Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Valla bu ay da olmazsa bende femara isticem günde üçe çıkarttı bundan sonrası femara bence artık masallah canim bende pko cok şiddetli beslenme düzeni vb baya dikkat ediyordum ama saldım açıkçası yoruldum herseye dikkat etmekten herkes istediği gibi yaşıyor düzenli regl oluyor ben ekmek böle yiyemiyorum sıkıldım bu durumdan
Ama bunların yanında beslenme düzeninide düzeltmen ve sağlıklı beslenme ve artı uyku düzeni oluşturman, stres seviyeni kontrol etmende çok etkili oluyor.
Ve stres benim göbek adım zaten

Bizde stres olmaz ya. Burda stresli insan bulamazsın. Biz stresin bizzat kendisi olduk
Sen doktor işini ne yaptın bu arada?
desene kelin başına merhemi olsa kendine sürer stresi at yani görmemezlikten gel canım ben diş tedavisine başladım baktım bebek yok dişleri yapayım dedim bu akşam diiş randevum var doktor işini de adete yakın yapmayı planlıyrum ki test vs istediğinde hemen adet olunca gidip veriyim dedim bir kaç doktor var aklımda şu anda haftasonu yakın olanlardan randevu alıp gitmeyi planlıyorum haftaya

Rahatladın mı biraz bak ozmut da geçmiş aynı yoldan

aynen canım kesinlikle sen bi femara önersiinde bulun. valla canım bende de öyle mi anlamadım kilo sorunum yok hatta verdim diyetle vs ama dediğin gibi herkes her istediğini yiyip bir şy olmazken sana böyle olması sıkıcı bir durum ama bebek olana kadar da her şeye katlanmak lazım napacaksın:) yorulmak yok valla bak ben 5.seneme giricem artık daha da azimliyim bu saatten sonra

Ayyy yok artıkkk gerçekten mi pess baban iyi yapmış valla bizim yönetim siz ilgilenin diyecek gibime geliyor asansör bozulunca bile bizi aramayın diye yazı asmışlar @NealStreet in dediği gibi sizde aile mesleği galiba yöneticilik

ahh ahh neler neler bende kafama çok takmıştım böyle salak gibi eve gelip ağlardım haftasonu eşim yokken ağlardım benim çocuğum olmayacak diye hayır doktor bana öyle bir şey demedi ki sen niye ortalığı karıştırıyorsun yazık anamı da çok üzdüm bu sebeple ben hamile kalamayacağım olmayack srmayın diye. şimdi attım oları çok şükür çünkü biliyorum ki olacak nasibimizde varsa yazdıysa allah verecek bizede.

Siz de olmasanız ne yaparım bilmem zaten stresten kimseyle konuşamıyorum
Ya her ay bir de benim adamı ikna etme çabası olduğu için iki katı stres oldum bu tedaviye başladık başlayalı eskiden kafam daha rahatti

Beynin gücü işte. Olmadık şeylere ikna ediyoruz kendi beynimizi. Sonra o da önümüze engel çıkarıyor

valla senin adam çocuk isitiyorsa sen onu değil o seni ikna etsin 2 günde bir bi yerini açıp muayane olması gereken yada ilaç kullanması gereken vücuduna horman alması gereken onlar değil. benimki ben demeden testini de verdi kendi araştırmış ot vs saraçoğlu kürü onları da yapıyor..hiç stres yapma yada yapmamaya çalış canım sen gerçekten eşinlede konuş seni çok strse sokarsa.

Beynin gücü işte. Olmadık şeylere ikna ediyoruz kendi beynimizi. Sonra o da önümüze engel çıkarıyor
kesinlikle öyle canım ben şimdi daha pozitif daha olumlu düşünmeye başladım doğal olmaz aşılama olur o olmaz tüp olur o olmaz evlat edinirim napim bir sürü yolu var bunun

Cok sansliymisin masallah bu konuda

Oha asansör bozulunca kimi arayacakmışsınız
Hahahahaha çok iyimiş bu kendin pişir kendin ye valla babam beladır herkes tırsar babamdan ben hariç babam bitek bana kızamaz

ozmut Bizim bu konuda ihtisasımızı almamıza az kaldı yildizsavascisi haklı. Bununla ekstra olarak mücadele etmek daha da zorlaştırıyor işleri
Eminim ki öyledir bizde ilk olmadığında hep bana yoğunlaştık ben her şeyi yaptım sonra sende bi git dedim evet erkek için kolay değil ama neden kadın için kolay? Sonuçta burda iki kişilik bir iş söz konusu ve karışıklık bu isteniyorsa herkes kendi adına fedakarlık yapmak zorunda. Bende şeyimi açmaya meraklı değilim ama çocuk istiyorsak buna mecburuz sende mecbursun dedim dedim dedim ve sonunda beynine işlendi bu 2 senedir kendi yapıyor her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…