Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar benim kasıklarım baya ağrıyor ayaklarıma vuruyor hatta gögüslerimde iyice şişti. Adet olmus gibi bir his var ama gelen bir şey yok. Adetim başlamadan önce gögüslerim iner benim aksine şişiyor😂

Soru sormak bi banamı yasak yaaa aaa tmm küstüm konuşmuyom hıh
Sor kız sen yine sor. Ben kızar çaktırma diye Dedim 🤣 kız bu akıntı meselesini aylardır konuşuyozz ya burda zaten. Herkes birbirine açıklıyor akıntı olmak zorunda değil kimisinde pik günü oluyor kimisinde iki gün önce oluyor kimisinde hiç olmuyor diye. Daha önceki konuşmalarımızı hatırlıyom ondan dedim. Sen sor hobi olarak yine sor burda araştırma ekibimiz hazır her daim 🤣

Hahahah hadi bakalımmm ben de bugün teglimin bitişini kutlayacağımm🤣🤣 geliyorum arkandann
takılın peşime altın yumurtlayan tavuklar :KK70:
benm hıc bole akıntım yok ya mesala ara ara beyaz oluyo bıkac gundur cok az ve ara ara ama ovü silikti. illa akıntı olmak zorundamı
herkeste farklı olabiliyor canım bende akıntı ve bel ağrısı oluyor yumurtlamada
Benim damat geliyor ahnsnsnsj
anasının şehzadesi geliyor :KK70: :KK70:

Bugün mü gittin doktora ben kaçırmışım hadi bakalım inş güzel büyümüştür kaçıncı günün adete göre ?
Daha bugün regl nin 10. Gunu
Seni unuttuk ya la. Hiç de demiyor. Yaz bize çıkınca. Güzel güzel büyümüş olsunlar bu sefer 🙏
Yok henüz bi yumurta
Aaa çok heyecanlı yaz hemen
Iste inci gibi pko kistleri var bi tek ama dr erken çağırdım iki kutu günde uc kullandın diye tedbir olarak olurda aniden büyürse diye dedi normalde ilac bitsin uc gün sonra gel dedi tamam dedim açıkçası günde uc iki kiti klomene ben de yumurta oluşmaya başlamış demesini beklerdim ama yok ilac yarın bitecek bakalım . Ya kizlar bir de ben kisir mi oldum diye düşünüyorum ilac ile bile yumurta tam buyumuyor ben kısır olmuş olabilir miyim

Canım yanlış anlama ama şöyle gözlerini dünyaya aç kilit vurup kendine sürekli aşagıya çekme. 🙈 Allah sağlıklı evlad versin belki doğmuş olsa ya engelli ya da hasta olsa napardın. Sen sınavını büyütmüşsün gözünde oo benim arkadaşm sma hastası çocugu var anne oldu bebeğinin öleceğini söylediler ama yaşadı zorla yerinde olmak istemezdim asla ama ona kendim yok ona daha çok üzülüyorum gece uyumak yok gece uyanıp yönünü değiştiriyor cihaza bağlı çocuğu lütfen sana bir yerde kızmak geliyor içimden alınma darılma bana haksızlık yapıyorsun kendine 😏bazı şeyleri unutma ve senden daha kötü durumda sınavda olanlar var onlara haksızlık olur bu. Hiçbir sebebimiz yok diyoruz biri de sebebleri yok yazdığına bak dese ben alınmam valla herkes derdini bilir ama neyi büyüttüğünü de bilmeli gözünde. Bizimki dert ama çaresiz değil. Çaresi olmayan derdi çekmekten ise bu derdimle Rabbim neyi laik görüyorsa onu beklerim sende öyle yap. 😉
BİRGÜN HERŞEY GÜZEL OLACAK 🤗❤️
Yok kız alınır mıyım burada sizlerden moral buluyorum ben hepimiz birbirimize destek oluyoruz 🌺

