Ben de salaklık deyince bir şey sandım kız. Saçmalama sperm zaten 3 gün yaşıyor. Senin kocanınki 3 ay bile yaşar hattansqçmalama hem bu sabahı değerlendirince de denk gelmiş sayılır gün aşırı yeterli oluyor zaten. Ama önceki günlerden spermler zaten hazır asker orada bekliyordur merak etme
Allah iyiliğinizi versin güldürdünüzHatta bunlarda spermler o kadar kalabalık ki Turan taktiği de deniyor olabilirlerHer şey olası
Aynen canım 37 idi bugünKızlar ben bugün çok kaçırdım ya bugün yumurtlama olurken ateşin mi yükseldiydi senin şimdi hatırladım Sanki böyle bişi görmüştümminseo
Şu mübarek günde bal damlayan ağzını yirimAy hadi İnşallah ilk güzel haberi R Random3 ten qlalım sonra devamı gelecek inşallah
Ennn güzeli valla harika canım. Şimdiden hiç strese girme hepsini zamanı gelince öğreneceksin. İnşallah böyle devam edersin ve hayatta böyle bir insan oluvermişsin belki de
Aşırı ötesi kaygılı bir arkadalım hamile kaldığında yandık demiştim her gün bir krizle gelecek fwlan. Kız öyle rahattı ki o süreçte inanamazsın. Baya rahat bir insan oldu hamilelik ve doğumdan sonrasenden de o performansı bekliyorum
Ben de salaklık deyince bir şey sandım kız. Saçmalama sperm zaten 3 gün yaşıyor. Senin kocanınki 3 ay bile yaşar hattansqçmalama hem bu sabahı değerlendirince de denk gelmiş sayılır gün aşırı yeterli oluyor zaten. Ama önceki günlerden spermler zaten hazır asker orada bekliyordur merak etme
Aynen öyle katılıyorum ben de
Ohh valla harika. O oda spreyinden biz de alalım
Bir gün pijamayla görse, hayırdır diyo. Alıştırdım heralde napiyim.Bırak şimdi seninki ayın 32 günü evde olsa yine yapardın hadi hadiiiii.
Ben makyaj nasıl bir şeydi unuttum ya. Çamaşır makinesinin üstünde toz kaplı bir şeyler var, onları mı kullanıyorduk?
Benimki de üstümde çamaşırla falan görürse "Olayımız mı var" diyor. Canım benim ya öyle de romantikBir gün pijamayla görse, hayırdır diyo. Alıştırdım heralde napiyim.
Hadi yaz olsa neyse de, soğukta gecelikle yatmak zor ya, ne kadar doğalgaz bütün evde açık da olsa üşüyorum ben. Ama başka seçenek yok.Benimki de üstümde çamaşırla falan görürse "Olayımız mı var" diyor. Canım benim ya öyle de romantik
Canim hayirli olsn oncelikle tedavin, tesaduf gordum mesajini, benim herhalde bu uctan en az 100 kere kullanarak igne yapmisimdir, hani demstm ya prolutex sbh aksmYarın pazar zaten. Mecbur öyle bir müdahale olmadan deneyeceğiz. Bakalım hallederiz inşallah. İğnesi böyle bak bana bayağı uzun geldi. Köküne kadar da soktu
Eki Görüntüle 2811170
Öyle valla @NealStreet haklı turan tekniği de olabilirAllah iyiliğinizi versin güldürdünüz
Aynen canım 37 idi bugün
İnşallah canım ben de hep dualarımda sizleri sayıyorumŞu mübarek günde bal damlayan ağzını yiriminşallah.. Hem kendim, hem sizin için dua edicem
Hahahah çok tatlı yaBir gün pijamayla görse, hayırdır diyo. Alıştırdım heralde napiyim.
Benim kışın o şekilde yatabilmem için doğalgazın 463 dereceye ayarlanmış olması lazımHadi yaz olsa neyse de, soğukta gecelikle yatmak zor ya, ne kadar doğalgaz bütün evde açık da olsa üşüyorum ben. Ama başka seçenek yok.Kocam gidince pijamaları çift kat giyiyorum anca ısınıyorum. Yazık bana.
