- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Tamam ben konuşunca derim, evrene enerji yollasın bizim için, bakalım kim efaydası olacak :)Tabiki oyle orası. Ama enerjılerını gonderırse sevınırız:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ben konuşunca derim, evrene enerji yollasın bizim için, bakalım kim efaydası olacak :)Tabiki oyle orası. Ama enerjılerını gonderırse sevınırız:))
sen görürsün çocuğu kucağına alınca beni hatırlaYa kim demiş turuncu doğuracağımı? Hayır kim dedi sana, kiiim? Turuncu çekinik gen. RE SE SİF! Anladın mı? Bana benzeyecek. Göz rengini babasından alabilir çok istiyorsa.
özrü kabahatinden büyük. yönetim baskısı ile yaptığı besbelli. hiç samimi gelmediKız azcık geride kalmışım oku oku yetişemedim bugün azcık çalışayım dedimdi. Sabah hastaneden telefon geldi, dişçi bey benimle görüşmek istiyormuş başta ben görüşmek istemiyorum kendisiyle dedim ama ne diyeceğini merak ettim. Özür falan diledi bazen böyle olabiliyor diye. Dedim bu basit bir hasta memnuniyetsizliği değil bana bu şekilde bağıramazsınız şikayetim geçerli falan dedim. Öyle hastaneye de kızdım resmen bu seni şikayet etti diye beni adamın önüne atmışlar. O da yalandan özür diliyor işte bir de 30 senedir bu işi yapıyorum arada memnun edemediğimiz hastalarımız oluyor. Ben yaptığınız işle ilgili memnuniyetsizlik ten bahsetmedim bana bağırıp bu şekilde çocuk azarlar gibi konuşamazsınız dedim. Bir de herhalde hastaya ne yapacağını da söylemrmişsiniz tedaviyle ilgili bilgilendirmemişsiniz demiş olacaklar ki bana telefonu kapatırken şey diyor. Birkaç gün sızlayabilir normaldir şöyle yapın böyle yapın. Bsg diyemedim ya..
hhddhhjsjh senin genlerin orda bile kavga eder kocanla eminimminseo @fiona13 @mell_in_shell U Uzaygemisi35 karikatür paylaşamıyorum ama linkte bir karikatür var bakın
Bu adama bile üzüldüm. Üzülmemem lazım çünkü kendi seçti bunu. Kendi hür iradesiyle yaptı yani yapmaması gereken şeyleri
ah bebelerim ya bu kadar hassas kalpli olmayın üzerler sizi. o adam sana bar bar bağırıp kafanı tokatlarken hiç üzüldü mü ?Ben de üzüldüm biliyor musun. Hala kibar kibar konuştum ben sizin hekimliğinize bir şey demedşm diye. Ama gayet kendi ne yaptığının farkındaydı benimle konuşması çok samimiyetsizdi. O nedenle boşa üzüldüğümü anladım.
Hiç üzülme ya, hastanenin istediğini yapmış bence sadece kendi üzüldüğünden aramamış, iyi ki şikayet etmişsin.Kız azcık geride kalmışım oku oku yetişemedim bugün azcık çalışayım dedimdi. Sabah hastaneden telefon geldi, dişçi bey benimle görüşmek istiyormuş başta ben görüşmek istemiyorum kendisiyle dedim ama ne diyeceğini merak ettim. Özür falan diledi bazen böyle olabiliyor diye. Dedim bu basit bir hasta memnuniyetsizliği değil bana bu şekilde bağıramazsınız şikayetim geçerli falan dedim. Öyle hastaneye de kızdım resmen bu seni şikayet etti diye beni adamın önüne atmışlar. O da yalandan özür diliyor işte bir de 30 senedir bu işi yapıyorum arada memnun edemediğimiz hastalarımız oluyor. Ben yaptığınız işle ilgili memnuniyetsizlik ten bahsetmedim bana bağırıp bu şekilde çocuk azarlar gibi konuşamazsınız dedim. Bir de herhalde hastaya ne yapacağını da söylemrmişsiniz tedaviyle ilgili bilgilendirmemişsiniz demiş olacaklar ki bana telefonu kapatırken şey diyor. Birkaç gün sızlayabilir normaldir şöyle yapın böyle yapın. Bsg diyemedim ya..
