Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu arada ben bu sabah test yaptım ve negatif malesef
Senin için üzüldüm ama can sağlığı olsun. Nasip ne zaman ise bizi bulacaktır. O sebeble özellikle içini Rabbine herzamankinden daha da fazla aç senin olanı sana yazsın hayırlı bir şekilde bu gece. Vazgeçmek yok BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK ve O GÜZELLİK BİZİ BULACAK

Kızlar ben tüpçüdeyim. İğneye başlayacağız galiba bugün. Dua edin. Ayrıntılarla döneceğim hiçbir işimi tek seferde halledemediğim için buraya da iki gün içinde ikinci gelişim
Hadi bakalım fıstıkkk dualarımız seninle o ay bu ay olacakk o bebiş buraya gelecek haberlerini bekliyoruz
Önce plaja sandalye attık sonra fener @NealStreet
Ayyy harika valla çok kıskandım tadını çıkarın
Mesaj içerikleri de süper

Hadi bakalım fıstıkkk dualarımız seninle o ay bu ay olacakk o bebiş buraya gelecek haberlerini bekliyoruz

Ayyy harika valla çok kıskandım tadını çıkarın

Mesaj içerikleri de süper
Tabi öyle mesajlar bzdeki vallahi canm iyi oldu aşırı içim kararmış açıldım. Ama herkes çocugnu hoplatıyor yerlerde yuvarlanıyolar çaktırmayn

Evet kuzum dün sizden çok moral buldum Allah razı olsun en hayırlı en güzel zamanda gelsin bebişlerimiz İnşaAllah

Kızlar ben tüpçüdeyim. İğneye başlayacağız galiba bugün. Dua edin. Ayrıntılarla döneceğim hiçbir işimi tek seferde halledemediğim için buraya da iki gün içinde ikinci gelişim
Kuzum dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla başlasın sürecin hemde böyle mübarek günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…