- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Valla bu ay da olmazsa bende femara isticem günde üçe çıkarttı bundan sonrası femara bence artık masallah canim bende pko cok şiddetli beslenme düzeni vb baya dikkat ediyordum ama saldım açıkçası yoruldum herseye dikkat etmekten herkes istediği gibi yaşıyor düzenli regl oluyor ben ekmek böle yiyemiyorum sıkıldım bu durumdanKlomen değil femera hızlı cevap verir canım ben ilk ay klomen kullandım hatta baktı gelişmedi istediği gibi günde 2 ye çıkardı klomeni ama o ay olmadı sonra doktorum femeraya geçirdi 2.kullanımımda da hamile kaldım zaten hatta çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendi çatladı.
Ve stres benim göbek adım zatenAma bunların yanında beslenme düzeninide düzeltmen ve sağlıklı beslenme ve artı uyku düzeni oluşturman, stres seviyeni kontrol etmende çok etkili oluyor.
desene kelin başına merhemi olsa kendine sürer stresi at yaniBizde stres olmaz ya. Burda stresli insan bulamazsın. Biz stresin bizzat kendisi olduk
Sen doktor işini ne yaptın bu arada?
Rahatladın mı biraz bakValla bu ay da olmazsa bende femara isticem günde üçe çıkarttı bundan sonrası femara bence artık masallah canim bende pko cok şiddetli beslenme düzeni vb baya dikkat ediyordum ama saldım açıkçası yoruldum herseye dikkat etmekten herkes istediği gibi yaşıyor düzenli regl oluyor ben ekmek böle yiyemiyorum sıkıldım bu durumdan
Ve stres benim göbek adım zaten
aynen canım kesinlikle sen bi femara önersiinde bulun. valla canım bende de öyle mi anlamadım kilo sorunum yok hatta verdim diyetle vs ama dediğin gibi herkes her istediğini yiyip bir şy olmazken sana böyle olması sıkıcı bir durum ama bebek olana kadar da her şeye katlanmak lazım napacaksın:) yorulmak yok valla bak ben 5.seneme giricem artık daha da azimliyim bu saatten sonraValla bu ay da olmazsa bende femara isticem günde üçe çıkarttı bundan sonrası femara bence artık masallah canim bende pko cok şiddetli beslenme düzeni vb baya dikkat ediyordum ama saldım açıkçası yoruldum herseye dikkat etmekten herkes istediği gibi yaşıyor düzenli regl oluyor ben ekmek böle yiyemiyorum sıkıldım bu durumdan
Ve stres benim göbek adım zaten
Ayyy yok artıkkk gerçekten mi pessevet canım belediyeden geliyorlar apartmanın lağım borusundan temizliyorlar sen yönetimi ara, alt katlarda tıkandıysa sana vurmuştur koku annemlerin apt da oldu bi kere öyle neler çıkmış ped, kondom falan atmışlar ya klozete babam da yönetici herkesin ağzına etmişti
Canim Ben de de gelen giden yok her ay geçikir zaten olunca yazayimSelam kızlaaaar ! Gecikenlerde değişiklik var mı ? Günü gelenlerde güzel haberler vardır inşallah
@Blacklight 15.03.2021 19 AY GECİKME @Portakalli cikolat 20.03.2021 9 AY GECİKME @zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME @fiona13 25.03.2021 28 AY GECİKME @merakligzm 25.03.2021 11 AY GECİKME Umuttllu 26.03.2021 31 AY @Rojda56 26.03.2021 16 AY @Amanita 26.03.2021 16 AY
Oha asansör bozulunca kimi arayacakmışsınızAyyy yok artıkkk gerçekten mi pessbaban iyi yapmış valla bizim yönetim siz ilgilenin diyecek gibime geliyor asansör bozulunca bile bizi aramayın diye yazı asmışlar @NealStreet in dediği gibi sizde aile mesleği galiba yöneticilik
ahh ahh neler neler bende kafama çok takmıştım böyle salak gibi eve gelip ağlardım haftasonu eşim yokken ağlardım benim çocuğum olmayacak diye hayır doktor bana öyle bir şey demedi ki sen niye ortalığı karıştırıyorsun yazık anamı da çok üzdüm bu sebeple ben hamile kalamayacağım olmayack srmayın diye. şimdi attım oları çok şükür çünkü biliyorum ki olacak nasibimizde varsa yazdıysa allah verecek bizede.Rahatladın mı biraz bakozmut da geçmiş aynı yoldan
Siz de olmasanız ne yaparım bilmem zaten stresten kimseyle konuşamıyorumRahatladın mı biraz bakozmut da geçmiş aynı yoldan
Ya her ay bir de benim adamı ikna etme çabası olduğu için iki katı stres oldum bu tedaviye başladık başlayalı eskiden kafam daha rahattiaynen canım kesinlikle sen bi femara önersiinde bulun. valla canım bende de öyle mi anlamadım kilo sorunum yok hatta verdim diyetle vs ama dediğin gibi herkes her istediğini yiyip bir şy olmazken sana böyle olması sıkıcı bir durum ama bebek olana kadar da her şeye katlanmak lazım napacaksın:) yorulmak yok valla bak ben 5.seneme giricem artık daha da azimliyim bu saatten sonra
Kendiniz arayın asansörcüyü demişlerOha asansör bozulunca kimi arayacakmışsınız
Beynin gücü işte. Olmadık şeylere ikna ediyoruz kendi beynimizi. Sonra o da önümüze engel çıkarıyorahh ahh neler neler bende kafama çok takmıştım böyle salak gibi eve gelip ağlardım haftasonu eşim yokken ağlardım benim çocuğum olmayacak diye hayır doktor bana öyle bir şey demedi ki sen niye ortalığı karıştırıyorsun yazık anamı da çok üzdüm bu sebeple ben hamile kalamayacağım olmayack srmayın diye. şimdi attım oları çok şükür çünkü biliyorum ki olacak nasibimizde varsa yazdıysa allah verecek bizede.