Herkesin sınavı başka yerden. Yaşadıklarımızın hepsinin bir sebebi var. Öyle düşün. Seni de bekleyen başka güzellikler var belki hayatında. Yaşamadan bilemiyoruz kiÇok zor süreçten geçiyoruz hepimiz ablam ilk denemesinde hamile kaldı kardeşim evlendi hemen eşi o ay hamile kaldı görmeye dayanamıyorum içim parça parça oluyor sende hamile yada çocuk görünce kötü oluyor musun
Doğru söylüyorsun ama işte engel olamıyorum pek duygularıma kuzumHerkesin sınavı başka yerden. Yaşadıklarımızın hepsinin bir sebebi var. Öyle düşün. Seni de bekleyen başka güzellikler var belki hayatında. Yaşamadan bilemiyoruz ki
Sana bunu anlatırım da çok uzun olur.Hamile olsa bebeği neden durmasın, anlamadım? Bebeği duranlar psikolojisini iyi mi yapmış? İnsan kayıp verince psikolojisi de bozulur yani. Her şey bizim için. İnsan yıkılır, sonra yeniden ayağa kalkar. Sonra birden aklına geliverir "Bu insan bana niye böyle dedi ki" diye bir de bunu dert eder di mi ama?
Çocuğu kucağıma alınca hepinizi tek tek unutacağımsen görürsün çocuğu kucağına alınca beni hatırla
özrü kabahatinden büyük. yönetim baskısı ile yaptığı besbelli. hiç samimi gelmedi
hhddhhjsjh senin genlerin orda bile kavga eder kocanla eminim
Ben hormonları okumadım ama stresin engel olduğunu biliyorum, evet. Tam da bu yüzden birbirimize böyle konuşursak daha da kötüye gitmez mi o psikoloji diyorum. Kimse kimseye boş hayaller pompalasın demiyorum tabii ki. Gerçeklerden kopmayalım ama şimdi sen bana "Bu kadar stresle o bebek olsa da sende durur mu?" dersen ben bunu kafaya takıp daha da dert edebilirim kendime, benim yüzümden mi olmuyor diye. M minik mucize92 de engel olabilse olur zaten. İnsanın elinde olmuyor bazen. Duyguları kontrol etmek keşke o kadar kolay olsaSana bunu anlatırım da çok uzun olur.
Ben tüm hormonları okudum hepsi ne işe yarar ne olursa ne olur. Biz stres yaparsak bunlara ne oluyor stres bizim dedim neler neler var canım.
Bebek durmamasının sebebi ya sağlıksız sprem veya sağlıksız yumurta diyorlar kalitesiz ee arkadaşım aşılama ile en güzelini bir araya getirdi yine olmamış. Tabi ki birde stres olayı var öyle stres yazıldığı kadar basit olmayan şey o bütün fonksiyonlarımızı bozar kontrol edemez kendini insan moral şart. Şimdi o ağlıyor ediyor o orada dese ki olursa olur olmazsa can sağlığı belki oldum diyecek ama bu da olmadı diyerek ne hale sokuyor kendini bunu bende çok yapıyorum eskiden düşüp kalkarım derdim yıkılır düzelirim de bu artık öyle olması gerektiği için öyleymişim gibi.
Ben ne yıkık olup kalabilenlerdenim nede kalkıp tekrar yıkılanlardan. Bekliyorum öyle olduğum yerde ne ileri ne geri yapıyorum. Elimde olmadığını anladım. Allah ol diyecek olacak dur deyip duracak başka ihtimal bilen varsa desin. Bakalım nereye gider bu durum.
