Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ne güzel demişsin sıra bizede gelecek İnşaAllah kuzum amin sen ne zaman aşılama olacaksın kuzum hangi şehirdesin ne kadar zamandır istiyorsunuz
Ben ordudayım. Aşılama bu ay olmadı devlette olduğu için sıkıntılar yaşıyorum adet oldum hafta sonunu buldu sonra işte 2.gün gitmek lazımmış kaldım bu önümüzdeki ay olacak nasip ise ama bana aşılama nasip olmuyor birtürlü ramazanda aşılama iyi fikir mi onu da bilemedim adam hastanede ben ilaçları nasıl içerim bu ay da şaşmam birşey çıkarsa.

cok merak edıyorum hamıle oldugumu ogrenınce ne hıssetcem. ınsan karnının ıcınde farklı bıse hıssedıyomu o an acaba. ben ruyamda bebegımı emzırdıgımı hatırlıyorum bazen nekadar gercekcıydı nasıl guzel bır histi. ruyası boyleyse gercegı nasıldır. of dusununce bıle gozlerım doluyor. bian once nasip olur ınsallah bunla sınanmayalım. ekek bebegını kucagımda tutup gulumseyerek esıme goturdugumu hatırlıyorum ruyamda sağ tarafta bsıey var carpmıyım dıye egılıyorum sonra kalkıp yıne gulumseyerek devam edıyorum. olacak emınım ama ıns tez zamanda olur yarabbim. eşim arkadaslarmızın cocugunu sevıyo bazen nasık duygulanıyorum sankı ben doğuramamısım gıbı içleniyorum . sucluluk gelıyo. halbukı yok ole bıse ama histen hise koşuyorum.

Bu yazını okuyunca dün eşimle konuşmamız geldi aklıma
Birbirimize dedik ki biz çok uğraşıyoruz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim verdiğinde o bizim en kıymetlimiz olacak ve en güzel şekilde mutlulukla büyüteceğiz diye konuştuk
Aslında ne güzel konuştuk ama onunda benimde gözlerimiz doldu ağlamamak için sustuk
Dediğin gibi zorlu yollardan geçiyoruz burada hepimiz Rabbim hepimize güzel anneler olmayı nasip etsin İnşaAllah

Ahh ahh ne denir ki
Olacak İnşaAllah olacak İnşaAllah olacak Allahın izniyle

Tarifi zor bi duygu. Korku, heyecan oluyor ilk. Karnında sadece kasık ağrıların oluyo ağrıdıkça mutlu oluyorsun orda bişey büyüyor, tutunmaya çalışıyor diye. Ben ilk beta hcg sonucumu aldığım zaman 1 saat falan boş boş yürümüştüm naptığımı bilmeden. Aşık olduğunda kalbinde bi kuş kanatlanır ya aynı o his gibiydi. Hemen bağlanıyorsun en kötüsü de bu zaten. Keşke hemen bağlanmasak. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah.

İllaki adetin ikinci günü diye birşey yok kuzum 3.-4. Günü de gidebilirsin doktora
Zaten aşılama için ilaçlara adetin ikinci ve beşinci günleri arasında başlanıyor bilgin olsun kuzum

Psikolojik destek almama rağmen toparlanamadım bu toparlanmış halim birde öyle düşün
Canım yanlış anlama ama şöyle gözlerini dünyaya aç kilit vurup kendine sürekli aşagıya çekme. Allah sağlıklı evlad versin belki doğmuş olsa ya engelli ya da hasta olsa napardın. Sen sınavını büyütmüşsün gözünde oo benim arkadaşm sma hastası çocugu var anne oldu bebeğinin öleceğini söylediler ama yaşadı zorla yerinde olmak istemezdim asla ama ona kendim yok ona daha çok üzülüyorum gece uyumak yok gece uyanıp yönünü değiştiriyor cihaza bağlı çocuğu lütfen sana bir yerde kızmak geliyor içimden alınma darılma bana haksızlık yapıyorsun kendine bazı şeyleri unutma ve senden daha kötü durumda sınavda olanlar var onlara haksızlık olur bu. Hiçbir sebebimiz yok diyoruz biri de sebebleri yok yazdığına bak dese ben alınmam valla herkes derdini bilir ama neyi büyüttüğünü de bilmeli gözünde. Bizimki dert ama çaresiz değil. Çaresi olmayan derdi çekmekten ise bu derdimle Rabbim neyi laik görüyorsa onu beklerim sende öyle yap.
BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK

Aynen öyle ben de öyle düşündüm belki beni arayıp rahatsız edecek hakaret edecek. Aşırı saçma yani bilgimin gizli olması lazım ve beni onla muhatap etmemeleri lazım dediğin gibi. O zaten anlayabilecek biri olsa ben ona orda söylerdim. Oha yani en sinir olduğum da bu devlette malesef kadın doğumda aldığım randevuda benim de başıma geldi. Bir de kapıda öğrenmişsin sen. Şaka gibi gerçekten. Ya ben daha önce annem ölümden döndü doktor hatası yüzünden de sağlık bakanlığına şikayet ettik gittik ifadeye çağırdılar verdik o kadar hiçbir şey çıkmadı. Birbirlerini kolluyorlar ortada ciddi kanıt olmasına rağmen kendilerine göre kıvırıyorlar. O nedenle şikayetlerden de bişi çıkacağını sanmıyorum o da beni sinir ediyor. İnşallah birazcık kulağına küpe olmuştur da herkese rahat rahat böyle davranamaz tek umudum o.. seninki gibi başhekimin falan araması özür dilemesi gerekirdi. Böyle aşırı saçma bişi oldu bir de özel yani.
Ah canım benim valla ben de çok merak ediyorum. Hiç gecikmem olmadığı için acaba hamile miyim şüphesini bile yaşayamadım o heyecanı bile. O rüyayı anlatmıştın hatırlıyorum. Gerçekten çok ilginç çok güzel bir duygu rüyası bile böyleyse kim bilir gerçeği nasıl olur.. ben de korku heyecan sevinç panik her şey bir anda olurmuş gibi geliyor.. karnım kıpır kıpır oluyor düşününce..
Aynı tahmin ettiğim gibi bir şey. Ben de senin gibi olurum herhalde. Ya biz daha ortada hiçbir şey yokken bile bağlandık. Değil hamilelik haberi almak. Bir de yok daha büyük değildi yok sadece embriyoydı o diye güya rahatlatmaya çalışanlar var insanları kayıptan sonra. Biz daha bu hazırlık sürecinde bile nasıl bağlanıyoruz. İnşallah yaşarız canım benim.

İllaki adetin ikinci günü diye birşey yok kuzum 3.-4. Günü de gidebilirsin doktora
Zaten aşılama için ilaçlara adetin ikinci ve beşinci günleri arasında başlanıyor bilgin olsun kuzum
İşte bana kadın 2.gün gel dedi benim gititğmde 5.gündü bende Tmam dedim israr da sökmüyor pandemi de tamam kendim yapayım yine dedim aman saldım ben kendim yapıcam olamadı onlar onlar olamadı bırakıcam olursa olur. Arkadaşım öyle yaptı aşılama yaptı olmadı tutmadı gitti gitti biraktı 6 ay sonra hamiş kaldı doğurdu. Ayrıca aşılama yaptırcam ikiz doğurcam aşılama olmazsa tüp bebek hayalim büyük olursa benim olmazsa bişicik yok.

Merhabalar canım birşey sorabilir miyim benim de akıntım hiç yok ve bebek istiyorum venatura dediğiniz ürünün neyini kullanıyorsunuz şimdi sitesinden baktım birçok ürünü var yardımcı olabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…