Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Güzel bağyanlaarr, sabah kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bi de kızımız geliyor kısmetse 😍🤭
Bugün hep dualarımdasınız, darısı sizlere inşallahh hayırlısıyla 😍
Ayyy yaşasın. Allah gönlüne göre verdi he mi kız istiyordun sen? Sağlıkla gelsin inşallah. İsim kavgasına başlayabilirsiniz. Güncelle bizi de 🤣

Ona dedim zaten kendi gibi depresif mesajları da 🤣

Allah razı olsun hepinizden. Menopur'la başlattı bugün. Reglim çok tuhaf olduğu için onlar da şaşırdı, düşündü taşındı. Beklersek geç kalmış olacağız dediler. Zaten sökülme olduğu için normal regl olarak kabul ettik. Sadece başlangıcı iki gün rötarlı oldu bir de kanama az oldu diye başta şüpheye düştük hep birlikte. Üç tane daha iğne verdiler. İksirli deneysel karışım resmen ya. 4 toz iki su var. Tozları sulandırıp belli bir sırayla enjektöre çekip yapacakmışım. Hazırlama kısmına kadar tamam da ben kendime o iğneyi yapamam bence. Hemşire yaparken hatta yaptıktan sonra bile acıdı. Acımıyor diyenle bozuşuruz.
Tiroid düşmüş 2.8'e ama daha da düşsün diye düşük doz ilaç başladı. Prolaktin için de ilaç başladı. Ferritin düşük çıktı yine ama buna şimdilik bir şeye gerek yok dedi. İnositol'ü hemşireye sordum. Onu şimdi karıştırmayalım hiç dedi. Folik asit olarak Folidays'e devam. Çarşamba kontrol var. O zaman gerekirse doz ayarlaması yapılacakmış işte.

Merkezde angut adamın teki olay çıkardı. Verdikleri formu dolduramazmış, ne anlaşmasıymış, orda sahne mi alacakmış, bankalar bile bu kadar kağıt vermiyormuş. Adama gidip "Karınızın nasıl riskler aldığının farkında mısınız?" dememek için zor tuttum kendimi.

Bu arada herkese toplu bilgi olsun. Hemşire bilgilendirmeyi yaparken dedi ki "Çay çok içme, günde 1-2 bardak olsun. Kahve illa içeceksen bir fincan Türk kahvesi" ama bunu derken de içmesen daha iyi der gibi yaptı suratını. Sigara alkol hiç yok. "Bol su iç, bol protein al" dedi. İlişki yasak değilmiş ama ne zaman ilişkiye girebileceğimizi onlar söyleyecekmiş. Tutarsa şimdiden kayıtlara geçsin "Korunurken hamile kalacağım"

minseo minseo @Uzaygemisi35 yumurta toplamadan iki gün önce pcr testi yapılacak çünkü anestezi alacaksın, uyutulacaksın dedi 🤨

Öp, sarıl, sev, abla gibi bir hemşire ya. O kadar tatlıydı ki. Yaklaşık bir 15 gün kadar beraberiz. Corona'ya çok çok dikkat edin ki tedaviniz boşa gitmesin dedi gönderdi bizi öyle.
Hadi inşallah ilk denemede güzel neticeler alacaksın mutlu ana çok yaklaştım geliyor bebiş inşallahh

Hadi inşallah ilk denemede güzel neticeler alacaksın mutlu ana çok yaklaştım geliyor bebiş inşallahh
Sağlıkla inşallah öyle olur bakalım. Çok değişik. Hala çok korkuyorum ama bir yandan heyecan var, merak var. Bir sürü şeyi aynı anda hissediyorum. Bir de sanki tedaviye hepimiz adına başlamışım gibi. Sanki ben hamile kalırsam hepimiz kalacağız gibi geliyor. Lohusalar doğurdukları bebekle bütünleşiyor diyorduk ya ben de sizinle bütünleştim herhalde 🤣 Bahar kampanyamız tutsun da toplu sünnet töreni gibi toplu doğum yapalım şurlarda 🥸

R Random3 canım umarım hayırlı sonuçlar alırsın 🙏

mell_in_shell mell_in_shell hayalim hep güzel bi kız çocuğu, çok sevindim Allah kucağına aldırmayı nasip etsin 🍼👶

@NealStreet hadi hayırlısı olsun mübarek günde başladı tedavin artık bu süreçte bol bol dua etme zamanı. Kendini strese sokma meditasyon ve nefes egzersizleri yap. İğneyi de beceremezsen bi şekilde halledersin destekle. Ovitrelle acıtmıyor ama tabi bu iğneler daha farklı belki ilacından kaynaklı bir yanma oluyordur.

