- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
hahahha koptumtuvaletten geliyorsa birinin tıkanmış olabilir vidanjör çağırıp temizletceniz boruları
Nasıl yapılır bu işler. İki kattaki banyoda da koku var. Anlamadım eve yayıldı direkt. Bina da sıfır bina ilk oturan biziz daha 2 yıl olmadı yahubinanın lağımı taşmıştır belki. bizim eski binada çok olurdu :/
evet canım belediyeden geliyorlar apartmanın lağım borusundan temizliyorlar sen yönetimi ara, alt katlarda tıkandıysa sana vurmuştur koku annemlerin apt da oldu bi kere öyle neler çıkmış ped, kondom falan atmışlar ya klozete babam da yönetici herkesin ağzına etmiştiNasıl yapılır bu işler. İki kattaki banyoda da koku var. Anlamadım eve yayıldı direkt. Bina da sıfır bina ilk oturan biziz daha 2 yıl olmadı yahubelediye mi şaapıyor nasıl oluyor bu işler? Duşa Muşa girecektim ya bizim eve gelip bir işlem yapmazlar herhalde dimi yönetime bi söylicez bakalım eşim gelsin d. Hiç sevmiyom bu işleri ya
Babasının kızı demeki. Bunlarda yöneticilik hanedan işi, babadan kızaevet canım belediyeden geliyorlar apartmanın lağım borusundan temizliyorlar sen yönetimi ara, alt katlarda tıkandıysa sana vurmuştur koku annemlerin apt da oldu bi kere öyle neler çıkmış ped, kondom falan atmışlar ya klozete babam da yönetici herkesin ağzına etmişti
boşuna şehzade doğurcaz demiyoz heraldeBabasının kızı demeki. Bunlarda yöneticilik hanedan işi, babadan kıza
Senin oğlun da babasından gen almayacak demek kiboşuna şehzade doğurcaz demiyoz heraldeama bizde fark anadan oğula geçecek
tipi babasına benzesin çekik gözlü olsun huyu anasına benzesin tuttuğunu koparsınSenin oğlun da babasından gen almayacak demek ki
Seninki tuttuğunu koparamıyor mu? Benimki hiç tutmuyor bile. Ben ikimizin yerine tutup koparıyorumtipi babasına benzesin çekik gözlü olsun huyu anasına benzesin tuttuğunu koparsın
Kız ne kısırı. Saçmalama. Daha bu uygulanan en en en düşük en başlangıç tedavisi. Doktorlar bunu tedaviden bile saymıyor sana öyle diyeyim. Mutlaka senin yumurtaları da uyaracak bir ilaç iğne vardır. İlk birkaç ay vücudu anlama süreleri oluyor tanıma süresi. Sen moral bozma. Ben de klomen bittikten sonra 3.gün gideceğim kontrole. Senin de daha gözükmemesi çok normal.
Tövbeler olsun. Onu kim dedi sana ya nerden çıktı? Doktor seni bilerek cuma erken çağırmamış mıydı? Daha ilacın bitmedi. Ayrıca bunun Femarası var, iğnesi var. Bir de sen hamile kaldın ne kısırı? Allam ya Rabbim neler düşünüyor
Ya ne bileyim kizlar heryerde pko için klomen hızlı cevap verir demiş benim vermedi acaba tamam önceden bi gebelik geçirdim ama sonradan kisir mi oldum ki diye düşünüyorum yumurta oluşmayinca bu ay da olmazsa doktora sakıncası yoksa bu sefer femara kullanmak istiyorum diyeceğim o daha kuvvetli bir ilacmis sanirimcanım ne kısırı saçmalama, herkes her ilaca aynı tepkiyi vermiyor her tedavinin bir üst aşaması var ilaçla olmazsa iğne ile büyür öyle düşünme
koparır da ben fırsat vermiyorum genelde bende koparma işleriSeninki tuttuğunu koparamıyor mu? Benimki hiç tutmuyor bile. Ben ikimizin yerine tutup koparıyorumÇekik göz severim. Aferin damadımı güzel yapın
Ben çok anlamam ama okuduğum kadarıyla Femara daha etkili diye biliyorum. Zaten bak bunu geç iğenelerin bile farklı farklı dozları var. Bir dur böyle salma kendini aaa kızarım bak. Benim kuzenimde de pko var. İlk gebeliğinde domuz gribi oldu, ilaçlar kullanmak zorunda kaldı, bebeğini kaybetti. Sonra deneyip olmayınca senin gibi başladı kendine kısırlık hikayesi yazmaya. Bir tane doktor da buna tüp bebek falan demiş töbe ya ne dediysek ikna edemedik kızı. Sonra dahiliye doktoru tiroidini, prolaktinini falan düzene soktu. Tüpe, aşılamaya falan gitmeden hamile kaldı. Tosuncuk doğurdu. Sende de daha bir tane ilaç denendi. Şimdi de ilk defa günde 3'e çıkarıldı. Dur bi bakalım adım adım ilerletecek yumurtalarının yanıt vermesine göreYa ne bileyim kizlar heryerde pko için klomen hızlı cevap verir demiş benim vermedi acaba tamam önceden bi gebelik geçirdim ama sonradan kisir mi oldum ki diye düşünüyorum yumurta oluşmayinca bu ay da olmazsa doktora sakıncası yoksa bu sefer femara kullanmak istiyorum diyeceğim o daha kuvvetli bir ilacmis sanirim
