Bu 2. aşılama mıydı kuzum ? kıyamam ağlama, ben yine de biraz daha bekle derim her hamilelik aynı olmuyor diyorlar. olmazsa da hayırlısı diyip diğer aşamaya geçeceksin eninde sonunda gelecek sana bebeğin inanıyorum benValla kuzum dünden beri ağla ağla şiştim
Ben 3 hamilelik yaşadım üçünde de aynı belirtilerim olduğu için o biliyorum ben artık hamilelik belirtilerimi ama hiç biri yok ve tutmadı biliyorum malesefbugün aşılamanın 10.günü 5 gün sonra adet olurum
İlk aşılamada tam 15.gün adet olmuştum yine öyle olur sanırım
Kaç gün geçti cnm işlemden sonra?Hayırlı cumalar kızlar
Benimde sanırım aşılama yine tutmadı hiç bir belirti yok
oo peki doktor ne dedi, operasyon mu ilaç mı, nasıl yok olacak?Kızlar selam, ben bu çocuk yapma işinden vazgeçeceğim galiba..
Şimdi doktordan geldim. Klomenin yaptığı 4 cm kist 1 hafta sonra 3 cm e düşmüştü şuan ki adetimi de parçalı falan olunca hah dedim kis patladı gitti. Keşke öyle olsaydı şuan kistim 5 buçuk 6 cm e yaklaşmış. Moralim çok ama çok bozuk.
evet canım yumurtalık kalitesini etkiliyor kan şekerini düzene soktuğu için. sende tembellik varsa sürekli kullan bu takviyeyi pcos olanların kullanması gereken bi ürün inşallah güzel sonuçlar alırsınevet canım aldım 80 tlydi zaten içinde az var bitti yeni aldım 90 olmuş bitti yeni alacaktım aa dedim her ay zam zam sonra araştırırkn gördüm bunu buldum başladım bakalım şimdi sabah akşam içiyorum snra teke düşürücem. birde şunu gördüm bilmiyorum fikriniz var mı?Miyositol positive bununla kalmış o ay hsg çekilen biri. ay iyi inşallah bende yumurta tembelliği var yavaş büyüyorlar o yüzden akıntım çok az olur yada olmaz ama bunu içmeye başladığımdan beri baya bayo oluyor hiç akıntım olacağına sevineceğim aklıma gelmezdi:)
Sen de miiiiiiiiHaber veririm sana. Adet olmayi bekliyorm tup bebek merkezi ona gore randevj verecek
Bugünü boş geçtiğinizi çocuğunuza söyleyeceğimHahah aynen canım korunuyoz biz olursa şok olurum çok temkinliyiz
valla 3 gündür üst üste değerlendirdik bugün boş geçicem cumartesi-pazar değerlendiririm takvime göre ctsi pazar pik görünüyor inşallah dediğin gibi işe yarar
Yaaa inşallah canım inşallah başladım valla kendimize ramazan sonuna kadar zaman verdik sonra büyük ihtimal tüp falan olacak bakalım hayırlısı Allahtanevet canım yumurtalık kalitesini etkiliyor kan şekerini düzene soktuğu için. sende tembellik varsa sürekli kullan bu takviyeyi pcos olanların kullanması gereken bi ürün inşallah güzel sonuçlar alırsın
dur canım ya hemen salma kendini, 12-14. günde dene... Bazen hiç belirti felan olmuyor, sakinValla kuzum dünden beri ağla ağla şiştim
Ben 3 hamilelik yaşadım üçünde de aynı belirtilerim olduğu için o biliyorum ben artık hamilelik belirtilerimi ama hiç biri yok ve tutmadı biliyorum malesefbugün aşılamanın 10.günü 5 gün sonra adet olurum
İlk aşılamada tam 15.gün adet olmuştum yine öyle olur sanırım
