Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu 2. aşılama mıydı kuzum ? kıyamam ağlama, ben yine de biraz daha bekle derim her hamilelik aynı olmuyor diyorlar. olmazsa da hayırlısı diyip diğer aşamaya geçeceksin eninde sonunda gelecek sana bebeğin inanıyorum ben

oo peki doktor ne dedi, operasyon mu ilaç mı, nasıl yok olacak?

evet canım yumurtalık kalitesini etkiliyor kan şekerini düzene soktuğu için. sende tembellik varsa sürekli kullan bu takviyeyi pcos olanların kullanması gereken bi ürün inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bugünü boş geçtiğinizi çocuğunuza söyleyeceğim

evet canım yumurtalık kalitesini etkiliyor kan şekerini düzene soktuğu için. sende tembellik varsa sürekli kullan bu takviyeyi pcos olanların kullanması gereken bi ürün inşallah güzel sonuçlar alırsın
Yaaa inşallah canım inşallah başladım valla kendimize ramazan sonuna kadar zaman verdik sonra büyük ihtimal tüp falan olacak bakalım hayırlısı Allahtan

dur canım ya hemen salma kendini, 12-14. günde dene... Bazen hiç belirti felan olmuyor, sakin

Bana kist olduğunu söylediğinde vermedi öyle bir hap ben eksi doktorumu arayıp onun onayıyla kullandım. Ama daha da büyümüş. Şimdi ki yeni doktorumun yorumu başka kist oluşmuş olabilir dedi.

Bu 2.aşılama kuzum bir hakkım kaldı devlet hastanesinde aşılama için o kadar üzgünüm ki ağlamaktan gözlerim şişti zaten eşime belli etmiyorum gizli gizli odalarda ağlıyorum yemek yaparken ağlıyorum sızlıyorum artık eşimde çok yıprandı tüp bebek merkezi 40 bin tl civarı oluyormuş ne yaparız bilmiyorum şu mübarek cuma günü Rabbim isteyen her kuluna ne isterse versin diye dua ediyorum umutlarım tükeniyor artık

Kullandım canım ama erimeniş adet bitince arıcam hsg çekilcem 2 ay hiç bir şey kullanmıcaksın dedi
demek ki klomen sana yaramadı kuzu klomen sanırım birden fazla çoğalttığı için tam büyümezse kiste çeviriyormuş femara 1 yumurtayı iyi büyütmeye odaklanıyormuş öyle diyorlar eğer bi daha hap alacak olursan femarayı konuş doktorunla

Cok sevindim belki de o engel di ? İnşallah normalden olur bu ay önümüzdeki aylar bana da smear testim de enfeksiyon baslangicinvar gibi bisey dedi 5. Ayda tekrarlamamiz gerekiyor ona gore onlem alalim dedi. Ama bu gebelige engel değilmis. Allah korusun dikkat etmezsen kansere dahi yol acarmis. Antibiyotik kullaniyorsun bu ay korun derim canm doktor dedi mi

Aaa ciddi misin neden öyle olmuş yaa @husniye35 in de 8 cm falandı küçüldü diğer ay acaba belirli bi büyüklüğe ulaşıp öyle mi küçülecek
Çok üzgünüm çok şok oldum ben tamamen eridi sandım açtım bacakları relax relax ekranda bide ne göreyim kocaman yayılmış kist eğri büğrü olmuş 3 cm e düşen kist 6 cm e nasıl çıkar aklım almıyor. Bütün keyfim gitti isteğim gitti. Tertemiz rahmi mahvettim o k.lt.k doktorun yüzünden.

kuzum neden o kadar pahalı ya çip li mi yapacaksınız ? @NealStreet in gittiği yer uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…