😃😃 Tabi öyle mesajlar bzdeki😃😃 vallahi canm iyi oldu aşırı içim kararmış açıldım. Ama herkes çocugnu hoplatıyor yerlerde yuvarlanıyolar çaktırmayn 😑
İdman gibi düşün. Şimdi fizibilite çalışmaları yapıyorsun gibi hayal et. "Çocukla nereye gidilir, nereye gidilmez" analizi. Bu bilgiler ileride işimize yarayacak. Sen bunları raporlaştırıp bizimle paylaş 😎

İdman gibi düşün. Şimdi fizibilite çalışmaları yapıyorsun gibi hayal et. "Çocukla nereye gidilir, nereye gidilmez" analizi. Bu bilgiler ileride işimize yarayacak. Sen bunları raporlaştırıp bizimle paylaş 😎
Ama eşim babasıyla yuvarlanan çocupa öyle bi baktı ki.. bende oyle dusundum mesala ay çocugun ustu bası battı kesin bıkac yedek kıyafetlerle gelinmeli felan😃😃

Sağlıkla inşallah öyle olur bakalım. Çok değişik. Hala çok korkuyorum ama bir yandan heyecan var, merak var. Bir sürü şeyi aynı anda hissediyorum. Bir de sanki tedaviye hepimiz adına başlamışım gibi. Sanki ben hamile kalırsam hepimiz kalacağız gibi geliyor. Lohusalar doğurdukları bebekle bütünleşiyor diyorduk ya ben de sizinle bütünleştim herhalde 🤣 Bahar kampanyamız tutsun da toplu sünnet töreni gibi toplu doğum yapalım şurlarda 🥸
😃😃Ya sen hamilesin artık oyle geliyor bana 😃 senınkı suan portakalda vitamin 😃 az kaldı geliyor 😃

@NealStreet hadi hayırlısı olsun mübarek günde başladı tedavin artık bu süreçte bol bol dua etme zamanı. Kendini strese sokma meditasyon ve nefes egzersizleri yap. İğneyi de beceremezsen bi şekilde halledersin destekle. Ovitrelle acıtmıyor ama tabi bu iğneler daha farklı belki ilacından kaynaklı bir yanma oluyordur.
Amin inşallah. Beraber deneriz, beceremezsek mecbur gideriz hastaneye. Bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum tabii ben de. Belki de göstermek için yavaş yaptı da ben fark etmedim. Ondan da acımış olabilir. Bakalım. Dua edin :/

Amin inşallah. Beraber deneriz, beceremezsek mecbur gideriz hastaneye. Bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum tabii ben de. Belki de göstermek için yavaş yaptı da ben fark etmedim. Ondan da acımış olabilir. Bakalım. Dua edin :/
Bu arada iğneler acıtmıyor demeyim ama Bir iki denemeden sonra alışıyorsun diyeyim. Bir de kendin yaptığında göbeğinin acımayan yerlerini bulup yaptığın için daha güzel oluyor.

@NealStreet canım hayırlı olsun inşallah tedavin. Hızlı bir giriş yaptın darısı bize ☺️ Gonalf vermedi mi sana. Sadece menopurla mı başladınız.
Menopur verdi şimdilik başka bir şey demedi. Hemşire dedi ki "ilerleyen günlerde başka ilaçlar da eklenecek ama şimdi kafan karışmasın diye onları bilmene gerek yok". İlk görüşmede doktor sana fazla ilaç vermeyeceğim demişti ama bilemedim. Bekleyip göreceğim ben de fazla sorgulamak istemiyorum. O zaman çok strese giriyorum

Kızlar ya sadece dört günlük iğneye 1600 tl verdik. Devamı da nasıl gelecek belli değil. İnşallah hepiniz doğal yollardan ya da en fazla ilaçlı yumurta takibiyle hamile kalırsınız da bu yan yollara sapıp vereceğiniz paraları bebeğinize harcarsınız. Çok korkunç paralar dönüyor. İnanılır gibi değil

Menopur verdi şimdilik başka bir şey demedi. Hemşire dedi ki "ilerleyen günlerde başka ilaçlar da eklenecek ama şimdi kafan karışmasın diye onları bilmene gerek yok". İlk görüşmede doktor sana fazla ilaç vermeyeceğim demişti ama bilemedim. Bekleyip göreceğim ben de fazla sorgulamak istemiyorum. O zaman çok strese giriyorum
Anladım canım evet bazen az bilmek daha iyi oluyor bu süreçlerde. Tekrardan hayırlı olsun çok ve kaliteli embriyolar olup sana sımsıkı tutunsunlar 🖤

X