Amin inşallah. Çok sağ olAnladım canım evet bazen az bilmek daha iyi oluyor bu süreçlerde. Tekrardan hayırlı olsun çok ve kaliteli embriyolar olup sana sımsıkı tutunsunlar
Hadi hayırlısı olsun inşallah tez vakitte güzel haberi alırsın da burada hep birlikte sevinirizOna dedim zaten kendi gibi depresif mesajları da
Allah razı olsun hepinizden. Menopur'la başlattı bugün. Reglim çok tuhaf olduğu için onlar da şaşırdı, düşündü taşındı. Beklersek geç kalmış olacağız dediler. Zaten sökülme olduğu için normal regl olarak kabul ettik. Sadece başlangıcı iki gün rötarlı oldu bir de kanama az oldu diye başta şüpheye düştük hep birlikte. Üç tane daha iğne verdiler. İksirli deneysel karışım resmen ya. 4 toz iki su var. Tozları sulandırıp belli bir sırayla enjektöre çekip yapacakmışım. Hazırlama kısmına kadar tamam da ben kendime o iğneyi yapamam bence. Hemşire yaparken hatta yaptıktan sonra bile acıdı. Acımıyor diyenle bozuşuruz.
Tiroid düşmüş 2.8'e ama daha da düşsün diye düşük doz ilaç başladı. Prolaktin için de ilaç başladı. Ferritin düşük çıktı yine ama buna şimdilik bir şeye gerek yok dedi. İnositol'ü hemşireye sordum. Onu şimdi karıştırmayalım hiç dedi. Folik asit olarak Folidays'e devam. Çarşamba kontrol var. O zaman gerekirse doz ayarlaması yapılacakmış işte.
Merkezde angut adamın teki olay çıkardı. Verdikleri formu dolduramazmış, ne anlaşmasıymış, orda sahne mi alacakmış, bankalar bile bu kadar kağıt vermiyormuş. Adama gidip "Karınızın nasıl riskler aldığının farkında mısınız?" dememek için zor tuttum kendimi.
Bu arada herkese toplu bilgi olsun. Hemşire bilgilendirmeyi yaparken dedi ki "Çay çok içme, günde 1-2 bardak olsun. Kahve illa içeceksen bir fincan Türk kahvesi" ama bunu derken de içmesen daha iyi der gibi yaptı suratını. Sigara alkol hiç yok. "Bol su iç, bol protein al" dedi. İlişki yasak değilmiş ama ne zaman ilişkiye girebileceğimizi onlar söyleyecekmiş. Tutarsa şimdiden kayıtlara geçsin "Korunurken hamile kalacağım"
minseo U Uzaygemisi35 yumurta toplamadan iki gün önce pcr testi yapılacak çünkü anestezi alacaksın, uyutulacaksın dedi
Öp, sarıl, sev, abla gibi bir hemşire ya. O kadar tatlıydı ki. Yaklaşık bir 15 gün kadar beraberiz. Corona'ya çok çok dikkat edin ki tedaviniz boşa gitmesin dedi gönderdi bizi öyle.
Amin inşallah. Çok teşekkürlerHadi hayırlısı olsun inşallah tez vakitte güzel haberi alırsın da burada hep birlikte seviniriz
Allah kabul etsinKızlar ben hepimiz için Yasin suresi ve Meryem suresi okudum akşam da okuyacağım dualarımdasınız
Canım ne güzel açıklamışsın, görüşmenin iyi geçmesine sevindim.. Tüp bebeğe başlarsak bunlar kulağıma küpe olsun :) İnş süreç sana uğurlu gelir..Ona dedim zaten kendi gibi depresif mesajları da
Allah razı olsun hepinizden. Menopur'la başlattı bugün. Reglim çok tuhaf olduğu için onlar da şaşırdı, düşündü taşındı. Beklersek geç kalmış olacağız dediler. Zaten sökülme olduğu için normal regl olarak kabul ettik. Sadece başlangıcı iki gün rötarlı oldu bir de kanama az oldu diye başta şüpheye düştük hep birlikte. Üç tane daha iğne verdiler. İksirli deneysel karışım resmen ya. 4 toz iki su var. Tozları sulandırıp belli bir sırayla enjektöre çekip yapacakmışım. Hazırlama kısmına kadar tamam da ben kendime o iğneyi yapamam bence. Hemşire yaparken hatta yaptıktan sonra bile acıdı. Acımıyor diyenle bozuşuruz.
