Evet canım onun için kullanıyorum inşallah faydasını görürüzÇok sağol bitanem deneyeceğimgebelık oluşması için mi kullanıyordun
Biz de o dediklerine katılıyoruz zaten dibine kadar. Ben ne kavgalar verdim. Hatta çocuk yapma fikrinden bile ağlaya ağlaya vazgeçtim bu böyle olmaz diye. Çok zor ya gerçektenEminim ki öyledir bizde ilk olmadığında hep bana yoğunlaştık ben her şeyi yaptım sonra sende bi git dedim evet erkek için kolay değil ama neden kadın için kolay? Sonuçta burda iki kişilik bir iş söz konusu ve karışıklık bu isteniyorsa herkes kendi adına fedakarlık yapmak zorunda. Bende şeyimi açmaya meraklı değilim ama çocuk istiyorsak buna mecburuz sende mecbursun dedim dedim dedim ve sonunda beynine işlendi bu 2 senedir kendi yapıyor her şeyi.
Canım eczaneden mi aldın yoksa netten falan mı? Bide günde kaç tane içiyorsunvenatura inositol de içeriği inositol olan bir ürün inofolic combiden daha yüksek doz hem de :) sadece folik asit yok içinde o da harici olarak alınabilir. inofolic, prowomen gibi ürünler biraz pazarlama stratejisi doktorlar firmalarla anlaştığı için özellikle onu veriyor.
Çok haklısın canım gerçekten çok haklısın ne diyebilirim ki.. Neden peki tedaviyimi istemiyor kusura bakma sordum ama anlatmak yada söylememek istersen anlarım. Ben topiği çok yeni takip ediyorum o yüzden çok fazla da tanımıyorum sizleriBiz de o dediklerine katılıyoruz zaten dibine kadar. Ben ne kavgalar verdim. Hatta çocuk yapma fikrinden bile ağlaya ağlaya vazgeçtim bu böyle olmaz diye. Çok zor ya gerçekten
Eczaneye getirttim canım ben günde 2 tane içmek gerekiyor yeterli doz için sabah akşam içiyordumCanım eczaneden mi aldın yoksa netten falan mı? Bide günde kaç tane içiyorsun
Yok ben de senin gibi önce kendime baktırdım. 3 ay sonra ona da baktırdık. İtiraz etmedi, ilaçları da kullandı ama günleri değerlendiremiyorduk ve bunu normal görüp savunuyordu bi de. Düşünce gücüyle hamile kalmamı bekledi yani. Öyle de olmuyor tabii düşüncemle sperm üretemediğim için. Şimdi de tüplü dalacağız işte onu bekliyoruzÇok haklısın canım gerçekten çok haklısın ne diyebilirim ki.. Neden peki tedaviyimi istemiyor kusura bakma sordum ama anlatmak yada söylememek istersen anlarım. Ben topiği çok yeni takip ediyorum o yüzden çok fazla da tanımıyorum sizleri
Hee valla para niye veriyoruz o zamanHerkes kendi göbeğini kesecekse apartman yönetimi neden varmış? Herkes de işin kolayını bulmuş yav
Valla ya her şeyi bize paslıyorlar. Asansör bozulmuş geçen yine. Kamera kayıtlarını izlemişler biri kasıtlı yapıyormuş muş da bir daha yaparsa şöyle böyle yapçaz diye yazı asmışlar. Madem belli herkesi zan altında bırakmadan gidin yapanla konuşun. Böyle değişik bir yer vallaHahahahaha çok iyimiş bu kendin pişir kendin yevalla babam beladır herkes tırsar babamdan ben hariç babam bitek bana kızamaz
Kaç ay kullandın birde fiyatı ne kadarEczaneye getirttim canım ben günde 2 tane içmek gerekiyor yeterli doz için sabah akşam içiyordum
