- 8 Şubat 2021
- 1.006
- 1.648
- 32
Oh mis harika görünüyorÖnce plaja sandalye attık sonra fener @NealStreet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh mis harika görünüyorÖnce plaja sandalye attık sonra fener @NealStreet
Zamanı gelince siz de yapacaksınızTabi öyle mesajlar bzdeki vallahi canm iyi oldu aşırı içim kararmış açıldım. Ama herkes çocugnu hoplatıyor yerlerde yuvarlanıyolar çaktırmayn
Bu salı mı vuruldun canım?Hayırlısı olsunnn inşallah bebişlerimize kavuşuruz salı iğneyi vuruldum bakalım bekliyorummm
Biliyordum ben demiştim minnoş bir kız hayırlı olsun sağlıcakla gelsinGüzel bağyanlaarr, sabah kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bi de kızımız geliyor kısmetse
Bugün hep dualarımdasınız, darısı sizlere inşallahh hayırlısıyla
Sağlık ocağında bedava değil mi?Evet hep öyle yazıyor ama ilişki günü belli olunca yani iğne olunca genelde 11.günde öğreniyor insanlar ve iyi değerlerle. Hayırlısı canım yaa pazartesi ola hayrola yaptıramıyorum 100 TL istiyorlar hcg ye. Arayıp bir yere daha sorucam. Uygun ücret alırlarsa giderim
Yaa harika görünüyor, temiz havanın tadını cıkar canım.. iyi eğlenceler :))@NealStreet canımm bismillah hadi hayırlısı olsun inşallah bebeğin sağ salim gelsin. Bak resim istedin senin için derledim atıcam butunn guzel enerjilerimi sana yolluorum.
İnşallah bu ay gebelik haberi alırsın canım, bol şans diliyorum :)))Kızlar ben tüpçüdeyim. İğneye başlayacağız galiba bugün. Dua edin. Ayrıntılarla döneceğim hiçbir işimi tek seferde halledemediğim için buraya da iki gün içinde ikinci gelişim
Aynen tatlım hissettiğin gibi oldu senin de herşey yolunda gidecek inşallahhBiliyordum ben demiştim minnoş bir kız hayırlı olsun sağlıcakla gelsin
İnşallah canım ,aminAynen tatlım hissettiğin gibi oldu senin de herşey yolunda gidecek inşallahh
Hadi inşallah. Beğendin mi oraları? İyi geldi mi? Bol enerji depolasaydın. Biz de merkezden çıkınca kendimizi sahile attık. Biraz esiyordu ama iyi geldi yine de. Al bunlar da benden sana gelsin. Bebiklerimiz bize bu hava kadar, su kadar berrak koşullarda, sağlıkla gelsin@NealStreet canımm bismillah hadi hayırlısı olsun inşallah bebeğin sağ salim gelsin. Bak resim istedin senin için derledim atıcam butunn guzel enerjilerimi sana yolluyorum.
Harika canım cok begendim hem heryer uygun hemde çok guzel . bol bol enerjı versin bize. Noldu iğnelerle başladı mıHadi inşallah. Beğendin mi oraları? İyi geldi mi? Bol enerji depolasaydın. Biz de merkezden çıkınca kendimizi sahile attık. Biraz esiyordu ama iyi geldi yine de. Al bunlar da benden sana gelsin. Bebiklerimiz bize bu hava kadar, su kadar berrak koşullarda, sağlıkla gelsin
Eki Görüntüle 2811053 Eki Görüntüle 2811054 Eki Görüntüle 2811055
Teşekkür ederim canmmYaa harika görünüyor, temiz havanın tadını cıkar canım.. iyi eğlenceler :))
Ona dedim zaten kendi gibi depresif mesajları daHadi bakalım fıstıkkk dualarımız seninle o ay bu ay olacakk o bebiş buraya gelecek haberlerini bekliyoruz
Mesaj içerikleri de süper
Canım su gibi hallet İnşaAllah
Hayırlı olsun canım ,guzel haberlerin başlangıcı olsun bu mübarek gün
Kuzum dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla başlasın sürecin hemde böyle mübarek günde ❤
@NealStreet cnmmmm hadi Allah rast getirsin bütün işlerinizi bu mübarek günde dualarımız seninle kuzum gelsin inşallah bebisimiz
İnşallah bu ay gebelik haberi alırsın canım, bol şans diliyorum :)))
Allah razı olsun hepinizden. Menopur'la başlattı bugün. Reglim çok tuhaf olduğu için onlar da şaşırdı, düşündü taşındı. Beklersek geç kalmış olacağız dediler. Zaten sökülme olduğu için normal regl olarak kabul ettik. Sadece başlangıcı iki gün rötarlı oldu bir de kanama az oldu diye başta şüpheye düştük hep birlikte. Üç tane daha iğne verdiler. İksirli deneysel karışım resmen ya. 4 toz iki su var. Tozları sulandırıp belli bir sırayla enjektöre çekip yapacakmışım. Hazırlama kısmına kadar tamam da ben kendime o iğneyi yapamam bence. Hemşire yaparken hatta yaptıktan sonra bile acıdı. Acımıyor diyenle bozuşuruz.Harika canım cok begendim hem heryer uygun hemde çok guzel . bol bol enerjı versin bize. Noldu iğnelerle başladı mı
Şimdi yazdım toplu. Aşağıda bir yerde çıkar cönem@NealStreet bebiş anlatmadın hiç, naaptınız tüpçüde. Başlıyormusun iğnelere