Ahhh canım ben artık hiçbir şey olmuyorum bu yaptıklarını yaptım yaşadım da en yakın arkadaşım benden 1 ay sonra hamiş kaldı birlikte doktorlara gitmeye başladık ben kaybettim o doğurdu çocuğu görünce ahh ahh benimde yaşasa şu kadar olurdu diyorum neyse belki yaşasaydı ya başka sınavım olsaydı dyanabilr miydim diyorum o sebeble o yaptıklarını ben bıraktım onlar insanı maff ediyor öyle böyle değil aş bu durumu olmuyor değil birşeyler oluyor sarıl umuduna devam sonra hiç olmuyor dese asla olmasa napardın haksızlık yapma hiç bebeği olamayan çaresi olmayan dertleri olan insanlar var onları düşün onlr napsın haksızlık olmaz mı bu bizim onlara yaptığımız. Olacaktır bekle olmazsa napalım Allah istemiyorÇok zor süreçten geçiyoruz hepimiz ablam ilk denemesinde hamile kaldı kardeşim evlendi hemen eşi o ay hamile kaldı görmeye dayanamıyorum içim parça parça oluyor sende hamile yada çocuk görünce kötü oluyor musun
Şimdi aşılamanın yine olumsuz olduğunu gözlemlediğin için ister istemez daha fazla etkileniyorsundur. Tuttuysa ne ala, tutmadıysa da sende yumurta var, eşinde sperm. Bana psikiyatrist bile dedi ki "Sperm hiç yok değil ki var. Bir şekilde illa ki olur yani" Bu işler böyle. Her ay yeni bir umut. Olmayanları sayma bence. Önündeki aşamayı araştırıp ona odaklanmaya bak. Gerideki başarısız girişimleri düşünsen de onlara müdahale etme şansın yok. Bitti geçti artık onlar ama önündeki denemeler için yapabileceklerin her zaman çokDoğru söylüyorsun ama işte engel olamıyorum pek duygularıma kuzum
Hahaha sorma canım ben de şok oldum neyse şifa olsun diyelim ne yapalım ay inşallah ben de yaşarım canım bakalım gerçekten vücuttaki eksiklikler çok etkiliyor yaşam kalitemizi aslında. İnşallah güzel sonuçlanırcanım o koyun yünü
olayını bilmiyodum keşke bilmeseydim ama zaten yün bu doğal koyun da doğal yün de doğal
kuzum saka bi yana ben hiç yan etki hissetmedim. kullanınca zamanla farkı anlıcaksın gün içindeki hareketime bile etki etti bencr olumlu şekilde .
Aynen canım yani böyle yaptırmaları da ilginç yönetime de kızdım. Tecavüzcüsüne hadi git ara özür dile demek hibi bişi sen niye beni onla muhatap ediyorsun ki. Hastane yönetimi özür dilesin gerekirse onun adına. Neyse valla sinir oldum gerçekten ben de hemen kıyamıyorum işte yok işinden olmasın yok şu olmasın. Ama o zaman herkes işini düzgün yapacak. Ben kalkıp da abuk subuk bir şeye takılmadım yani. Bir de bazen tedavi edebilmek için hastalarımıza böyle yapabiliyoruz size sert geldi sanırım falan diyor. Valla bak aklıma geldikçe çıldırıyorum yinesen görürsün çocuğu kucağına alınca beni hatırla
özrü kabahatinden büyük. yönetim baskısı ile yaptığı besbelli. hiç samimi gelmedi
hhddhhjsjh senin genlerin orda bile kavga eder kocanla eminim
ah bebelerim ya bu kadar hassas kalpli olmayın üzerler sizi. o adam sana bar bar bağırıp kafanı tokatlarken hiç üzüldü mü ?
Valla aynen öyle canım kendisine de dedim şikayetim geçerli diye. Bu şekilde davranamazsınız dedim tüm naifliğimle bence herkes nasıl davrandığını farkında eminim bı adamın ilk vukuatı değil..Hiç üzülme ya, hastanenin istediğini yapmış bence sadece kendi üzüldüğünden aramamış, iyi ki şikayet etmişsin.
