İğnenin etkisi geçmiş. Niye 5 üstü çıksın ki? Geçti di mi etkisi? Bana geç döllenme çağrıştırdı ama iğne olunca nasıl oluyor bilemedimden atlamadımÇıkıyor mu ki aklımdandeli gibi araştırıyorum saatlerdir. Allah sonumuzu hayır etsin
Ayılar 100 TL ye kan testi yapıyorlar yoksa yarın gider bi daha yaptırırdımyok kuzum iğne etkisi olsa önceki günlerde testte çıkardı zaten. İlk 11.günde yaptım tertemiz negatifti. Allahım nolur geç döllenme olsun amin iğnede de geç döllenme olabilir mi ki yav
Evet kuzum iğnenin etkisi 11.günde bile yoktu ki. Bugün 15.gün. Şimdi ona bakıcam bende iğnede geç döllenme olabilir mi diye. Yoksa geriye tek ihtimal kimyasal kalıyorİğnenin etkisi geçmiş. Niye 5 üstü çıksın ki? Geçti di mi etkisi? Bana geç döllenme çağrıştırdı ama iğne olunca nasıl oluyor bilemedimden atlamadım
Hiç hiç, doktor telefonunu verdi acil bir durum olursa ara diye, adamı aradım bi kere, nefes nefese konuşuyo, napıyosa bilmiyorum artık, koşuda falandır inşallah.Başka yer olsa yapardım da. Tüp olunca cesaret edemem. Tedaviyi riske atamam. Orda çok ağırbaşlı, hanım hanımcık biri oluyorumBak Miss Bride 'da da var o ışık. O da "Açın lab'ı teftişe geldim" diyebilir
Gece yarısı mı aradın adamı, doğru söyleHiç hiç, doktor telefonunu verdi acil bir durum olursa ara diye, adamı aradım bi kere, nefes nefese konuşuyo, napıyosa bilmiyorum artık, koşuda falandır inşallah.Özür dileye dileye kapattım telefonu. Bi daha da arayamadım utandım.
Kaldı ki lab teftiş edicem.
Gündüzdü, aceleyle bişeyler sordum adam nefes nefese cevap verince kötü hissettim kendimi ama durum acildi yani.Gece yarısı mı aradın adamı, doğru söyle
Doktorunu iş üstünde basmış piiiiiiiGündüzdü, aceleyle bişeyler sordum adam nefes nefese cevap verince kötü hissettim kendimi ama durum acildi yani.
Daha uzun uzun sorardım da öyle olunca utandım kısa kestim.
Ne biliyim canım adamın başında mı bekliyorum.
Bi daha da hiçbi doktoru aramadım, bişey olursa acile gider efendi gibi serumumu yerim.Doktorunu iş üstünde basmış piiiiiii
Selam canim catlatma ignesinden 11 gun sonrami yaptin.. yoksa iliskiden mi..Çıkıyor mu ki aklımdandeli gibi araştırıyorum saatlerdir. Allah sonumuzu hayır etsin
Ayılar 100 TL ye kan testi yapıyorlar yoksa yarın gider bi daha yaptırırdımyok kuzum iğne etkisi olsa önceki günlerde testte çıkardı zaten. İlk 11.günde yaptım tertemiz negatifti. Allahım nolur geç döllenme olsun amin iğnede de geç döllenme olabilir mi ki yav
İnşallah canımmm iğneyi salı akşammoldum 3 gündür üst üste birlikte olduk eşimle bakalım çok heyecanlıyımCanım yukarda okudum yumurtaların çok güzel gelişmiş inşallah bu ay güzel sonuç alırsın şimdi geri sayım başlasın
Hahaha hadi bakalım sahalara geri dönelim
Hayırlısı olsunnn inşallah bebişlerimize kavuşuruz salı iğneyi vuruldum bakalım bekliyorummm3 yumurta ama 2 si döllenecke büyüklükte, inşallah sağlıkla olur ve gebe kalırsınız :))) Ben de iğne vuruldum haftaya bekliyorum.
Merhaba canım hiç moralini bozma benimde kocamaann 8cm vardı ilaçla 1 ayda mucize bir şekilde yok oldu doktor bile inanamadı kaldı ki 5cm üzerineenolunca kanserlimi diye test yapıyolarmış bana onuda yaptılar nası korktum anlatamam geçmezse ameliyat demişti çok şükür Rabbime derdime derman oldu şifa oldu be puuff dedi gitti kistim dua et kuzum geçecek inşallahKızlar selam, ben bu çocuk yapma işinden vazgeçeceğim galiba..
Şimdi doktordan geldim. Klomenin yaptığı 4 cm kist 1 hafta sonra 3 cm e düşmüştü şuan ki adetimi de parçalı falan olunca hah dedim kis patladı gitti. Keşke öyle olsaydı şuan kistim 5 buçuk 6 cm e yaklaşmış. Moralim çok ama çok bozuk.
Hangi ilaci verdi doktor canım bir de doktorun nerdeMerhaba canım hiç moralini bozma benimde kocamaann 8cm vardı ilaçla 1 ayda mucize bir şekilde yok oldu doktor bile inanamadı kaldı ki 5cm üzerineenolunca kanserlimi diye test yapıyolarmış bana onuda yaptılar nası korktum anlatamam geçmezse ameliyat demişti çok şükür Rabbime derdime derman oldu şifa oldu be puuff dedi gitti kistim dua et kuzum geçecek inşallah
Tatlım iğneden 11 gün sonra yaptım negatif, 13 gün sonra yaptım negatif. 15 gün sonra kan testi yaptırdım 6,90. Şaşırdım kaldımSelam canim catlatma ignesinden 11 gun sonrami yaptin.. yoksa iliskiden mi..
Yarın mı yaptıracaksın tekrar yoksa p.tesiyi mi bekleyeceksinTatlım iğneden 11 gün sonra yaptım negatif, 13 gün sonra yaptım negatif. 15 gün sonra kan testi yaptırdım 6,90. Şaşırdım kaldım
Hadi bakalım günaşırı takılmaya devam edebilirsiniz bence de çok heyecanlıİnşallah canımmm iğneyi salı akşammoldum 3 gündür üst üste birlikte olduk eşimle bakalım çok heyecanlıyım
Günaydın canım. Evet @NealStreet in dediği gibi 6,90 çıktı sonuç ama telefonda negatif dediler 25in üstü olmalıymış