Tiroid düşmüş 2.8'e ama daha da düşsün diye düşük doz ilaç başladı. Prolaktin için de ilaç başladı. Ferritin düşük çıktı yine ama buna şimdilik bir şeye gerek yok dedi. İnositol'ü hemşireye sordum. Onu şimdi karıştırmayalım hiç dedi. Folik asit olarak Folidays'e devam. Çarşamba kontrol var. O zaman gerekirse doz ayarlaması yapılacakmış işte.
Merkezde angut adamın teki olay çıkardı. Verdikleri formu dolduramazmış, ne anlaşmasıymış, orda sahne mi alacakmış, bankalar bile bu kadar kağıt vermiyormuş. Adama gidip "Karınızın nasıl riskler aldığının farkında mısınız?" dememek için zor tuttum kendimi.
Bu arada herkese toplu bilgi olsun. Hemşire bilgilendirmeyi yaparken dedi ki "Çay çok içme, günde 1-2 bardak olsun. Kahve illa içeceksen bir fincan Türk kahvesi" ama bunu derken de içmesen daha iyi der gibi yaptı suratını. Sigara alkol hiç yok. "Bol su iç, bol protein al" dedi. İlişki yasak değilmiş ama ne zaman ilişkiye girebileceğimizi onlar söyleyecekmiş. Tutarsa şimdiden kayıtlara geçsin "Korunurken hamile kalacağım"
minseo U Uzaygemisi35 yumurta toplamadan iki gün önce pcr testi yapılacak çünkü anestezi alacaksın, uyutulacaksın dedi
Öp, sarıl, sev, abla gibi bir hemşire ya. O kadar tatlıydı ki. Yaklaşık bir 15 gün kadar beraberiz. Corona'ya çok çok dikkat edin ki tedaviniz boşa gitmesin dedi gönderdi bizi öyle.
Teşekkür ederim. İnşallah. Kahve ben de her gün sütlü filtre içiyordum. Hala kokusuna dayanamam. Eşim de her gün kovayla sek filtre içiyordu. Ona da bıraktırdım. "Ben içemiyorum, sen de içme. Kokusundan canım çeker" dedim. Zaten onun da sperm kalitesini kötü etkiliyor olabilir, bundan tam emin değilim de... Herhalde son 3-4 ayda 3-5 kez ancak içmişizdir. Çayı da azalttım ama onu bırakamam sanırım. Su içiyorum ben bayağıdır günde 1,5-2 litre. Böbrek kistim var zaten onun için içmem gerekiyordu. Astımımı takip eden doktor da senin ilacın su diyince hepten suya sardım. Bol bol tuvalet mesaisi.Canım ne güzel açıklamışsın, görüşmenin iyi geçmesine sevindim.. Tüp bebeğe başlarsak bunlar kulağıma küpe olsun :) İnş süreç sana uğurlu gelir..
Ahh kahve yaa, günde 2 içiyordum, fakat bu aralar çok azalttım kokusu geliyor ama yok diyorum .. sadece 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı atıp hevesimi gideriyorum...
Evet ya erkekler ne kadar düşüncesiz bazen.. Kadınlar herşeyi omuzlamış, azcık destek vericekler o da yok..
