım. Bu 3.ayım inşallah olur 🤗
Benim de 3 oldu bu tatlım. Ikincisinde oldu ama sağlıksız oldu. Önceki aylarda iğne vurulmamıştım ama. Olacak inşallah 🙏

Kızlar merhaba ben eski nickim portakallı cikolat
Benim bat 2 gün gecikti tahmini. Dün çamaşırıma çok acık renk kahverengi 1 2 damla değmiş. Gelicek heralde dedim gelmedi.
sonra ilişkiden 1 saat sonra falan afedersiniz lavaboda şeffaf uzayan akıntı geldi. İlişki sonrasında bu akıntı normalmi yoksa yenimi yumurtluyorum acaba 🤔

Defne ismi de çok naif değil mi kızım olursa düşünüyorum 🌸 bebeğin ismini daha karnındayken koymak anne bebek iletişimi için çok iyiymiş bu arada. Daha karnındayken Ona ismiyle Seslenmek önemliymiş. Erken karar vermeye çalışın 🙈
Evet defne de çok tatlı bir isim ama o var ailede 😅 bu isim denk getirme olayı da zormuş valla 😀
Haklısın canım en iyisi bikaç aya karar vermek 🥰

Kızlar merhaba ben eski nickim portakallı cikolat
Benim bat 2 gün gecikti tahmini. Dün çamaşırıma çok acık renk kahverengi 1 2 damla değmiş. Gelicek heralde dedim gelmedi.
sonra ilişkiden 1 saat sonra falan afedersiniz lavaboda şeffaf uzayan akıntı geldi. İlişki sonrasında bu akıntı normalmi yoksa yenimi yumurtluyorum acaba 🤔
Benim ilişkiden sonra bir gün devam ediyor o şeffaf akıntılar. Yumurtlama haftası hep kafam karışıyor bu yumurtlama mı değil mi diye :/

Kızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun ❤️
Ay canım hadi gözün aydıınn, hemen kan ver bize de haber ver 😍 bu ayın siftahını sen yaptın, kızlar da gelecek arkandan peş peşe ❤️❤️
Bence isim olayı öyle bir şey ki bakmışın 6 ay bitmiş, doğurmuşsun, ismi yok hala 🤣 Bade'nin öyle bir yaftası olduğunu bilmiyordum. Merve, Melis, Ceren, Cansu başka gelmedi aklıma şimdi. Eskiden cadde tayfasıydı bunlar, tiki concon isimleriydi 🤣
😂😂😂 yeni nesil isimleri sevmiyorum ben ya, öyle alin’ler, lila’lar, asel’ler. Ondan geleneksel bi isim bulcaz artık bi şekilde

Ay canım hadi gözün aydıınn, hemen kan ver bize de haber ver 😍 bu ayın siftahını sen yaptın, kızlar da gelecek arkandan peş peşe ❤️❤️

😂😂😂 yeni nesil isimleri sevmiyorum ben ya, öyle alin’ler, lila’lar, asel’ler. Ondan geleneksel bi isim bulcaz artık bi şekilde
Ben de ben de. Bununla da ilgili bir karikatürüm var ama paylaşamıyorum yassssaaaak 🙈

Benim ilişkiden sonra bir gün devam ediyor o şeffaf akıntılar. Yumurtlama haftası hep kafam karışıyor bu yumurtlama mı değil mi diye :/
O zaman ilişki kaynaklı olabilir benimde cünkü yumurtlama akıntısını hayatımda gördüğüm sayılıdır😬 ay ne zor böyle düzensizlikte ya :63:

Allahım bir önce size de nasip etsin kuzum sağolasın 🙏

Yok yaa stresten değil anlamsız bir anda geliveriyor. Erken evet. Zorlayacak demek ki, canı sağolsun yeter ki sağlıklı olsun

Ooo tamam umut tavan 😁 iğne de verirse daha iyi olacak kuzum olacak. Yakındır senden de güzel haber almamız ❤️
Aminn canımm aminn Allah'ım yüzümüze gülsün kurban olduğum artık ruh halim çökmeye başlıyor ya galiba bende bi online felan psikolog destek Alcam eşime demicemde

Aminn canımm aminn Allah'ım yüzümüze gülsün kurban olduğum artık ruh halim çökmeye başlıyor ya galiba bende bi online felan psikolog destek Alcam eşime demicemde
Bence beraber de alabilirsiniz. Zaten şu coronalar da bitirdi psikolojimizi. Üstüne çocuk olayı...

X