Benim damat geliyor ahnsnsnsjYumurtlama akıntım vatana millete hayırlı olsungeliyor geliyor havalı geliyooor
Allah'a havale ettim ben onu. Daha yorum yapmayacağım dedim. Tepikleyecekmiş beni öyle dedi
Canım kan verdm negatif çıktı. Ama hala regl olmadımSelam kızlaaaar ! Gecikenlerde değişiklik var mı ? Günü gelenlerde güzel haberler vardır inşallah
Black Light 15.03.2021 19 AY GECİKME @Portakalli cikolat 20.03.2021 9 AY GECİKME @zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME @fiona13 25.03.2021 28 AY GECİKME merakligzm 25.03.2021 11 AY GECİKME @Umuttllu 26.03.2021 31 AY @Rojda56 26.03.2021 16 AY @Amanita 26.03.2021 16 AY
Soru sormak bi banamı yasak yaaa aaa tmm küstüm konuşmuyom hıh
Sor kız sen yine sor. Ben kızar çaktırma diye DedimSoru sormak bi banamı yasak yaaa aaa tmm küstüm konuşmuyom hıh
takılın peşime altın yumurtlayan tavuklarHahahah hadi bakalımmm ben de bugün teglimin bitişini kutlayacağımmgeliyorum arkandann
herkeste farklı olabiliyor canım bende akıntı ve bel ağrısı oluyor yumurtlamadabenm hıc bole akıntım yok ya mesala ara ara beyaz oluyo bıkac gundur cok az ve ara ara ama ovü silikti. illa akıntı olmak zorundamı
anasının şehzadesi geliyorBenim damat geliyor ahnsnsnsj
Daha bugün regl nin 10. GunuBugün mü gittin doktora ben kaçırmışım hadi bakalım inş güzel büyümüştür kaçıncı günün adete göre ?
Yok henüz bi yumurtaSeni unuttuk ya la. Hiç de demiyor. Yaz bize çıkınca. Güzel güzel büyümüş olsunlar bu sefer
Iste inci gibi pko kistleri var bi tek ama dr erken çağırdım iki kutu günde uc kullandın diye tedbir olarak olurda aniden büyürse diye dedi normalde ilac bitsin uc gün sonra gel dedi tamam dedim açıkçası günde uc iki kiti klomene ben de yumurta oluşmaya başlamış demesini beklerdim ama yok ilac yarın bitecek bakalım . Ya kizlar bir de ben kisir mi oldum diye düşünüyorum ilac ile bile yumurta tam buyumuyor ben kısır olmuş olabilir miyimAaa çok heyecanlı yaz hemen
Yok kız alınır mıyım burada sizlerden moral buluyorum ben hepimiz birbirimize destek oluyoruzCanım yanlış anlama ama şöyle gözlerini dünyaya aç kilit vurup kendine sürekli aşagıya çekme.Allah sağlıklı evlad versin belki doğmuş olsa ya engelli ya da hasta olsa napardın. Sen sınavını büyütmüşsün gözünde oo benim arkadaşm sma hastası çocugu var anne oldu bebeğinin öleceğini söylediler ama yaşadı zorla yerinde olmak istemezdim asla ama ona kendim yok ona daha çok üzülüyorum gece uyumak yok gece uyanıp yönünü değiştiriyor cihaza bağlı çocuğu lütfen sana bir yerde kızmak geliyor içimden alınma darılma bana haksızlık yapıyorsun kendine bazı şeyleri unutma ve senden daha kötü durumda sınavda olanlar var onlara haksızlık olur bu. Hiçbir sebebimiz yok diyoruz biri de sebebleri yok yazdığına bak dese ben alınmam valla herkes derdini bilir ama neyi büyüttüğünü de bilmeli gözünde. Bizimki dert ama çaresiz değil. Çaresi olmayan derdi çekmekten ise bu derdimle Rabbim neyi laik görüyorsa onu beklerim sende öyle yap.
BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK
Kız ne kısırı. Saçmalama. Daha bu uygulanan en en en düşük en başlangıç tedavisi. Doktorlar bunu tedaviden bile saymıyor sana öyle diyeyim. Mutlaka senin yumurtaları da uyaracak bir ilaç iğne vardır. İlk birkaç ay vücudu anlama süreleri oluyor tanıma süresi. Sen moral bozma. Ben de klomen bittikten sonra 3.gün gideceğim kontrole. Senin de daha gözükmemesi çok normal.Daha bugün regl nin 10. Gunu
Yok henüz bi yumurta
Iste inci gibi pko kistleri var bi tek ama dr erken çağırdım iki kutu günde uc kullandın diye tedbir olarak olurda aniden büyürse diye dedi normalde ilac bitsin uc gün sonra gel dedi tamam dedim açıkçası günde uc iki kiti klomene ben de yumurta oluşmaya başlamış demesini beklerdim ama yok ilac yarın bitecek bakalım . Ya kizlar bir de ben kisir mi oldum diye düşünüyorum ilac ile bile yumurta tam buyumuyor ben kısır olmuş olabilir miyim
Tövbeler olsun. Onu kim dedi sana ya nerden çıktı? Doktor seni bilerek cuma erken çağırmamış mıydı? Daha ilacın bitmedi. Ayrıca bunun Femarası var, iğnesi var. Bir de sen hamile kaldın ne kısırı? Allam ya Rabbim neler düşünüyorDaha bugün regl nin 10. Gunu
Yok henüz bi yumurta
Iste inci gibi pko kistleri var bi tek ama dr erken çağırdım iki kutu günde uc kullandın diye tedbir olarak olurda aniden büyürse diye dedi normalde ilac bitsin uc gün sonra gel dedi tamam dedim açıkçası günde uc iki kiti klomene ben de yumurta oluşmaya başlamış demesini beklerdim ama yok ilac yarın bitecek bakalım . Ya kizlar bir de ben kisir mi oldum diye düşünüyorum ilac ile bile yumurta tam buyumuyor ben kısır olmuş olabilir miyim
Daha ilacı bitmemiş bileKız ne kısırı. Saçmalama. Daha bu uygulanan en en en düşük en başlangıç tedavisi. Doktorlar bunu tedaviden bile saymıyor sana öyle diyeyim. Mutlaka senin yumurtaları da uyaracak bir ilaç iğne vardır. İlk birkaç ay vücudu anlama süreleri oluyor tanıma süresi. Sen moral bozma. Ben de klomen bittikten sonra 3.gün gideceğim kontrole. Senin de daha gözükmemesi çok normal.
Daha dur çocuk olacak biz onu doğurunca ayyy nerde rahat günlerim dicezYok kız alınır mıyım burada sizlerden moral buluyorum ben hepimiz birbirimize destek oluyoruz
canım ne kısırı saçmalama, herkes her ilaca aynı tepkiyi vermiyor her tedavinin bir üst aşaması var ilaçla olmazsa iğne ile büyür öyle düşünmeIste inci gibi pko kistleri var bi tek ama dr erken çağırdım iki kutu günde uc kullandın diye tedbir olarak olurda aniden büyürse diye dedi normalde ilac bitsin uc gün sonra gel dedi tamam dedim açıkçası günde uc iki kiti klomene ben de yumurta oluşmaya başlamış demesini beklerdim ama yok ilac yarın bitecek bakalım . Ya kizlar bir de ben kisir mi oldum diye düşünüyorum ilac ile bile yumurta tam buyumuyor ben kısır olmuş olabilir miyim
Canım merhaba,Merhabalar canım birşey sorabilir miyim benim de akıntım hiç yok ve bebek istiyorum venatura dediğiniz ürünün neyini kullanıyorsunuz şimdi sitesinden baktım birçok ürünü var yardımcı olabilir misin
Ay kızlar kusçam şimdiinanılmaz ağır bir lağım kokusu bastı evi nerden geliyoe anlamadım yönetime mi söylemem lazım birinin kanalizasyonu falan mı patladı anlamadım. Öğürdüm kokudan resmen ki benim burnum hassas değildir. Duşa falan girecektim kaldım öyle açık havaya balkona attım kendimi
hahahha koptumAy kızlar kusçam şimdiinanılmaz ağır bir lağım kokusu bastı evi nerden geliyoe anlamadım yönetime mi söylemem lazım birinin kanalizasyonu falan mı patladı anlamadım. Öğürdüm kokudan resmen ki benim burnum hassas değildir. Duşa falan girecektim kaldım öyle açık havaya balkona attım kendimi
binanın lağımı taşmıştır belki. bizim eski binada çok olurdu :/Ay kızlar kusçam şimdiinanılmaz ağır bir lağım kokusu bastı evi nerden geliyoe anlamadım yönetime mi söylemem lazım birinin kanalizasyonu falan mı patladı anlamadım. Öğürdüm kokudan resmen ki benim burnum hassas değildir. Duşa falan girecektim kaldım öyle açık havaya balkona attım kendimi
Ay olsun yeter ki sağlıklı sıhhatli katlanırızDaha dur çocuk olacak biz onu doğurunca ayyy nerde rahat günlerim dicezbir arkadaşım iki de bir bana ahh olsun görürsün neler çekiyorum ahh şöyle olsun görürsün iyi ki doğuran şeyin var yaptın konuşuyorsun olsun göreyim sus az derdim oyy oyyy benim çok hayalim varya.