Canımmm öncelikle hayırlı olsun tedavin bir an önce sağlıkla Güzel haberler vermeni bekliyoruzOna dedim zaten kendi gibi depresif mesajları da
Hahahah koptum yaaSonunda bu kızdan yine bir bomba bekliyordum ama böyle bir bomba beklemiyordum. Kim bilir ne hayallerle çekmişti o ilk videoyu
Zeynep Girgin Kalelioglu on Instagram: "Vardı bir hayalimiz 😂 Doğumdan sonra aynı elbiseyi giyecektim; aynı saç, aynı makyaj...Başkalarını izlerken çok kolay gibi gözükmüştü 🤪 Çocuk yarın 40 günlük olacak ben hala gazın üstten mi alttan mı çıktığını
180K likes, 3,621 comments - zeynepinharikalardiyari on March 27, 2021: "Vardı bir hayalimiz 😂 Doğumdan sonra aynı elbiseyi giyecektim; aynı saç, aynı makyaj...Başkalarını izlerken çok kolay gibi gözükmüştü 🤪 Çocuk yarın 40 günlük olacak ben hala gazın üstten mi alttan mı çıktığını ayırt...www.instagram.com
Miss Bride tünelin ucu da şeymiş baksana
Amin amin amin inşallahCanımmm öncelikle hayırlı olsun tedavin bir an önce sağlıkla Güzel haberler vermeni bekliyoruzsüreç de inşallah hiç korktuğun yan etkileri vs yaşamadan su gibi rahatça geçecek bilgilendirmeler için de teşekkür ederiz uyutulma konusu hala ilginç ve karışık gerçekten bakalım ne diyecekler solunum olayı duracak mıymış.. hemşireye de şok sevindim inşallah çok güzel ilerlesin her şey
Kuzum çok takip edemiyorum kaç gündür hastane işlerinden. Hadi hayırlı olsunAmin amin amin inşallah
Prospektüs açıp okumadım, hiçbir şeyi araştırmadım. Niye bunu vermediler de diğerini verdiler diye sorgulamadım. Kafam daha bi rahat sanki. Sürecin sonuna kadar böyle devam edebilirim inşallah. Deştikçe bir şey çıkıyor çünkü. Sonu gelmiyor. Sonra gelsin kaygılar... Gelmesin yaniUyutulma konusunu da aynı sebepten hiiç kurcalamadım. Tamam dedim geçtim. O gün gelince konuşurum. Şimdiden uykularımı kaçırmayayım onu düşünüp
Cnm yakalamışsın zaten arada bir geceyi boş bırakmışsın sadeceBen bi salaklık yaptım cumartesi pik olur diye dünü değerlendirmedim şimdi takvime detaylı bakınca 14.gün pik oluyor benim o da cuma günü. bugün çatlama görünüyor. Bu sabahı ve en son çarşamba-perşembe değerlendirmiştim. Bir miktar moralim bozuldu umarım çatlayan yumurtayı yakalamışızdır.
Sağ olasın canım. Ben böyle daha iyiyim ya. Dün gece iğne araştırmaktan heyecandan uyuyamadım. Gittim Gonal-f uygulama videosu falan izledim. "Ben bunu nasıl yapacağım" dedim. Sonra bana o iğneyi vermediler. Yapması daha zor bir iğne verdiler ve araştırmadım gerçekten. Merkezde kullanılan oda spreyine bir şey katıyor olabilirler. Soru soran yerlerim devre dışı kalıyor oradaKuzum çok takip edemiyorum kaç gündür hastane işlerinden. Hadi hayırlı olsunama hiçbişeyi araştırmamış olman korkmalı mıyız?
İnşallah canım ilk kez böyle bi salaklık yapıyorum ya vardır bi hayır ne diyelimCnm yakalamışsın zaten arada bir geceyi boş bırakmışsın sadece
.eşinin spermlerde sıkıntı yok ki senin hic sıkıntı etme kendine eğer yakalanmicak olsa doktorlar iki güne bir yapın der mi her gün yapın der
Bişey dicem iğneyi yapmadan önce o bölgeyi uyuştursan hani o tarz kremler oluyor ya emla vs. Bi sorsana doktoruna belki daha rahat yaparsın öyleSağ olasın canım. Ben böyle daha iyiyim ya. Dün gece iğne araştırmaktan heyecandan uyuyamadım. Gittim Gonal-f uygulama videosu falan izledim. "Ben bunu nasıl yapacağım" dedim. Sonra bana o iğneyi vermediler. Yapması daha zor bir iğne verdiler ve araştırmadım gerçekten. Merkezde kullanılan oda spreyine bir şey katıyor olabilirler. Soru soran yerlerim devre dışı kalıyor oradaGeçen sefer bütün sorular eve gelince üşüşmüştü kafama. Bu sefer o da olmadı
Bir tek cumayı atlamışsınız o da bu sabah ilişki olduğu için tam da atlanmış sayılmaz. Bir de günaşırı ilişki yeterli zaten sağlıklı sperm olunca. Sakın kendini gerip kilitleme üreme organlarını. Arkadaşıma doktor her gün ilişki demiş. Yapamamışlar, günaşırı ilişkiyle hamile kalmış. Sağlıklı sperm zaten içerde 72 saat canlı kalıyor. Üstelik hsg'deki sıvının tutunma ihtimalini artırdığını hatırlaBen bi salaklık yaptım cumartesi pik olur diye dünü değerlendirmedim şimdi takvime detaylı bakınca 14.gün pik oluyor benim o da cuma günü. bugün çatlama görünüyor. Bu sabahı ve en son çarşamba-perşembe değerlendirmiştim. Bir miktar moralim bozuldu umarım çatlayan yumurtayı yakalamışızdır.