- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Türk kahvesi içtin mi manzaraya karşıHadi inşallah. Beğendin mi oraları? İyi geldi mi? Bol enerji depolasaydın. Biz de merkezden çıkınca kendimizi sahile attık. Biraz esiyordu ama iyi geldi yine de. Al bunlar da benden sana gelsin. Bebiklerimiz bize bu hava kadar, su kadar berrak koşullarda, sağlıkla gelsin
Eki Görüntüle 2811053 Eki Görüntüle 2811054 Eki Görüntüle 2811055
Haftasonu kapalı ya kuzum. Cuma versen bile kanı, pazartesi alıyorsun sonucuSağlık ocağında bedava değil mi?
Kahveyi bıraktım. Demirim çok düşmüş zaten iyi ki bırakmışım. Şimdi bu süreçte de pek önermediler. O çocuk sağlıkla bir doğsun hayırlısıyla acısını çıkara çıkara içeceğimTürk kahvesi içtin mi manzaraya karşı
Hayırlı olsun tedavin ,göbüsün bebeklerle dolsun tatlımKahveyi bıraktım. Demirim çok düşmüş zaten iyi ki bırakmışım. Şimdi bu süreçte de pek önermediler. O çocuk sağlıkla bir doğsun hayırlısıyla acısını çıkara çıkara içeceğim
Çok sağ ol. Sağlıklı olsun, bir seferde bir tane olsunHayırlı olsun tedavin ,göbüsün bebeklerle dolsun tatlım
Ayyy yaşasın. Allah gönlüne göre verdi he mi kız istiyordun sen? Sağlıkla gelsin inşallah. İsim kavgasına başlayabilirsiniz. Güncelle bizi deGüzel bağyanlaarr, sabah kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bi de kızımız geliyor kısmetse
Bugün hep dualarımdasınız, darısı sizlere inşallahh hayırlısıyla
Hadi inşallah ilk denemede güzel neticeler alacaksın mutlu ana çok yaklaştım geliyor bebiş inşallahhOna dedim zaten kendi gibi depresif mesajları da
Allah razı olsun hepinizden. Menopur'la başlattı bugün. Reglim çok tuhaf olduğu için onlar da şaşırdı, düşündü taşındı. Beklersek geç kalmış olacağız dediler. Zaten sökülme olduğu için normal regl olarak kabul ettik. Sadece başlangıcı iki gün rötarlı oldu bir de kanama az oldu diye başta şüpheye düştük hep birlikte. Üç tane daha iğne verdiler. İksirli deneysel karışım resmen ya. 4 toz iki su var. Tozları sulandırıp belli bir sırayla enjektöre çekip yapacakmışım. Hazırlama kısmına kadar tamam da ben kendime o iğneyi yapamam bence. Hemşire yaparken hatta yaptıktan sonra bile acıdı. Acımıyor diyenle bozuşuruz.
Tiroid düşmüş 2.8'e ama daha da düşsün diye düşük doz ilaç başladı. Prolaktin için de ilaç başladı. Ferritin düşük çıktı yine ama buna şimdilik bir şeye gerek yok dedi. İnositol'ü hemşireye sordum. Onu şimdi karıştırmayalım hiç dedi. Folik asit olarak Folidays'e devam. Çarşamba kontrol var. O zaman gerekirse doz ayarlaması yapılacakmış işte.
Merkezde angut adamın teki olay çıkardı. Verdikleri formu dolduramazmış, ne anlaşmasıymış, orda sahne mi alacakmış, bankalar bile bu kadar kağıt vermiyormuş. Adama gidip "Karınızın nasıl riskler aldığının farkında mısınız?" dememek için zor tuttum kendimi.
Bu arada herkese toplu bilgi olsun. Hemşire bilgilendirmeyi yaparken dedi ki "Çay çok içme, günde 1-2 bardak olsun. Kahve illa içeceksen bir fincan Türk kahvesi" ama bunu derken de içmesen daha iyi der gibi yaptı suratını. Sigara alkol hiç yok. "Bol su iç, bol protein al" dedi. İlişki yasak değilmiş ama ne zaman ilişkiye girebileceğimizi onlar söyleyecekmiş. Tutarsa şimdiden kayıtlara geçsin "Korunurken hamile kalacağım"
minseo @Uzaygemisi35 yumurta toplamadan iki gün önce pcr testi yapılacak çünkü anestezi alacaksın, uyutulacaksın dedi
Öp, sarıl, sev, abla gibi bir hemşire ya. O kadar tatlıydı ki. Yaklaşık bir 15 gün kadar beraberiz. Corona'ya çok çok dikkat edin ki tedaviniz boşa gitmesin dedi gönderdi bizi öyle.