Anladım canım bu bizde de oldu biliyor musun günleri söylerdim tamam derdi ama tık yok sonra kendi sormaya başladı hangi günlerde yapıcaz diyeYok ben de senin gibi önce kendime baktırdım. 3 ay sonra ona da baktırdık. İtiraz etmedi, ilaçları da kullandı ama günleri değerlendiremiyorduk ve bunu normal görüp savunuyordu bi de. Düşünce gücüyle hamile kalmamı bekledi yani. Öyle de olmuyor tabii düşüncemle sperm üretemediğim için. Şimdi de tüplü dalacağız işte onu bekliyoruz
Canım sana takviye verecekler muhtemelen onların içinde inositol oluyor zaten veriyorlar baya her şeye iyi geliyor bu inositol B vitaminin bi formuymuşminseo Bu inositol kafaya da iyi geliyormuş ya ben de almak istiyorum ama acaba tüp bebek sürecinde kullandırmıyor olabilirler mi? Çünkü yumurta gelişimine de etki ediyormuş ya. Ekstra bir müdahale gibi mi olur
Ben baya içtim ya 5 6 şişe bitirdim benim aslında amacım ins direncini düzenlemeseydi baya yazı okudum çok faydalı olduğu yazıyordu. En son 60 tablet 80 liraya aldım benKaç ay kullandın birde fiyatı ne kadar
Öyleymiş evet. Geçenlerde bir arkadaş kaygı için tavsiye etti araştırdım bayağı. Bakam sorarım olmadı gidinceCanım sana takviye verecekler muhtemelen onların içinde inositol oluyor zaten veriyorlar baya her şeye iyi geliyor bu inositol B vitaminin bi formuymuş
5'in üstü değil mi? beta da mı hastaneden hastaneye değişiyorKızlar hellöögünlerdir giremiyorum. Hem moral bozuk hem de kızımın hastane işlerine koşturdum. Bugün iğneden sonra 15.gün ve bugün aklımdan çıkarayım artık diye kan verdim. Sonuç 6,90 dediler telefonda. Özellikle referans aralığını sordum. 25in üstü gebelik dediler. Kendilerince mi yorumladılar bilmiyorum ama gecikme için çok düşük bir değer. Umutlanmamalıyım galiba değil mi? Hep beni buluyor böyle saçma değerler yaa
O nası bisey cnm ya ben ilk defa duyuyorum böyle değişik referans aralığı 5 in üstü gebelik açısından şüpheli bi değer bence olabilir yani hamilelikKızlar hellöögünlerdir giremiyorum. Hem moral bozuk hem de kızımın hastane işlerine koşturdum. Bugün iğneden sonra 15.gün ve bugün aklımdan çıkarayım artık diye kan verdim. Sonuç 6,90 dediler telefonda. Özellikle referans aralığını sordum. 25in üstü gebelik dediler. Kendilerince mi yorumladılar bilmiyorum ama gecikme için çok düşük bir değer. Umutlanmamalıyım galiba değil mi? Hep beni buluyor böyle saçma değerler yaa
Ne biliyim valla kadın kendi kendine mi yorumladı anlamadım ki sinirim bozuldu..5'in üstü değil mi? beta da mı hastaneden hastaneye değişiyor
Ya geç döllenme oldu ya da kimyasal.. Mecbur beklicez pazartesiyi, stres dolu bir haftasonu hadi buyurO nası bisey cnm ya ben ilk defa duyuyorum böyle değişik referans aralığı 5 in üstü gebelik açısından şüpheli bi değer bence olabilir yani hamilelik
Benimde kendi arkadaşım benimle evlendi hamiş imiş resim filan attı kızının demedi bile kimseye. benimde aynen o burkulma ile üzüntüm gitmedi hala içimde ukteİçim burkuldu kizlar.. eşimin en yakın arkadaşı bu yaz evlendi simdi yazmış esi hamileymiş.. bizden sonra evlendiler çocukları olacak bizim kucağımız boş gelip gideceğiz çocukları olacak yanlarında biz tek falan ne bileyim ya içim burkuldu esim belli etmedi ama o da üzüldü