Yok henüz bi yumurta

Iste inci gibi pko kistleri var bi tek ama dr erken çağırdım iki kutu günde uc kullandın diye tedbir olarak olurda aniden büyürse diye dedi normalde ilac bitsin uc gün sonra gel dedi tamam dedim açıkçası günde uc iki kiti klomene ben de yumurta oluşmaya başlamış demesini beklerdim ama yok ilac yarın bitecek bakalım . Ya kizlar bir de ben kisir mi oldum diye düşünüyorum ilac ile bile yumurta tam buyumuyor ben kısır olmuş olabilir miyim
Kız ne kısırı. Saçmalama. Daha bu uygulanan en en en düşük en başlangıç tedavisi. Doktorlar bunu tedaviden bile saymıyor sana öyle diyeyim. Mutlaka senin yumurtaları da uyaracak bir ilaç iğne vardır. İlk birkaç ay vücudu anlama süreleri oluyor tanıma süresi. Sen moral bozma. Ben de klomen bittikten sonra 3.gün gideceğim kontrole. Senin de daha gözükmemesi çok normal.

Yok henüz bi yumurta

Tövbeler olsun. Onu kim dedi sana ya nerden çıktı? Doktor seni bilerek cuma erken çağırmamış mıydı? Daha ilacın bitmedi. Ayrıca bunun Femarası var, iğnesi var. Bir de sen hamile kaldın ne kısırı? Allam ya Rabbim neler düşünüyor

Kız ne kısırı. Saçmalama. Daha bu uygulanan en en en düşük en başlangıç tedavisi. Doktorlar bunu tedaviden bile saymıyor sana öyle diyeyim. Mutlaka senin yumurtaları da uyaracak bir ilaç iğne vardır. İlk birkaç ay vücudu anlama süreleri oluyor tanıma süresi. Sen moral bozma. Ben de klomen bittikten sonra 3.gün gideceğim kontrole. Senin de daha gözükmemesi çok normal.
Daha ilacı bitmemiş bile

Yok kız alınır mıyım burada sizlerden moral buluyorum ben hepimiz birbirimize destek oluyoruz 🌺
Daha dur çocuk olacak biz onu doğurunca ayyy nerde rahat günlerim dicez 😂bir arkadaşım iki de bir bana ahh olsun görürsün neler çekiyorum ahh şöyle olsun görürsün iyi ki doğuran şeyin var yaptın konuşuyorsun olsun göreyim sus az derdim 😀😀oyy oyyy benim çok hayalim varya. 🙈

canım ne kısırı saçmalama, herkes her ilaca aynı tepkiyi vermiyor her tedavinin bir üst aşaması var ilaçla olmazsa iğne ile büyür öyle düşünme

Ay kızlar kusçam şimdi 🤮🤮 inanılmaz ağır bir lağım kokusu bastı evi nerden geliyoe anlamadım yönetime mi söylemem lazım birinin kanalizasyonu falan mı patladı anlamadım. Öğürdüm kokudan resmen ki benim burnum hassas değildir. Duşa falan girecektim kaldım öyle açık havaya balkona attım kendimi😬

Merhabalar canım birşey sorabilir miyim benim de akıntım hiç yok ve bebek istiyorum venatura dediğiniz ürünün neyini kullanıyorsunuz şimdi sitesinden baktım birçok ürünü var yardımcı olabilir misin
Canım merhaba,
venatura inositol içerikli atıyorum mesaj olarak sana.

Ay kızlar kusçam şimdi 🤮🤮 inanılmaz ağır bir lağım kokusu bastı evi nerden geliyoe anlamadım yönetime mi söylemem lazım birinin kanalizasyonu falan mı patladı anlamadım. Öğürdüm kokudan resmen ki benim burnum hassas değildir. Duşa falan girecektim kaldım öyle açık havaya balkona attım kendimi😬
💩Tan bir muhabbet yaptığım için kusura bakmayın 🙈 topik başlığıyla tamamen alakasız bir konu ama gerçekten çok fena oldum ne yazacağımı şaşırdım 😬

hahahha koptum :KK70: tuvaletten geliyorsa birinin tıkanmış olabilir vidanjör çağırıp temizletceniz boruları :KK70:

binanın lağımı taşmıştır belki. bizim eski binada çok olurdu :/

Daha dur çocuk olacak biz onu doğurunca ayyy nerde rahat günlerim dicez 😂bir arkadaşım iki de bir bana ahh olsun görürsün neler çekiyorum ahh şöyle olsun görürsün iyi ki doğuran şeyin var yaptın konuşuyorsun olsun göreyim sus az derdim 😀😀oyy oyyy benim çok hayalim varya. 🙈
Ay olsun yeter ki sağlıklı sıhhatli katlanırız 😃

X