Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın canım. Evet @NealStreet in dediği gibi 6,90 çıktı sonuç ama telefonda negatif dediler 25in üstü olmalıymış 🙄 pazartesi belli olur. Geç döllenme mi yoksa kimyasal mı..
Kimyasal diyip durmasan yav şu mübarek günde. İnşallah geç döllenmedir de güzel haberler verirsin. Birinin yolu açıp öncülük etmesi lazım artık hadiin

Kızlar??? minseo minseo @NealStreet ??? Siz misiniz??

Ay yok siz dünür müydünüz?? Yıllar önce kaybettiğiniz eltilerinizi bulmuştunuz galiba 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20210327-091922~2.png
    Screenshot_20210327-091922~2.png
    864,3 KB · Görüntüleme: 34
Günaydın kızlarrrr... 🍀
Beraat gecemiz mübarek olsun.. Bu gece ölecekler doğacaklar rızıklar kazalar belalar herşeyin yazılacağı gece.. Duamızı sağlam tutalım, Rabbim hepimizin hanesine hayırlı sağlıklı evlatlar ve güzel yazılar yazsın inşallah🤲🏻
Amin. Sağlıkla, hayırlısıyla inşallah
Kızlar??? minseo minseo @NealStreet ??? Siz misiniz??

Ay yok siz dünür müydünüz?? Yıllar önce kaybettiğiniz eltilerinizi bulmuştunuz galiba 🙈
Ashhshs bu olay çok saykodelik ikisinin adı aynı bi de. Kadınlara nasıl hitap edeceğini şaşırıyor. Biri yufkacıyla kaçmış, eltisi de "Beni şahit yazarlar" diyip korkusundan kaçmış. "Sen bari geri dön. O evlenince sen artık eltisi de olmayacaksın. Ne sıfatla kalacaksın yanlarında" diyorlar. "Olmaz baskı yaparlar diye korktum ben gelmem. Onların yanında kalacağım" diyor.

Bence bizde dünür olmaz ya saç saça baş başa gireriz. minseo minseo kesin oğluna düğün falan yapmak ister. I-ıh o iş olmaz 🤣

Tatlım iğneden 11 gün sonra yaptım negatif, 13 gün sonra yaptım negatif. 15 gün sonra kan testi yaptırdım 6,90. Şaşırdım kaldım 🙄
5in ustu gebelik canim.. zaten formlari dolastim tek tek herkes 14.gunden sonra kan verin test yapin falan yazmislar..insallah yukselir bence bugun artis varmi diye bi tahlil yaptir canim..

5in ustu gebelik canim.. zaten formlari dolastim tek tek herkes 14.gunden sonra kan verin test yapin falan yazmislar..insallah yukselir bence bugun artis varmi diye bi tahlil yaptir canim..
Evet hep öyle yazıyor ama ilişki günü belli olunca yani iğne olunca genelde 11.günde öğreniyor insanlar ve iyi değerlerle. Hayırlısı canım yaa pazartesi ola hayrola ☺️ yaptıramıyorum 100 TL istiyorlar hcg ye. Arayıp bir yere daha sorucam. Uygun ücret alırlarsa giderim

Evet hep öyle yazıyor ama ilişki günü belli olunca yani iğne olunca genelde 11.günde öğreniyor insanlar ve iyi değerlerle. Hayırlısı canım yaa pazartesi ola hayrola ☺️ yaptıramıyorum 100 TL istiyorlar hcg ye. Arayıp bir yere daha sorucam. Uygun ücret alırlarsa giderim
Olsun sperm belki uzun yoldan gitti nerden bilelim di mi ama 😬 Fiyat al da bize de de bakalım. Merakla bekliyoruz dın dın dın

Amin. Sağlıkla, hayırlısıyla inşallah

Ashhshs bu olay çok saykodelik ikisinin adı aynı bi de. Kadınlara nasıl hitap edeceğini şaşırıyor. Biri yufkacıyla kaçmış, eltisi de "Beni şahit yazarlar" diyip korkusundan kaçmış. "Sen bari geri dön. O evlenince sen artık eltisi de olmayacaksın. Ne sıfatla kalacaksın yanlarında" diyorlar. "Olmaz baskı yaparlar diye korktum ben gelmem. Onların yanında kalacağım" diyor.

Bence bizde dünür olmaz ya saç saça baş başa gireriz. minseo minseo kesin oğluna düğün falan yapmak ister. I-ıh o iş olmaz 🤣
Ay ben bu kadar bilmiyordum ya 🙈 capsini gördüm sadece. Çok ilginç olaylar valla eltinin geri dönmemesi falan 🙈
Hahaha olmuşsunuz dünür işte şimdiden başlamışsınız anlaşmamaya 🤣

Kizlar hayırlı sabahlar berat kandilimiz mübarek olsun bol bol dua edelim inşallah Rabbım bu mübarek günde burda evlat hasretiyle bekleyen bütün kardeşlerime hayırlı evlatlar versin bugün bu sene doğacak ve ölecekler listesi yapılıyormuş inşallah size de bi minnoş yazılır bu gece🥰🥰🥰 bu arada 6 gün geçti adetin üstünden bu 7. Gün daha gelen giden yok yaw hayrolsun kızımın eski bakıcısı mesaj atmış simdi rüyamda sizi gördüm eşinle mayalı hamur yapıyordunuz müjde demek baktim yoksa çocuk mu düşünüyorsunuz diyor yaw he he dedim en son kuzu görmüştün bizim evde 2 tane senin ikiz çocuğun olacak dedin o ay kovid olduk dedim artık kesmiyor senin rüya dedim kadına 😆😆

X