Hadi bakalım fıstıkkk dualarımız seninle o ay bu ay olacakk o bebiş buraya gelecek
haberlerini bekliyoruz
Mesaj içerikleri de süper
Ona dedim zaten kendi gibi depresif mesajları da
Canım su gibi hallet İnşaAllah
Hayırlı olsun canım ,guzel haberlerin başlangıcı olsun bu mübarek gün
Kuzum dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla başlasın sürecin hemde böyle mübarek günde
❤
@NealStreet cnmmmm hadi Allah rast getirsin bütün işlerinizi bu mübarek günde dualarımız seninle kuzum gelsin inşallah bebisimiz
İnşallah bu ay gebelik haberi alırsın canım, bol şans diliyorum :)))
Harika canım cok begendim hem heryer uygun hemde çok guzel . bol bol enerjı versin bize. Noldu iğnelerle başladı mı
Allah razı olsun hepinizden. Menopur'la başlattı bugün. Reglim çok tuhaf olduğu için onlar da şaşırdı, düşündü taşındı. Beklersek geç kalmış olacağız dediler. Zaten sökülme olduğu için normal regl olarak kabul ettik. Sadece başlangıcı iki gün rötarlı oldu bir de kanama az oldu diye başta şüpheye düştük hep birlikte. Üç tane daha iğne verdiler. İksirli deneysel karışım resmen ya. 4 toz iki su var. Tozları sulandırıp belli bir sırayla enjektöre çekip yapacakmışım. Hazırlama kısmına kadar tamam da ben kendime o iğneyi yapamam bence. Hemşire yaparken hatta yaptıktan sonra bile acıdı. Acımıyor diyenle bozuşuruz.
Tiroid düşmüş 2.8'e ama daha da düşsün diye düşük doz ilaç başladı. Prolaktin için de ilaç başladı. Ferritin düşük çıktı yine ama buna şimdilik bir şeye gerek yok dedi. İnositol'ü hemşireye sordum. Onu şimdi karıştırmayalım hiç dedi. Folik asit olarak Folidays'e devam. Çarşamba kontrol var. O zaman gerekirse doz ayarlaması yapılacakmış işte.
Merkezde angut adamın teki olay çıkardı. Verdikleri formu dolduramazmış, ne anlaşmasıymış, orda sahne mi alacakmış, bankalar bile bu kadar kağıt vermiyormuş. Adama gidip "Karınızın nasıl riskler aldığının farkında mısınız?" dememek için zor tuttum kendimi.
Bu arada herkese toplu bilgi olsun. Hemşire bilgilendirmeyi yaparken dedi ki "Çay çok içme, günde 1-2 bardak olsun. Kahve illa içeceksen bir fincan Türk kahvesi" ama bunu derken de içmesen daha iyi der gibi yaptı suratını. Sigara alkol hiç yok. "Bol su iç, bol protein al" dedi. İlişki yasak değilmiş ama ne zaman ilişkiye girebileceğimizi onlar söyleyecekmiş. Tutarsa şimdiden kayıtlara geçsin "Korunurken hamile kalacağım"
minseo
U
Uzaygemisi35
yumurta toplamadan iki gün önce pcr testi yapılacak çünkü anestezi alacaksın, uyutulacaksın dedi
Öp, sarıl, sev, abla gibi bir hemşire ya. O kadar tatlıydı ki. Yaklaşık bir 15 gün kadar beraberiz. Corona'ya çok çok dikkat edin ki tedaviniz boşa gitmesin dedi gönderdi bizi öyle.