Ben ordudayım. Aşılama bu ay olmadı devlette olduğu için sıkıntılar yaşıyorum adet oldum hafta sonunu buldu sonra işte 2.gün gitmek lazımmış kaldım bu önümüzdeki ay olacak nasip ise ama bana aşılama nasip olmuyor birtürlüNe güzel demişsin sıra bizede gelecek İnşaAllah kuzum aminsen ne zaman aşılama olacaksın kuzum hangi şehirdesin ne kadar zamandır istiyorsunuz
Bu yazını okuyunca dün eşimle konuşmamız geldi aklımaBunu güçlülük zayıflıkla tanımlamaya çalışmak bile kendine eziyete dönüşüyor aslında. Biz bir şeyler için uğraşıyoruz, çabalıyoruz evet ama tüm süreci de bizim kontrol etmemiz imkan dahilinde değil. Kendine bu kadar yüklenme. Bir de ben kendimde şeyi fark ettim. Sırf bunu düşünmemek için başka bir şey yapmaya çalışırsam ona tam da odaklanamıyorum. O da görev gibi geliyor çünkü. O zaman da bir işe yaramıyor. Baskının çoğunu da biz kendimize yapıyoruz. Kızlara da daha önce aynı örneği vermiştim. Evliliği çok kötü olup üç tane çocuğu olan tanıdığım da var. Baba hiç sorumluluk almıyor, çocuklarla ilgilenmiyor. Evliliği çok iyi olup her yolu denemesine rağmen çocuk sahibi olamayan tanıdığım da var. Herkesin sınavı başka başka işte. Belki de biz zorlu yoldan geçiyoruz ki çocuğumuzu daha iyi yetiştirebilecek anne babalar olabilelim. O sorumluluğu layığıyla üstlenebilmek için bu da bir eğitim belki
Ahh ahh ne denir kicok merak edıyorum hamıle oldugumu ogrenınce ne hıssetcem. ınsan karnının ıcınde farklı bıse hıssedıyomu o an acaba. ben ruyamda bebegımı emzırdıgımı hatırlıyorum bazen nekadar gercekcıydı nasıl guzel bır histi. ruyası boyleyse gercegı nasıldır. of dusununce bıle gozlerım doluyor. bian once nasip olur ınsallah bunla sınanmayalım. ekek bebegını kucagımda tutup gulumseyerek esıme goturdugumu hatırlıyorum ruyamda sağ tarafta bsıey var carpmıyım dıye egılıyorum sonra kalkıp yıne gulumseyerek devam edıyorum. olacak emınım ama ıns tez zamanda olur yarabbim. eşim arkadaslarmızın cocugunu sevıyo bazen nasık duygulanıyorum sankı ben doğuramamısım gıbı içleniyorum . sucluluk gelıyo. halbukı yok ole bıse ama histen hise koşuyorum.
Tarifi zor bi duygu. Korku, heyecan oluyor ilk. Karnında sadece kasık ağrıların oluyo ağrıdıkça mutlu oluyorsun orda bişey büyüyor, tutunmaya çalışıyor diye. Ben ilk beta hcg sonucumu aldığım zaman 1 saat falan boş boş yürümüştüm naptığımı bilmeden. Aşık olduğunda kalbinde bi kuş kanatlanır ya aynı o his gibiydi. Hemen bağlanıyorsun en kötüsü de bu zaten. Keşke hemen bağlanmasak. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah.cok merak edıyorum hamıle oldugumu ogrenınce ne hıssetcem. ınsan karnının ıcınde farklı bıse hıssedıyomu o an acaba. ben ruyamda bebegımı emzırdıgımı hatırlıyorum bazen nekadar gercekcıydı nasıl guzel bır histi. ruyası boyleyse gercegı nasıldır. of dusununce bıle gozlerım doluyor. bian once nasip olur ınsallah bunla sınanmayalım. ekek bebegını kucagımda tutup gulumseyerek esıme goturdugumu hatırlıyorum ruyamda sağ tarafta bsıey var carpmıyım dıye egılıyorum sonra kalkıp yıne gulumseyerek devam edıyorum. olacak emınım ama ıns tez zamanda olur yarabbim. eşim arkadaslarmızın cocugunu sevıyo bazen nasık duygulanıyorum sankı ben doğuramamısım gıbı içleniyorum . sucluluk gelıyo. halbukı yok ole bıse ama histen hise koşuyorum.