Benim eşim, canım ya, apartman toplantısına aidata yapılan %100 zammı protesto etmek için gidip, ikna olup geldi. Keşke dedim, canım dedim, biraz daha zam yapın da deseydin dedimkoparır da ben fırsat vermiyorum genelde bende koparma işleribenim eşim çok yumuşak yüzlü markette falan sucuk satanlar oluyor ya bi tek eşim dinliyor onları mesela teşekkürler diyip geçemiyor deli ediyor beni bağıttırıyor beni markette sen raad ol o iş bende filinta geliyor
Sagol canim ya hepiniz iyi ki varsınız bakalım inşallah bu ay gebe kalırım da femaraya gerek kalmaz bakalım. Bana da her doktor tüp bebek diyo Du ankara da esimde ciddi baş anomalisi var bu yumurtayı delip dolleyemez mis o yüzden hepsi bi de pko yum deyince tüp bebek dedi banaBen çok anlamam ama okuduğum kadarıyla Femara daha etkili diye biliyorum. Zaten bak bunu geç iğenelerin bile farklı farklı dozları var. Bir dur böyle salma kendini aaa kızarım bak. Benim kuzenimde de pko var. İlk gebeliğinde domuz gribi oldu, ilaçlar kullanmak zorunda kaldı, bebeğini kaybetti. Sonra deneyip olmayınca senin gibi başladı kendine kısırlık hikayesi yazmaya. Bir tane doktor da buna tüp bebek falan demiş töbe ya ne dediysek ikna edemedik kızı. Sonra dahiliye doktoru tiroidini, prolaktinini falan düzene soktu. Tüpe, aşılamaya falan gitmeden hamile kaldı. Tosuncuk doğurdu. Sende de daha bir tane ilaç denendi. Şimdi de ilk defa günde 3'e çıkarıldı. Dur bi bakalım adım adım ilerletecek yumurtalarının yanıt vermesine göre
Hahahahah al birini vur ötekine işte ama benimki para konusunda hiç taviz vermez Tam bi macırBenim eşim, canım ya, apartman toplantısına aidata yapılan %100 zammı protesto etmek için gidip, ikna olup geldi. Keşke dedim, canım dedim, biraz daha zam yapın da deseydin dedim
Klomen değil femera hızlı cevap verir canım ben ilk ay klomen kullandım hatta baktı gelişmedi istediği gibi günde 2 ye çıkardı klomeni ama o ay olmadı sonra doktorum femeraya geçirdi 2.kullanımımda da hamile kaldım zaten hatta çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendi çatladı.Ya ne bileyim kizlar heryerde pko için klomen hızlı cevap verir demiş benim vermedi acaba tamam önceden bi gebelik geçirdim ama sonradan kisir mi oldum ki diye düşünüyorum yumurta oluşmayinca bu ay da olmazsa doktora sakıncası yoksa bu sefer femara kullanmak istiyorum diyeceğim o daha kuvvetli bir ilacmis sanirim
Tamam canım olabilir. Bak şöyle bir şey daha okumuştum. Tüp bebek öncesi bu tedavilerin yapılması yumurtaları o ilaçlara alıştırıyormuş. Avantaj olabiliyormuş yaniSagol canim ya hepiniz iyi ki varsınız bakalım inşallah bu ay gebe kalırım da femaraya gerek kalmaz bakalım. Bana da her doktor tüp bebek diyo Du ankara da esimde ciddi baş anomalisi var bu yumurtayı delip dolleyemez mis o yüzden hepsi bi de pko yum deyince tüp bebek dedi bana
Ama bunların yanında beslenme düzeninide düzeltmen ve sağlıklı beslenme ve artı uyku düzeni oluşturman, stres seviyeni kontrol etmende çok etkili oluyor.Ya ne bileyim kizlar heryerde pko için klomen hızlı cevap verir demiş benim vermedi acaba tamam önceden bi gebelik geçirdim ama sonradan kisir mi oldum ki diye düşünüyorum yumurta oluşmayinca bu ay da olmazsa doktora sakıncası yoksa bu sefer femara kullanmak istiyorum diyeceğim o daha kuvvetli bir ilacmis sanirim
Bizde stres olmaz ya. Burda stresli insan bulamazsın. Biz stresin bizzat kendisi oldukAma bunların yanında beslenme düzeninide düzeltmen ve sağlıklı beslenme ve artı uyku düzeni oluşturman, stres seviyeni kontrol etmende çok etkili oluyor.
Benimki her şeyi açıklıyor hiç öyle geçiştirmiyor. "Oranda bu var bak", "Şurana da mı bir şey mi olmuş sanki?", "Burandaki bu şey önceden de var mıydı?" diyor