Geçen geldiğinde gideceği gün pijama giydim diye dört beş kere geliyorum ama bakımlı ol, hamilelikten kendini saldın diye laf çarpıttı, çarpıtmadı söyledi hatta direkt.Hahahah çok tatlı yaben valla bir senedir evde sürekli pijamalarla hayatımı idame ettiriyorum arada bir dışarı çıkmsm gerekir de koy t-shirt giysem bile oo ne güzel olmuşsun falan oluyor benimki de o halime alıştı
Ayy sahi mi? Sağ ol. Bakalım ilk denememi yarın yapacağım. Başa gelen çekilirmiş. Deneyelim de olmazsa yine giderim ben. "Yanlış yere mi yaptım? Yanlış şekilde mi yaptım?" diye tedirgin olurum diyordum ama kendime iğne batırma fikrinin şeysi bunların da önüne geçtiCanim hayirli olsn oncelikle tedavin, tesaduf gordum mesajini, benim herhalde bu uctan en az 100 kere kullanarak igne yapmisimdir, hani demstm ya prolutex sbh aksm
kullaniyorum diye bu ucu kullaniyorum ben de hala, kndini ne kdr rahat birakirsan o kdr rahat edersin, derin nefes alip o an deneyebilirsin, inan alistin mi gercekten acimiyor, insulin igne ucu zatne bunlar, rutin kullanan bircok insan var, benim ilk zmnlar 15 dk suruyordu hilafsiz, suan 2dkkada bitiyor, ben gonal f de kullandm ovitrelle de bir de baska 2 ya da 1 tane daha vardi, hepsinin ayni oldugunu soyleyebilirim sadece yumurta catlamasin diye en son verilen bi igne var o cok cok az yakiyor, onun haricinde digerleri hep ayni, ben de ilk saglik ocagina vs giderim diye dusunuyordum ama inan baskasi yaptiginda bnm canim daha fazla yandi
Vicdan yaptım kııız.Benim kışın o şekilde yatabilmem için doğalgazın 463 dereceye ayarlanmış olması lazımOnda da kendisi buhar olup uçacağı için mümkünatı yok bizim denklemde böyle bir şeyin
Hahaha aynen öyle. Ben pijamalarımın paçalarını bile çoraplarımın içine sokuyorumBenim kışın o şekilde yatabilmem için doğalgazın 463 dereceye ayarlanmış olması lazımOnda da kendisi buhar olup uçacağı için mümkünatı yok bizim denklemde böyle bir şeyin
Aboo durum fena vallaGeçen geldiğinde gideceği gün pijama giydim diye dört beş kere geliyorum ama bakımlı ol, hamilelikten kendini saldın diye laf çarpıttı, çarpıtmadı söyledi hatta direkt.
Nasıl pijamayla gezeyim, kendi evimde pijama giyme özgürlüğüm yok benim, daha ne diyim.
Ben bakımlı olsam "Bir yere mi gidiyoruz?" diye gözleri yuvalarından fırlar. Corona çıktı çıkalı güzergahımız market, hastane ve yürüyüşe olduğu için döndürüp döndürüp aynı kıyafetleri giyiyorum. Farklı bir şey giyince "Ooo yeşil kazak" falan diyor bazen ahshsnnsndGeçen geldiğinde gideceği gün pijama giydim diye dört beş kere geliyorum ama bakımlı ol, hamilelikten kendini saldın diye laf çarpıttı, çarpıtmadı söyledi hatta direkt.
Nasıl pijamayla gezeyim, kendi evimde pijama giyme özgürlüğüm yok benim, daha ne diyim.
İki gün üst üste aynı kıyafetleri giyebilen insanlara özeniyorum. Hayır her kıyafette olmuyo, koca göbekle gecelik giysem angelina jolie mi olcam.Ben bakımlı olsam "Bir yere mi gidiyoruz?" diye gözleri yuvalarından fırlar. Corona çıktı çıkalı güzergahımız market, hastane ve yürüyüşe olduğu için döndürüp döndürüp aynı kıyafetleri giyiyorum. Farklı bir şey giyince "Ooo yeşil kazak" falan diyor bazen ahshsnnsnd
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallahÇok güzel bebeğim en azından yumurtlama olmuş şimdi böyle regle yakın düşmezse ben umut var diyorum hala
Al benden de o kadar pijamaları çorabın içine sokuyorum bi de 10 senelik kalın bi yün hırkam var onu giyiyorum üstümeHahaha aynen öyle. Ben pijamalarımın paçalarını bile çoraplarımın içine sokuyorumkat kat çorap patik kazak hırka ohooo astronot gibiyim evde kışın
Kocanı bize şikayet ettiğin için önce vicdan yapıp sonra rahatladın mı? Yoksa tam tersi mi?Vicdan yaptım kııız.
Ayy şikayet ettim ya, oh rahatladım.
Ben üstümde pikeyle geziyorum evdeHahaha aynen öyle. Ben pijamalarımın paçalarını bile çoraplarımın içine sokuyorumkat kat çorap patik kazak hırka ohooo astronot gibiyim evde kışın
Heeeeeh doğru soru. Biz çift olarak paçozuz meselaAboo durum fena vallasen de aynı performansı bekliyor musun ondsn
önce rahatladım, sonra vicdan yaptım.Kocanı bize şikayet ettiğin için önce vicdan yapıp sonra rahatladın mı? Yoksa tam tersi mi?
Normalde giyemiyordum da corona bütün olmazları oldurdu. Yazlıklarımı temmuzda çıkardım bu seneİki gün üst üste aynı kıyafetleri giyebilen insanlara özeniyorum. Hayır her kıyafette olmuyo, koca göbekle gecelik giysem angelina jolie mi olcam.