Yok burda aciller 100 TL alıyor pazartesiyi beklicem. Önce test yaparım evde, ona göre sağlık ocağına giderimYarın mı yaptıracaksın tekrar yoksa p.tesiyi mi bekleyeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok burda aciller 100 TL alıyor pazartesiyi beklicem. Önce test yaparım evde, ona göre sağlık ocağına giderimYarın mı yaptıracaksın tekrar yoksa p.tesiyi mi bekleyeceksin
Kimyasal diyip durmasan yav şu mübarek günde. İnşallah geç döllenmedir de güzel haberler verirsin. Birinin yolu açıp öncülük etmesi lazım artık hadiinGünaydın canım. Evet @NealStreet in dediği gibi 6,90 çıktı sonuç ama telefonda negatif dediler 25in üstü olmalıymış pazartesi belli olur. Geç döllenme mi yoksa kimyasal mı..
Amin. Sağlıkla, hayırlısıyla inşallahGünaydın kızlarrrr...
Beraat gecemiz mübarek olsun.. Bu gece ölecekler doğacaklar rızıklar kazalar belalar herşeyin yazılacağı gece.. Duamızı sağlam tutalım, Rabbim hepimizin hanesine hayırlı sağlıklı evlatlar ve güzel yazılar yazsın inşallah
Ashhshs bu olay çok saykodelik ikisinin adı aynı bi de. Kadınlara nasıl hitap edeceğini şaşırıyor. Biri yufkacıyla kaçmış, eltisi de "Beni şahit yazarlar" diyip korkusundan kaçmış. "Sen bari geri dön. O evlenince sen artık eltisi de olmayacaksın. Ne sıfatla kalacaksın yanlarında" diyorlar. "Olmaz baskı yaparlar diye korktum ben gelmem. Onların yanında kalacağım" diyor.Kızlar??? minseo @NealStreet ??? Siz misiniz??
Ay yok siz dünür müydünüz?? Yıllar önce kaybettiğiniz eltilerinizi bulmuştunuz galiba
Napayım kuzum kendimi üzülmemeye şartlıyorum. Ayy hadi inşallah yaa şeytanın bacağını bi kırsak..Kimyasal diyip durmasan yav şu mübarek günde. İnşallah geç döllenmedir de güzel haberler verirsin. Birinin yolu açıp öncülük etmesi lazım artık hadiin
5in ustu gebelik canim.. zaten formlari dolastim tek tek herkes 14.gunden sonra kan verin test yapin falan yazmislar..insallah yukselir bence bugun artis varmi diye bi tahlil yaptir canim..Tatlım iğneden 11 gün sonra yaptım negatif, 13 gün sonra yaptım negatif. 15 gün sonra kan testi yaptırdım 6,90. Şaşırdım kaldım
Evet hep öyle yazıyor ama ilişki günü belli olunca yani iğne olunca genelde 11.günde öğreniyor insanlar ve iyi değerlerle. Hayırlısı canım yaa pazartesi ola hayrola yaptıramıyorum 100 TL istiyorlar hcg ye. Arayıp bir yere daha sorucam. Uygun ücret alırlarsa giderim5in ustu gebelik canim.. zaten formlari dolastim tek tek herkes 14.gunden sonra kan verin test yapin falan yazmislar..insallah yukselir bence bugun artis varmi diye bi tahlil yaptir canim..
Olsun sperm belki uzun yoldan gitti nerden bilelim di mi ama Fiyat al da bize de de bakalım. Merakla bekliyoruz dın dın dınEvet hep öyle yazıyor ama ilişki günü belli olunca yani iğne olunca genelde 11.günde öğreniyor insanlar ve iyi değerlerle. Hayırlısı canım yaa pazartesi ola hayrola yaptıramıyorum 100 TL istiyorlar hcg ye. Arayıp bir yere daha sorucam. Uygun ücret alırlarsa giderim
Ay ben bu kadar bilmiyordum ya capsini gördüm sadece. Çok ilginç olaylar valla eltinin geri dönmemesi falanAmin. Sağlıkla, hayırlısıyla inşallah
Ashhshs bu olay çok saykodelik ikisinin adı aynı bi de. Kadınlara nasıl hitap edeceğini şaşırıyor. Biri yufkacıyla kaçmış, eltisi de "Beni şahit yazarlar" diyip korkusundan kaçmış. "Sen bari geri dön. O evlenince sen artık eltisi de olmayacaksın. Ne sıfatla kalacaksın yanlarında" diyorlar. "Olmaz baskı yaparlar diye korktum ben gelmem. Onların yanında kalacağım" diyor.
Bence bizde dünür olmaz ya saç saça baş başa gireriz. minseo kesin oğluna düğün falan yapmak ister. I-ıh o iş olmaz
30 TL dediler ama sonuç pazartesi bedava deseler yine gitmem orta yerimden çatlarımOlsun sperm belki uzun yoldan gitti nerden bilelim di mi ama Fiyat al da bize de de bakalım. Merakla bekliyoruz dın dın dın
püüü rezillik yap çıkar işte lab dediğin 7/24 çalışır30 TL dediler ama sonuç pazartesi bedava deseler yine gitmem orta yerimden çatlarım
İnş vardır gebelık ya. Canm kahvaltı ettık felan şimdi yoldayız geçe kaldık azcık. Hava aynen mis gibi atıcam tmam:))Evet ama gittiği yer, 5 üstü olduğu halde 25 üstü değil diye negatif diyormuş. Sen niyaptın? Hava mis gibi pasparlak. Bizi fotola
İnşallah geç döllenmedir canm yaaGünaydın canım. Evet @NealStreet in dediği gibi 6,90 çıktı sonuç ama telefonda negatif dediler 25in üstü olmalıymış pazartesi belli olur. Geç döllenme mi yoksa kimyasal mı..
Hayırlı kandiller canım hepinize. .Kızçeler hayırlı kandiller hepimize
Bugün çokça dua edelim birbirimize hepinizi seviyorum