Herkes kendi göbeğini kesecekse apartman yönetimi neden varmış? Herkes de işin kolayını bulmuş yavKendiniz arayın asansörcüyü demişlerdüşünsene 20 daire birbirinden habersiz arıyor asansör firmasını. Ne saçma iş ya valla anlamadım.
valla senin adam çocuk isitiyorsa sen onu değil o seni ikna etsin 2 günde bir bi yerini açıp muayane olması gereken yada ilaç kullanması gereken vücuduna horman alması gereken onlar değil. benimki ben demeden testini de verdi kendi araştırmış ot vs saraçoğlu kürü onları da yapıyor..hiç stres yapma yada yapmamaya çalış canım sen gerçekten eşinlede konuş seni çok strse sokarsa.Siz de olmasanız ne yaparım bilmem zaten stresten kimseyle konuşamıyorum
Ya her ay bir de benim adamı ikna etme çabası olduğu için iki katı stres oldum bu tedaviye başladık başlayalı eskiden kafam daha rahatti
kesinlikle öyle canım ben şimdi daha pozitif daha olumlu düşünmeye başladım doğal olmaz aşılama olur o olmaz tüp olur o olmaz evlat edinirim napim bir sürü yolu var bununBeynin gücü işte. Olmadık şeylere ikna ediyoruz kendi beynimizi. Sonra o da önümüze engel çıkarıyor
Cok sansliymisin masallah bu konudavalla senin adam çocuk isitiyorsa sen onu değil o seni ikna etsin 2 günde bir bi yerini açıp muayane olması gereken yada ilaç kullanması gereken vücuduna horman alması gereken onlar değil. benimki ben demeden testini de verdi kendi araştırmış ot vs saraçoğlu kürü onları da yapıyor..hiç stres yapma yada yapmamaya çalış canım sen gerçekten eşinlede konuş seni çok strse sokarsa.
Ayyy yok artıkkk gerçekten mi pessbaban iyi yapmış valla bizim yönetim siz ilgilenin diyecek gibime geliyor asansör bozulunca bile bizi aramayın diye yazı asmışlar @NealStreet in dediği gibi sizde aile mesleği galiba yöneticilik
Hahahahaha çok iyimiş bu kendin pişir kendin yeOha asansör bozulunca kimi arayacakmışsınız
Çok şükür canım ama bence sende eşinle konuş erkeklerin bunu anlaması bazen zor olabiliyor maalesefCok sansliymisin masallah bu konuda
Çok şükür canım ama bence sende eşinle konuş erkeklerin bunu anlaması bazen zor olabiliyor maalesef
Çok sağol bitanem deneyeceğimAynen bence dene ben etkisini görmeye başladım inşallahs ende görürsün
Eminim ki öyledir bizde ilk olmadığında hep bana yoğunlaştık ben her şeyi yaptım sonra sende bi git dedim evet erkek için kolay değil ama neden kadın için kolay? Sonuçta burda iki kişilik bir iş söz konusu ve karışıklık bu isteniyorsa herkes kendi adına fedakarlık yapmak zorunda. Bende şeyimi açmaya meraklı değilim ama çocuk istiyorsak buna mecburuz sende mecbursun dedim dedim dedim ve sonunda beynine işlendi bu 2 senedir kendi yapıyor her şeyi.ozmut Bizim bu konuda ihtisasımızı almamıza az kaldı yildizsavascisi haklı. Bununla ekstra olarak mücadele etmek daha da zorlaştırıyor işleri