Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Turuncuyu sevmeyip turuncuya evlenmek ve turuncu doğurmak senin de hayattaki sınavın bu demek ki
Ya kim demiş turuncu doğuracağımı? Hayır kim dedi sana, kiiim? Turuncu çekinik gen. RE SE SİF! Anladın mı? Bana benzeyecek. Göz rengini babasından alabilir çok istiyorsa.

Oha anneni çağırsana buraya bizi iki tokatlasın
Keşke kuzum ya, annecim memlekette anne diyom tatıştık bir meditasyon yapar mısın kendimize gelelim bakıyorum yarım saate düzeliyor herşey.. annem en büyük destekçim, iyi ki meditasyon var. ben yapamıyorum ama keşke yapsam.

Evet ben esmerim yazın çok severim bronz tenle harika oluyor mayomu bile turuncu almıştım en son
evet ya gerçekten turuncu ve esmer ten harika

Hahahajjs tünelden geçerken başımızın üstünde tuzluğu üç tur döndererek mi hamile kalıyoruz acaba? Çünkü bu doğum yöntemi. Bunu da listeye alabilirim. Sağ ol
bence girerken hamile kalınabilinir, çıkışa yakın doğum olur gibime geliyor Ama benim algılama da sorun var biliyorsun :)

evet, o yüzden bazı drlar tıkanıklık varsa ve ufak bir problem varsa eşlerde uğraşmaya değmez hem de tüp yüzdesi daha başarılı diye tüpe yönlendiriyorlar... Tabi bazı dr lar ise karı da düşünmüyor değil.yoksa ne babamız ne amcamız.

bence girerken hamile kalınabilinir, çıkışa yakın doğum olur gibime geliyor Ama benim algılama da sorun var biliyorsun :)
Ya tımarhane hapishane olayını seninle konuştuk biz di mi ahahahhshsjsjsjjsjsjsjkss
Yok bu dediğin aklıma yattı. Ben paket programlara kolay kanıyorum. Bu da aklıma yattı o yüzden

U Uzaygemisi35 nerde yaa dişçiyi dövmeye mi gitti naptı huhuuuu nerdesin?
Kız azcık geride kalmışım oku oku yetişemedim bugün azcık çalışayım dedimdi. Sabah hastaneden telefon geldi, dişçi bey benimle görüşmek istiyormuş başta ben görüşmek istemiyorum kendisiyle dedim ama ne diyeceğini merak ettim. Özür falan diledi bazen böyle olabiliyor diye. Dedim bu basit bir hasta memnuniyetsizliği değil bana bu şekilde bağıramazsınız şikayetim geçerli falan dedim. Öyle hastaneye de kızdım resmen bu seni şikayet etti diye beni adamın önüne atmışlar. O da yalandan özür diliyor işte bir de 30 senedir bu işi yapıyorum arada memnun edemediğimiz hastalarımız oluyor. Ben yaptığınız işle ilgili memnuniyetsizlik ten bahsetmedim bana bağırıp bu şekilde çocuk azarlar gibi konuşamazsınız dedim. Bir de herhalde hastaya ne yapacağını da söylemrmişsiniz tedaviyle ilgili bilgilendirmemişsiniz demiş olacaklar ki bana telefonu kapatırken şey diyor. Birkaç gün sızlayabilir normaldir şöyle yapın böyle yapın. Bsg diyemedim ya..

Ya tımarhane hapishane olayını seninle konuştuk biz di mi ahahahhshsjsjsjjsjsjsjkss
Yok bu dediğin aklıma yattı. Ben paket programlara kolay kanıyorum. Bu da aklıma yattı o yüzden
aynen o zat benim :) Bir tek köprü geçiş parası vereceksin o kadar. Darısı başıma )

Bu adama bile üzüldüm. Üzülmemem lazım çünkü kendi seçti bunu. Kendi hür iradesiyle yaptı yani yapmaması gereken şeyleri

Çok zor süreçten geçiyoruz hepimiz ablam ilk denemesinde hamile kaldı kardeşim evlendi hemen eşi o ay hamile kaldı görmeye dayanamıyorum içim parça parça oluyor sende hamile yada çocuk görünce kötü oluyor musun

Bu adama bile üzüldüm. Üzülmemem lazım çünkü kendi seçti bunu. Kendi hür iradesiyle yaptı yani yapmaması gereken şeyleri
Ben de üzüldüm biliyor musun. Hala kibar kibar konuştum ben sizin hekimliğinize bir şey demedşm diye. Ama gayet kendi ne yaptığının farkındaydı benimle konuşması çok samimiyetsizdi. O nedenle boşa üzüldüğümü anladım.

annen bize toplu medıtasyon yapabılırmı ya bak altın bulduk vallahi. cıdden su bebiş için bir çalışma gondermezmı bızebu attıgın dısında

Psikolojik destek almama rağmen toparlanamadım bu toparlanmış halim birde öyle düşün

annen bize toplu medıtasyon yapabılırmı ya bak altın bulduk vallahi. cıdden su bebiş için bir çalışma gondermezmı bızebu attıgın dısında
Annem bebek için benim üzerime çalışıyor ama hanüz yok, en çok stres olma diyor olacak ben eminim diyor... ANcak sakinleştirebilir herşeyi yoluna sokabilir fakat Allahın ol dediği şeyi yapamaz.. Ama güzel enerji gönderebilir söylerim kendisine.

canım o koyun yünü
olayını bilmiyodum keşke bilmeseydim ama zaten yün bu doğal koyun da doğal yün de doğal

kuzum saka bi yana ben hiç yan etki hissetmedim. kullanınca zamanla farkı anlıcaksın gün içindeki hareketime bile etki etti bencr olumlu şekilde .

Tabiki oyle orası. Ama enerjılerını gonderırse sevınırız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…