İllaki adetin ikinci günü diye birşey yok kuzum 3.-4. Günü de gidebilirsin doktoraBen ordudayım. Aşılama bu ay olmadı devlette olduğu için sıkıntılar yaşıyorum adet oldum hafta sonunu buldu sonra işte 2.gün gitmek lazımmış kaldım bu önümüzdeki ay olacak nasip ise ama bana aşılama nasip olmuyor birtürlüramazanda aşılama iyi fikir mi onu da bilemedim adam hastanede ben ilaçları nasıl içerim bu ay da şaşmam birşey çıkarsa.
Umarım güzelim ama olmazsa da sağlığımız yerinde eşimiz yanımızda diyip başka şeylerden mutlu olacağız. Allahın vardır bi bildiği hiç bir şeyi sebepsiz yaşamıyoruz. İnşallah en hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklerimize
Canım yanlış anlama ama şöyle gözlerini dünyaya aç kilit vurup kendine sürekli aşagıya çekme.Psikolojik destek almama rağmen toparlanamadım bu toparlanmış halim birde öyle düşün
Aynen öyle ben de öyle düşündüm belki beni arayıp rahatsız edecek hakaret edecek. Aşırı saçma yani bilgimin gizli olması lazım ve beni onla muhatap etmemeleri lazım dediğin gibi. O zaten anlayabilecek biri olsa ben ona orda söylerdim. Oha yani en sinir olduğum da bu devlette malesef kadın doğumda aldığım randevuda benim de başıma geldi. Bir de kapıda öğrenmişsin sen. Şaka gibi gerçekten. Ya ben daha önce annem ölümden döndü doktor hatası yüzünden de sağlık bakanlığına şikayet ettik gittik ifadeye çağırdılar verdik o kadar hiçbir şey çıkmadı. Birbirlerini kolluyorlar ortada ciddi kanıt olmasına rağmen kendilerine göre kıvırıyorlar. O nedenle şikayetlerden de bişi çıkacağını sanmıyorum o da beni sinir ediyor. İnşallah birazcık kulağına küpe olmuştur da herkese rahat rahat böyle davranamaz tek umudum o.. seninki gibi başhekimin falan araması özür dilemesi gerekirdi. Böyle aşırı saçma bişi oldu bir de özel yani.Senin bilgilerini numaranı falan doktora vermeleri çok saçma adam belki psikopat. Sen zaten istesen onla muhattap olurdun gidip yönetime şikayet etmezdin. Ben benzer bi olayı bi devlet hastanesinde yaşamıştım antibiyotik vermişti bitince kontrol ona göre ilaca devam edicez dedi kulak burun boğaz bölümünde. randevum 3 kez üst üste iptal oldu ve ben iptal olduğunu doktorun kapısına gidince öğrendim doktor yok izinli denilerek. Sinir krizi geçirmiştim artık neresi varsa şikayet ettim sağlık bakanlığını aradım. Hastanenin başhekimi aradı özür diledi. Gelin tedavinizi tamamlayalım dediler. Ama ben özele gidip çoktan tedavimi bitirmiştim zaten.
Ah canım benim valla ben de çok merak ediyorum. Hiç gecikmem olmadığı için acaba hamile miyim şüphesini bile yaşayamadım o heyecanı bile. O rüyayı anlatmıştın hatırlıyorum. Gerçekten çok ilginç çok güzel bir duygu rüyası bile böyleyse kim bilir gerçeği nasıl olur.. ben de korku heyecan sevinç panik her şey bir anda olurmuş gibi geliyor.. karnım kıpır kıpır oluyor düşününce..cok merak edıyorum hamıle oldugumu ogrenınce ne hıssetcem. ınsan karnının ıcınde farklı bıse hıssedıyomu o an acaba. ben ruyamda bebegımı emzırdıgımı hatırlıyorum bazen nekadar gercekcıydı nasıl guzel bır histi. ruyası boyleyse gercegı nasıldır. of dusununce bıle gozlerım doluyor. bian once nasip olur ınsallah bunla sınanmayalım. ekek bebegını kucagımda tutup gulumseyerek esıme goturdugumu hatırlıyorum ruyamda sağ tarafta bsıey var carpmıyım dıye egılıyorum sonra kalkıp yıne gulumseyerek devam edıyorum. olacak emınım ama ıns tez zamanda olur yarabbim. eşim arkadaslarmızın cocugunu sevıyo bazen nasık duygulanıyorum sankı ben doğuramamısım gıbı içleniyorum . sucluluk gelıyo. halbukı yok ole bıse ama histen hise koşuyorum.