Valla psikoloğum gibi konuştun kuzum ne güzelŞimdi aşılamanın yine olumsuz olduğunu gözlemlediğin için ister istemez daha fazla etkileniyorsundur. Tuttuysa ne ala, tutmadıysa da sende yumurta var, eşinde sperm. Bana psikiyatrist bile dedi ki "Sperm hiç yok değil ki var. Bir şekilde illa ki olur yani" Bu işler böyle. Her ay yeni bir umut. Olmayanları sayma bence. Önündeki aşamayı araştırıp ona odaklanmaya bak. Gerideki başarısız girişimleri düşünsen de onlara müdahale etme şansın yok. Bitti geçti artık onlar ama önündeki denemeler için yapabileceklerin her zaman çok
Ben bunu desem de demesem de o şuan yapıyor burada ne desek ikna olmayacak gibi şuan duygusal anından yorgunluk aldığı ilaçlar var. Ben sadece üzüldüğüm için lütfen yapma diyorum ben yaptım sen etme demek istyrm. Ne desem boş da cümle olur kader ortağım bu ay olmazsa birlikte aşılama deneriz kuzum ya. Dünya birgün o da bugün değil ya devammm dediğin doğru diyorsun ona destek olalım. ayyy ne olacakkk bu işler olunca bu hallerimizi msjlarımızı okuyup güleriz belki sabırsızlıkla o günümü bekliyorum. Girecem msjları okurken bakıcam aynı benim gibi birisi buralarda evrende herşey düzen içinde birileri bekler birileri yaşar. Sıra bize de gelecek inşlh :)) M minik mucize92Ben hormonları okumadım ama stresin engel olduğunu biliyorum, evet. Tam da bu yüzden birbirimize böyle konuşursak daha da kötüye gitmez mi o psikoloji diyorum. Kimse kimseye boş hayaller pompalasın demiyorum tabii ki. Gerçeklerden kopmayalım ama şimdi sen bana "Bu kadar stresle o bebek olsa da sende durur mu?" dersen ben bunu kafaya takıp daha da dert edebilirim kendime, benim yüzümden mi olmuyor diye. M minik mucize92 de engel olabilse olur zaten. İnsanın elinde olmuyor bazen. Duyguları kontrol etmek keşke o kadar kolay olsa
Aynen 4. 5. Denemede tüpte tutanlar var olmucak olsa onların da olmaz bi şekilde bi yerde denk geliyor M minik mucize92Şimdi aşılamanın yine olumsuz olduğunu gözlemlediğin için ister istemez daha fazla etkileniyorsundur. Tuttuysa ne ala, tutmadıysa da sende yumurta var, eşinde sperm. Bana psikiyatrist bile dedi ki "Sperm hiç yok değil ki var. Bir şekilde illa ki olur yani" Bu işler böyle. Her ay yeni bir umut. Olmayanları sayma bence. Önündeki aşamayı araştırıp ona odaklanmaya bak. Gerideki başarısız girişimleri düşünsen de onlara müdahale etme şansın yok. Bitti geçti artık onlar ama önündeki denemeler için yapabileceklerin her zaman çok
Ne güzel demişsin sıra bizede gelecek İnşaAllah kuzum amin sen ne zaman aşılama olacaksın kuzum hangi şehirdesin ne kadar zamandır istiyorsunuzBen bunu desem de demesem de o şuan yapıyor burada ne desek ikna olmayacak gibi şuan duygusal anından yorgunluk aldığı ilaçlar var. Ben sadece üzüldüğüm için lütfen yapma diyorum ben yaptım sen etme demek istyrm. Ne desem boş da cümle olur kader ortağım bu ay olmazsa birlikte aşılama deneriz kuzum ya. Dünya birgün o da bugün değil ya devammm dediğin doğru diyorsun ona destek olalım. ayyy ne olacakkk bu işler olunca bu hallerimizi msjlarımızı okuyup güleriz belki sabırsızlıkla o günümü bekliyorum. Girecem msjları okurken bakıcam aynı benim gibi birisi buralarda evrende herşey düzen içinde birileri bekler birileri yaşar. Sıra bize de gelecek inşlh :)) M minik mucize92
