Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
14 gün geçmiş canım, evde gebelik testi yapsana bazen ovü testleri yanlış sonuc verebiliyor. Kan vermen daha kesin sonuç ama şayet gebelik şüphen varsa.
Kuzum yaptım ama akşam yaptım dayanamayıp birsey yoktu ama 15 günde idrar da çıkar mı acaba yoksa kan mı vermek gerek ?

Reactions: niw
Canim bende yapıyorum hiçbir zaman çift çizgi çıkmadı senin çıkmış yumurtlama gunundesin demek
Bende de hiç çıkmamıştı ilk defa çıktı yumurtlama mı gebelik mi anlayamadım çünkü uzun suredir adet olmadım . Belki gebelik vardır diye yumurtlama günüyse onu da değerlendiremiyorum

Reactions: niw
Günaydın kızlaaaaaar hadi oturmaya mı geldik
Günaydın cnmmmm bugün okul da yok derste yok yazılı haftasıydı bugün boşum keyif mi yapsam ev mi temizlesem diye dusunmekteyim yataktan çıkamadım kızla herifi gönderdim girdim tekrar yatağa hic de çıkasım yok

Benim yine yok canım. Bugün döngümün 35. Günü. 35 günde de geldiği oluyordu. Bugünde gelmezse artık söylerim listeden çıkarırsın beni. Bu düzensizliğim senide uğraştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…