Aynı tahmin ettiğim gibi bir şey. Ben de senin gibi olurum herhalde. Ya biz daha ortada hiçbir şey yokken bile bağlandık. Değil hamilelik haberi almak. Bir de yok daha büyük değildi yok sadece embriyoydı o diye güya rahatlatmaya çalışanlar var insanları kayıptan sonra. Biz daha bu hazırlık sürecinde bile nasıl bağlanıyoruz. İnşallah yaşarız canım benim.Tarifi zor bi duygu. Korku, heyecan oluyor ilk. Karnında sadece kasık ağrıların oluyo ağrıdıkça mutlu oluyorsun orda bişey büyüyor, tutunmaya çalışıyor diye. Ben ilk beta hcg sonucumu aldığım zaman 1 saat falan boş boş yürümüştüm naptığımı bilmeden. Aşık olduğunda kalbinde bi kuş kanatlanır ya aynı o his gibiydi. Hemen bağlanıyorsun en kötüsü de bu zaten. Keşke hemen bağlanmasak. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah.
İşte bana kadın 2.gün gel dedi benim gititğmde 5.gündüİllaki adetin ikinci günü diye birşey yok kuzum 3.-4. Günü de gidebilirsin doktora
Zaten aşılama için ilaçlara adetin ikinci ve beşinci günleri arasında başlanıyor bilgin olsun kuzum
Merhabalar canım birşey sorabilir miyim benim de akıntım hiç yok ve bebek istiyorum venatura dediğiniz ürünün neyini kullanıyorsunuz şimdi sitesinden baktım birçok ürünü var yardımcı olabilir misintabi canım bulunduruyor bak int de hatta inofolicten daha etkili bence ben bu ay bu kadar akıntı yaşıyorum bunu kullandığımdan beri inofolicte olmamıştı bu kadar bir tek bunda folik asit yok inofolicte folic asit var onu da takvye alabilirsin.
Bugün mü gittin doktora ben kaçırmışım hadi bakalım inş güzel büyümüştür kaçıncı günün adete göre ?Sırada bekliyorum kizlar bakalım benim nazlı yumurtalar günde üç klomene nasıl kafa tutmuş
Seni unuttuk ya la. Hiç de demiyor. Yaz bize çıkınca. Güzel güzel büyümüş olsunlar bu seferSırada bekliyorum kizlar bakalım benim nazlı yumurtalar günde üç klomene nasıl kafa tutmuş
Aaa çok heyecanlı yaz hemenSırada bekliyorum kizlar bakalım benim nazlı yumurtalar günde üç klomene nasıl kafa tutmuş
Hahahah hadi bakalımmm ben de bugün teglimin bitişini kutlayacağımmYumurtlama akıntım vatana millete hayırlı olsungeliyor geliyor havalı geliyooor
benm hıc bole akıntım yok ya mesala ara ara beyaz oluyo bıkac gundur cok az ve ara ara ama ovü silikti. illa akıntı olmak zorundamıYumurtlama akıntım vatana millete hayırlı olsungeliyor geliyor havalı geliyooor
Hhahahajaldlslaöaa kahkaha attım allah seniminseo @fiona13 mell_in_shell U Uzaygemisi35 karikatür paylaşamıyorum ama linkte bir karikatür var bakın
Zorunda değil Duygu değilbenm hıc bole akıntım yok ya mesala ara ara beyaz oluyo bıkac gundur cok az ve ara ara ama ovü silikti. illa akıntı olmak zorundamı