Ayyy hayatım ya napim güçlü olmayayım hasta mı olim ben onları geçtim ayıldım bayıldım acillik oldum hiç birşey benden önemli değil ilaçlar içtim oo yapma canım ya sana gelen iyi şeylere sarıl o üzgün olan eşine. Ben gündüz evde açar müzik oynarım deliyim tam deli birşey görür ağlarım sonra birşey yokmuş gibi eşimle evcilik oynarım dünyada ne insanlar var hey gidim hey şanslı olduğunun farkına var bebeğini bekle@NealStreet evet kuzum engel olamıyorum malesef elimde olsa keşke de olabilsem ne kitaplar okuyorum kafamdan çıksın diye psikoloğa gidiyorum rahatlayayım diye elimden gelen herşeyi yapıyorum ama beceremiyorum galiba
Yusra-61 kuzum sende haklısın sen ne mutlu ki toparlayabiliyorsun kendini moralin de çok güzel MaşaAllah Rabbim daha iyi etsin ama ben sanırım senin kadar güçlü değilim
Rabbim oralara kalmadan hepimize versin İnşaAllah minseoAynen 4. 5. Denemede tüpte tutanlar var olmucak olsa onların da olmaz bi şekilde bi yerde denk geliyor M minik mucize92
@NealStreet evet kuzum engel olamıyorum malesef elimde olsa keşke de olabilsem ne kitaplar okuyorum kafamdan çıksın diye psikoloğa gidiyorum rahatlayayım diye elimden gelen herşeyi yapıyorum ama beceremiyorum galiba
Yusra-61 kuzum sende haklısın sen ne mutlu ki toparlayabiliyorsun kendini moralin de çok güzel MaşaAllah Rabbim daha iyi etsin ama ben sanırım senin kadar güçlü değilim
Bunu güçlülük zayıflıkla tanımlamaya çalışmak bile kendine eziyete dönüşüyor aslında. Biz bir şeyler için uğraşıyoruz, çabalıyoruz evet ama tüm süreci de bizim kontrol etmemiz imkan dahilinde değil. Kendine bu kadar yüklenme. Bir de ben kendimde şeyi fark ettim. Sırf bunu düşünmemek için başka bir şey yapmaya çalışırsam ona tam da odaklanamıyorum. O da görev gibi geliyor çünkü. O zaman da bir işe yaramıyor. Baskının çoğunu da biz kendimize yapıyoruz. Kızlara da daha önce aynı örneği vermiştim. Evliliği çok kötü olup üç tane çocuğu olan tanıdığım da var. Baba hiç sorumluluk almıyor, çocuklarla ilgilenmiyor. Evliliği çok iyi olup her yolu denemesine rağmen çocuk sahibi olamayan tanıdığım da var. Herkesin sınavı başka başka işte. Belki de biz zorlu yoldan geçiyoruz ki çocuğumuzu daha iyi yetiştirebilecek anne babalar olabilelim. O sorumluluğu layığıyla üstlenebilmek için bu da bir eğitim belkiValla psikoloğum gibi konuştun kuzum ne güzel
Senin bilgilerini numaranı falan doktora vermeleri çok saçma adam belki psikopat. Sen zaten istesen onla muhattap olurdun gidip yönetime şikayet etmezdin. Ben benzer bi olayı bi devlet hastanesinde yaşamıştım antibiyotik vermişti bitince kontrol ona göre ilaca devam edicez dedi kulak burun boğaz bölümünde. randevum 3 kez üst üste iptal oldu ve ben iptal olduğunu doktorun kapısına gidince öğrendim doktor yok izinli denilerek. Sinir krizi geçirmiştim artık neresi varsa şikayet ettim sağlık bakanlığını aradım. Hastanenin başhekimi aradı özür diledi. Gelin tedavinizi tamamlayalım dediler. Ama ben özele gidip çoktan tedavimi bitirmiştim zaten.Aynen canım yani böyle yaptırmaları da ilginç yönetime de kızdım. Tecavüzcüsüne hadi git ara özür dile demek hibi bişi sen niye beni onla muhatap ediyorsun ki. Hastane yönetimi özür dilesin gerekirse onun adına. Neyse valla sinir oldum gerçekten ben de hemen kıyamıyorum işte yok işinden olmasın yok şu olmasın. Ama o zaman herkes işini düzgün yapacak. Ben kalkıp da abuk subuk bir şeye takılmadım yani. Bir de bazen tedavi edebilmek için hastalarımıza böyle yapabiliyoruz size sert geldi sanırım falan diyor. Valla bak aklıma geldikçe çıldırıyorum yine