Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Biz de o dediklerine katılıyoruz zaten dibine kadar. Ben ne kavgalar verdim. Hatta çocuk yapma fikrinden bile ağlaya ağlaya vazgeçtim bu böyle olmaz diye. Çok zor ya gerçekten

Canım eczaneden mi aldın yoksa netten falan mı? Bide günde kaç tane içiyorsun

Biz de o dediklerine katılıyoruz zaten dibine kadar. Ben ne kavgalar verdim. Hatta çocuk yapma fikrinden bile ağlaya ağlaya vazgeçtim bu böyle olmaz diye. Çok zor ya gerçekten
Çok haklısın canım gerçekten çok haklısın ne diyebilirim ki.. Neden peki tedaviyimi istemiyor kusura bakma sordum ama anlatmak yada söylememek istersen anlarım. Ben topiği çok yeni takip ediyorum o yüzden çok fazla da tanımıyorum sizleri

Yok ben de senin gibi önce kendime baktırdım. 3 ay sonra ona da baktırdık. İtiraz etmedi, ilaçları da kullandı ama günleri değerlendiremiyorduk ve bunu normal görüp savunuyordu bi de. Düşünce gücüyle hamile kalmamı bekledi yani. Öyle de olmuyor tabii düşüncemle sperm üretemediğim için. Şimdi de tüplü dalacağız işte onu bekliyoruz

Herkes kendi göbeğini kesecekse apartman yönetimi neden varmış? Herkes de işin kolayını bulmuş yav
Hee valla para niye veriyoruz o zaman aranmak istemiyorsan paraları da toplama. Yani ilgileneceksen bu işe kalkış. Bir de öyle özel yönetim yani.
Hahahahaha çok iyimiş bu kendin pişir kendin ye valla babam beladır herkes tırsar babamdan ben hariç babam bitek bana kızamaz
Valla ya her şeyi bize paslıyorlar. Asansör bozulmuş geçen yine. Kamera kayıtlarını izlemişler biri kasıtlı yapıyormuş muş da bir daha yaparsa şöyle böyle yapçaz diye yazı asmışlar. Madem belli herkesi zan altında bırakmadan gidin yapanla konuşun. Böyle değişik bir yer valla babanın bugını bulmuşsun ahh babalar ve kız çocukları

minseo Bu inositol kafaya da iyi geliyormuş ya ben de almak istiyorum ama acaba tüp bebek sürecinde kullandırmıyor olabilirler mi? Çünkü yumurta gelişimine de etki ediyormuş ya. Ekstra bir müdahale gibi mi olur

Anladım canım bu bizde de oldu biliyor musun günleri söylerdim tamam derdi ama tık yok sonra kendi sormaya başladı hangi günlerde yapıcaz diye

Canım sana takviye verecekler muhtemelen onların içinde inositol oluyor zaten veriyorlar baya her şeye iyi geliyor bu inositol B vitaminin bi formuymuş

Güzel soru ama minseo yine ortalardan kaybolmuş herhalde bugünü de boş geçiremedi

Canım sana takviye verecekler muhtemelen onların içinde inositol oluyor zaten veriyorlar baya her şeye iyi geliyor bu inositol B vitaminin bi formuymuş
Öyleymiş evet. Geçenlerde bir arkadaş kaygı için tavsiye etti araştırdım bayağı. Bakam sorarım olmadı gidince

Kızlar hellöö günlerdir giremiyorum. Hem moral bozuk hem de kızımın hastane işlerine koşturdum. Bugün iğneden sonra 15.gün ve bugün aklımdan çıkarayım artık diye kan verdim. Sonuç 6,90 dediler telefonda. Özellikle referans aralığını sordum. 25in üstü gebelik dediler. Kendilerince mi yorumladılar bilmiyorum ama gecikme için çok düşük bir değer. Umutlanmamalıyım galiba değil mi? Hep beni buluyor böyle saçma değerler yaa

5'in üstü değil mi? beta da mı hastaneden hastaneye değişiyor

O nası bisey cnm ya ben ilk defa duyuyorum böyle değişik referans aralığı 5 in üstü gebelik açısından şüpheli bi değer bence olabilir yani hamilelik

5'in üstü değil mi? beta da mı hastaneden hastaneye değişiyor
Ne biliyim valla kadın kendi kendine mi yorumladı anlamadım ki sinirim bozuldu..
O nası bisey cnm ya ben ilk defa duyuyorum böyle değişik referans aralığı 5 in üstü gebelik açısından şüpheli bi değer bence olabilir yani hamilelik
Ya geç döllenme oldu ya da kimyasal.. Mecbur beklicez pazartesiyi, stres dolu bir haftasonu hadi buyur

Benimde kendi arkadaşım benimle evlendi hamiş imiş resim filan attı kızının demedi bile kimseye. benimde aynen o burkulma ile üzüntüm gitmedi hala içimde ukte herkes hamiş olacak ben olayamacam gibi düşündüm biran sonra neyseee kurcalama kendini dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…