Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Önce plaja sandalye attık sonra fener😃 @NealStreet

Eklentiler

• IMG_20210327_124002_8.jpg
    IMG_20210327_124002_8.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 63
Bu arada ben bu sabah test yaptım ve negatif malesef 😒
Senin için üzüldüm ama can sağlığı olsun. Nasip ne zaman ise bizi bulacaktır.🙏🏻 O sebeble özellikle içini Rabbine herzamankinden daha da fazla aç senin olanı sana yazsın hayırlı bir şekilde bu gece. Vazgeçmek yok BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK ve O GÜZELLİK BİZİ BULACAK 🤗❤️

Kızlar ben tüpçüdeyim. İğneye başlayacağız galiba bugün. Dua edin. Ayrıntılarla döneceğim hiçbir işimi tek seferde halledemediğim için buraya da iki gün içinde ikinci gelişim
Hadi bakalım fıstıkkk dualarımız seninle o ay bu ay olacakk o bebiş buraya gelecek 😍😍 haberlerini bekliyoruz
Önce plaja sandalye attık sonra fener😃 @NealStreet
Ayyy harika valla çok kıskandım 😍 tadını çıkarın 😍
Mesaj içerikleri de süper 🤣

Hadi bakalım fıstıkkk dualarımız seninle o ay bu ay olacakk o bebiş buraya gelecek 😍😍 haberlerini bekliyoruz

Ayyy harika valla çok kıskandım 😍 tadını çıkarın 😍

Mesaj içerikleri de süper 🤣
😃😃 Tabi öyle mesajlar bzdeki😃😃 vallahi canm iyi oldu aşırı içim kararmış açıldım. Ama herkes çocugnu hoplatıyor yerlerde yuvarlanıyolar çaktırmayn 😑

Senin için üzüldüm ama can sağlığı olsun. Nasip ne zaman ise bizi bulacaktır.🙏🏻 O sebeble özellikle içini Rabbine herzamankinden daha da fazla aç senin olanı sana yazsın hayırlı bir şekilde bu gece. Vazgeçmek yok BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK ve O GÜZELLİK BİZİ BULACAK 🤗❤️
Evet kuzum dün sizden çok moral buldum Allah razı olsun 🌺 en hayırlı en güzel zamanda gelsin bebişlerimiz İnşaAllah 🤲

X