Salon çizgimden çıkaracaklar benipüüü rezillik yap çıkar işte lab dediğin 7/24 çalışır
İnşallah inşallah aminİnşallah geç döllenmedir canm yaa
İnşallah pozitiftir öyle umut edelimGünaydın canım. Evet @NealStreet in dediği gibi 6,90 çıktı sonuç ama telefonda negatif dediler 25in üstü olmalıymışpazartesi belli olur. Geç döllenme mi yoksa kimyasal mı..
Senin için üzüldüm ama can sağlığı olsun. Nasip ne zaman ise bizi bulacaktır.Bu arada ben bu sabah test yaptım ve negatif malesef
SüppeeerÖnce plaja sandalye attık sonra fener@NealStreet
Git git sırtım ısındı vallahi oyle sıcak gelırım Üsküdara djshwhHava o kadar mükemmel ki bu koşturma biterse ben de kendimi Üsk sahile atacağım
Fincanının meşazı da çok manidar
Bardak alırken bile depresifBizde sosyal mesj çok
Ahahahah doğuştan isyankarBardak alırken bile depresif
Hadi bakalım fıstıkkk dualarımız seninle o ay bu ay olacakk o bebiş buraya gelecekKızlar ben tüpçüdeyim. İğneye başlayacağız galiba bugün. Dua edin. Ayrıntılarla döneceğim hiçbir işimi tek seferde halledemediğim için buraya da iki gün içinde ikinci gelişim
Ayyy harika valla çok kıskandımÖnce plaja sandalye attık sonra fener@NealStreet
Mesaj içerikleri de süper
Hadi bakalım fıstıkkk dualarımız seninle o ay bu ay olacakk o bebiş buraya gelecekhaberlerini bekliyoruz
Ayyy harika valla çok kıskandımtadını çıkarın
Mesaj içerikleri de süper
Canım su gibi hallet İnşaAllahKızlar ben tüpçüdeyim. İğneye başlayacağız galiba bugün. Dua edin. Ayrıntılarla döneceğim hiçbir işimi tek seferde halledemediğim için buraya da iki gün içinde ikinci gelişim
Hayırlı olsun canım ,guzel haberlerin başlangıcı olsun bu mübarek günKızlar ben tüpçüdeyim. İğneye başlayacağız galiba bugün. Dua edin. Ayrıntılarla döneceğim hiçbir işimi tek seferde halledemediğim için buraya da iki gün içinde ikinci gelişim
Evet kuzum dün sizden çok moral buldum Allah razı olsunSenin için üzüldüm ama can sağlığı olsun. Nasip ne zaman ise bizi bulacaktır.O sebeble özellikle içini Rabbine herzamankinden daha da fazla aç senin olanı sana yazsın hayırlı bir şekilde bu gece. Vazgeçmek yok BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK ve O GÜZELLİK BİZİ BULACAK
Kuzum dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla başlasın sürecin hemde böyle mübarek gündeKızlar ben tüpçüdeyim. İğneye başlayacağız galiba bugün. Dua edin. Ayrıntılarla döneceğim hiçbir işimi tek seferde halledemediğim için buraya da iki gün içinde ikinci gelişim