Sağlıkla inşallah öyle olur bakalım. Çok değişik. Hala çok korkuyorum ama bir yandan heyecan var, merak var. Bir sürü şeyi aynı anda hissediyorum. Bir de sanki tedaviye hepimiz adına başlamışım gibi. Sanki ben hamile kalırsam hepimiz kalacağız gibi geliyor. Lohusalar doğurdukları bebekle bütünleşiyor diyorduk ya ben de sizinle bütünleştim herhaldeHadi inşallah ilk denemede güzel neticeler alacaksın mutlu ana çok yaklaştım geliyor bebiş inşallahh
İdman gibi düşün. Şimdi fizibilite çalışmaları yapıyorsun gibi hayal et. "Çocukla nereye gidilir, nereye gidilmez" analizi. Bu bilgiler ileride işimize yarayacak. Sen bunları raporlaştırıp bizimle paylaşTabi öyle mesajlar bzdeki vallahi canm iyi oldu aşırı içim kararmış açıldım. Ama herkes çocugnu hoplatıyor yerlerde yuvarlanıyolar çaktırmayn
Ama eşim babasıyla yuvarlanan çocupa öyle bi baktı ki.. bende oyle dusundum mesala ay çocugun ustu bası battı kesin bıkac yedek kıyafetlerle gelinmeli felanİdman gibi düşün. Şimdi fizibilite çalışmaları yapıyorsun gibi hayal et. "Çocukla nereye gidilir, nereye gidilmez" analizi. Bu bilgiler ileride işimize yarayacak. Sen bunları raporlaştırıp bizimle paylaş
Bunları hep o rapora yaz işte. Gerekli bilgilerAma eşim babasıyla yuvarlanan çocupa öyle bi baktı ki.. bende oyle dusundum mesala ay çocugun ustu bası battı kesin bıkac yedek kıyafetlerle gelinmeli felan
Sağlıkla inşallah öyle olur bakalım. Çok değişik. Hala çok korkuyorum ama bir yandan heyecan var, merak var. Bir sürü şeyi aynı anda hissediyorum. Bir de sanki tedaviye hepimiz adına başlamışım gibi. Sanki ben hamile kalırsam hepimiz kalacağız gibi geliyor. Lohusalar doğurdukları bebekle bütünleşiyor diyorduk ya ben de sizinle bütünleştim herhaldeBahar kampanyamız tutsun da toplu sünnet töreni gibi toplu doğum yapalım şurlarda
Amin inşallah. Beraber deneriz, beceremezsek mecbur gideriz hastaneye. Bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum tabii ben de. Belki de göstermek için yavaş yaptı da ben fark etmedim. Ondan da acımış olabilir. Bakalım. Dua edin :/@NealStreet hadi hayırlısı olsun mübarek günde başladı tedavin artık bu süreçte bol bol dua etme zamanı. Kendini strese sokma meditasyon ve nefes egzersizleri yap. İğneyi de beceremezsen bi şekilde halledersin destekle. Ovitrelle acıtmıyor ama tabi bu iğneler daha farklı belki ilacından kaynaklı bir yanma oluyordur.
Bu arada iğneler acıtmıyor demeyim ama Bir iki denemeden sonra alışıyorsun diyeyim. Bir de kendin yaptığında göbeğinin acımayan yerlerini bulup yaptığın için daha güzel oluyor.Amin inşallah. Beraber deneriz, beceremezsek mecbur gideriz hastaneye. Bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum tabii ben de. Belki de göstermek için yavaş yaptı da ben fark etmedim. Ondan da acımış olabilir. Bakalım. Dua edin :/
Menopur verdi şimdilik başka bir şey demedi. Hemşire dedi ki "ilerleyen günlerde başka ilaçlar da eklenecek ama şimdi kafan karışmasın diye onları bilmene gerek yok". İlk görüşmede doktor sana fazla ilaç vermeyeceğim demişti ama bilemedim. Bekleyip göreceğim ben de fazla sorgulamak istemiyorum. O zaman çok strese giriyorum@NealStreet canım hayırlı olsun inşallah tedavin. Hızlı bir giriş yaptın darısı bizeGonalf vermedi mi sana. Sadece menopurla mı başladınız.
Olabilir. İnşallah yapabilirim. Çok sağ olBu arada iğneler acıtmıyor demeyim ama Bir iki denemeden sonra alışıyorsun diyeyim. Bir de kendin yaptığında göbeğinin acımayan yerlerini bulup yaptığın için daha güzel oluyor.
Anladım canım evet bazen az bilmek daha iyi oluyor bu süreçlerde. Tekrardan hayırlı olsun çok ve kaliteli embriyolar olup sana sımsıkı tutunsunlarMenopur verdi şimdilik başka bir şey demedi. Hemşire dedi ki "ilerleyen günlerde başka ilaçlar da eklenecek ama şimdi kafan karışmasın diye onları bilmene gerek yok". İlk görüşmede doktor sana fazla ilaç vermeyeceğim demişti ama bilemedim. Bekleyip göreceğim ben de fazla sorgulamak istemiyorum. O zaman çok strese giriyorum