- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Cnm sizde durumlar ne çalışmalara başlandı di mi valla artık bu sefer olacak ya inşallah rahim filminde var bir keramet bak göreceksinBu ay hsgler histereskopiler havada uçuştu valla inşallah dönüşü bebekli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sizde durumlar ne çalışmalara başlandı di mi valla artık bu sefer olacak ya inşallah rahim filminde var bir keramet bak göreceksinBu ay hsgler histereskopiler havada uçuştu valla inşallah dönüşü bebekli olur
Korunuyor o. O da korunurken hamile kalacakCnm sizde durumlar ne çalışmalara başlandı di mi valla artık bu sefer olacak ya inşallah rahim filminde var bir keramet bak göreceksin
Tamam canım benim o halde valla böyle zahmet oluyor gibi geliyırya nolcak canım sen bilgi verirsin olunca
inşallah gelmesiiin
Benimde klomen den 6 cm kadar büyümüştü kistim kuzum 1 ay doğum kontrol hapı kullandırdı doktorum ve çok küçüldü adetle atıldı sende de sanırım doktorun böyle bir tedavi uygular bir ay doğum kontrol hapı verir geçmiş olsun kuzumKızlar selam, ben bu çocuk yapma işinden vazgeçeceğim galiba..
Şimdi doktordan geldim. Klomenin yaptığı 4 cm kist 1 hafta sonra 3 cm e düşmüştü şuan ki adetimi de parçalı falan olunca hah dedim kis patladı gitti. Keşke öyle olsaydı şuan kistim 5 buçuk 6 cm e yaklaşmış. Moralim çok ama çok bozuk.
Canım normal basit kistlerden değilmi. İlacı falan yokmu acaba bununKızlar selam, ben bu çocuk yapma işinden vazgeçeceğim galiba..
Şimdi doktordan geldim. Klomenin yaptığı 4 cm kist 1 hafta sonra 3 cm e düşmüştü şuan ki adetimi de parçalı falan olunca hah dedim kis patladı gitti. Keşke öyle olsaydı şuan kistim 5 buçuk 6 cm e yaklaşmış. Moralim çok ama çok bozuk.
Cnm sizde durumlar ne çalışmalara başlandı di mi valla artık bu sefer olacak ya inşallah rahim filminde var bir keramet bak göreceksin
Hahah aynen canım korunuyoz biz olursa şok olurum çok temkinliyizKorunuyor o. O da korunurken hamile kalacak
Haber veririm sana. Adet olmayi bekliyorm tup bebek merkezi ona gore randevj verecekya nolcak canım sen bilgi verirsin olunca
inşallah gelmesiiin
İnofolic combi kullandım canım 2 kutu şimdi başka bir ürün budum ona geçtim venatura diye bir ürün.benim normalde akıntım olmaz bunları kullandığımdan beri baya akıntım oluyor hiç ıslaklık hissetmezdim sanırım işe yarıyorSelam canım inositol takviyesi için ne kullanıyorsun
Kaç gün var kuzum bata dur bakalım sıkma canını, insanın morali bozuluyor ama hiç belli olmaz canım allah büyükHayırlı cumalar kızlar
Benimde sanırım aşılama yine tutmadı hiç bir belirti yok
Aaa ciddi misin neden öyle olmuş yaa hus3545 in de 8 cm falandı küçüldü diğer ay acaba belirli bi büyüklüğe ulaşıp öyle mi küçülecekKızlar selam, ben bu çocuk yapma işinden vazgeçeceğim galiba..
Ne zahmeti tatlım hedefimiz bebiş olana kadar devamTamam canım benim o halde valla böyle zahmet oluyor gibi geliyır
Çok mantıklı bir seçim yapmışsın inofolic aşırı pahalı hiç gerek yok venaturanın fiyatı gayet makul ben de kullandım ondan 3-4 şişe ins direncine de çok faydası varİnofolic combi kullandım canım 2 kutu şimdi başka bir ürün budum ona geçtim venatura diye bir ürün.benim normalde akıntım olmaz bunları kullandığımdan beri baya akıntım oluyor hiç ıslaklık hissetmezdim sanırım işe yarıyor
Tamam canım hayırlısı olsun hadiHaber veririm sana. Adet olmayi bekliyorm tup bebek merkezi ona gore randevj verecek
Hamilelik testi mi yaptın? sabah mı yaptın? negatifse başka bir test daha dene istersen, her test aynı olmuyor. Netice bellidir o halde. Şayet pembe çizği az da cıksa kan vermen mantıklı..Kuzum yaptım ama akşam yaptım dayanamayıp birsey yoktu ama 15 günde idrar da çıkar mı acaba yoksa kan mı vermek gerek ?
Valla kuzum dünden beri ağla ağla şiştimKaç gün var kuzum bata dur bakalım sıkma canını, insanın morali bozuluyor ama hiç belli olmaz canım allah büyük
Amin canm. Sen naptin durum ne yazdiysan da karsilasmadim hicTamam canım hayırlısı olsun hadi
evet canım aldım 80 tlydi zaten içinde az var bitti yeni aldım 90 olmuş bitti yeni alacaktım aa dedim her ay zam zam sonra araştırırkn gördüm bunu buldum başladım bakalım şimdi sabah akşam içiyorum snra teke düşürücem. birde şunu gördüm bilmiyorum fikriniz var mı?Miyositol positive bununla kalmış o ay hsg çekilen biri. ay iyi inşallah bende yumurta tembelliği var yavaş büyüyorlar o yüzden akıntım çok az olur yada olmaz ama bunu içmeye başladığımdan beri baya bayo oluyor hiç akıntım olacağına sevineceğim aklıma gelmezdi:)Çok mantıklı bir seçim yapmışsın inofolic aşırı pahalı hiç gerek yok venaturanın fiyatı gayet makul ben de kullandım ondan 3-4 şişe ins direncine de çok faydası var
yaa yirim yaaa... ay ben de istiyorum bana yardım edecek bir minnoşşşValla kiz evde yokken yapsam daha iyi yoksa yaptırmıyor esoglusu babası temizlik seti almis oyuncak viledasini suyla doldurup sildiğim yerleri bi daha siliyor sagolsun