canım bende bu ay hafif bi enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi 1 kutu onu içiyorum. bir de sağ tüpte yapışıklık vardı hsg de açmış doktor bu ay normal deniyoruz bi 3 ay falan böyle denicem bakalım hayırlısı olsunAmin canm. Sen naptin durum ne yazdiysan da karsilasmadim hic
Bana kist olduğunu söylediğinde vermedi öyle bir hap ben eksi doktorumu arayıp onun onayıyla kullandım. Ama daha da büyümüş. Şimdi ki yeni doktorumun yorumu başka kist oluşmuş olabilir dedi.Benimde klomen den 6 cm kadar büyümüştü kistim kuzum 1 ay doğum kontrol hapı kullandırdı doktorum ve çok küçüldü adetle atıldı sende de sanırım doktorun böyle bir tedavi uygular bir ay doğum kontrol hapı verirgeçmiş olsun kuzum
benim düşüncem boş geçmek yönünde tabi kocam da öyle düşünüyodur inşallahBugünü boş geçtiğinizi çocuğunuza söyleyeceğim
Kullandım canım ama erimeniş adet bitince arıcam hsg çekilcem 2 ay hiç bir şey kullanmıcaksın dediCanım normal basit kistlerden değilmi. İlacı falan yokmu acaba bunun
inşallah tüpe gelene kadar hamile haberini alırız :) d vit değerin nasıldı baktırdın mı hiç ?Yaaa inşallah canım inşallah başladım valla kendimize ramazan sonuna kadar zaman verdik sonra büyük ihtimal tüp falan olacak bakalım hayırlısı Allahtan
Bu 2.aşılama kuzum bir hakkım kaldı devlet hastanesinde aşılama için o kadar üzgünüm ki ağlamaktan gözlerim şişti zaten eşime belli etmiyorum gizli gizli odalarda ağlıyorum yemek yaparken ağlıyorum sızlıyorum artık eşimde çok yıprandı tüp bebek merkezi 40 bin tl civarı oluyormuş ne yaparız bilmiyorumBu 2. aşılama mıydı kuzum ? kıyamam ağlama, ben yine de biraz daha bekle derim her hamilelik aynı olmuyor diyorlar. olmazsa da hayırlısı diyip diğer aşamaya geçeceksin eninde sonunda gelecek sana bebeğin inanıyorum ben
demek ki klomen sana yaramadı kuzu klomen sanırım birden fazla çoğalttığı için tam büyümezse kiste çeviriyormuş femara 1 yumurtayı iyi büyütmeye odaklanıyormuş öyle diyorlar eğer bi daha hap alacak olursan femarayı konuş doktorunlaKullandım canım ama erimeniş adet bitince arıcam hsg çekilcem 2 ay hiç bir şey kullanmıcaksın dedi
Cok sevindim belki de o engel di ? İnşallah normalden olur bu ay önümüzdeki aylarcanım bende bu ay hafif bi enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi 1 kutu onu içiyorum. bir de sağ tüpte yapışıklık vardı hsg de açmış doktor bu ay normal deniyoruz bi 3 ay falan böyle denicem bakalım hayırlısı olsun
Çok üzgünüm çok şok oldum ben tamamen eridi sandım açtım bacakları relax relax ekranda bide ne göreyim kocaman yayılmış kist eğri büğrü olmuş 3 cm e düşen kist 6 cm e nasıl çıkar aklım almıyor. Bütün keyfim gitti isteğim gitti. Tertemiz rahmi mahvettim o k.lt.k doktorun yüzünden.Aaa ciddi misinneden öyle olmuş yaa @husniye35 in de 8 cm falandı küçüldü diğer ay acaba belirli bi büyüklüğe ulaşıp öyle mi küçülecek
Sende miii ???Sen de miiiiiiii
kuzum neden o kadar pahalı ya çip li mi yapacaksınız ? @NealStreet in gittiği yer uygunduBu 2.aşılama kuzum bir hakkım kaldı devlet hastanesinde aşılama için o kadar üzgünüm ki ağlamaktan gözlerim şişti zaten eşime belli etmiyorum gizli gizli odalarda ağlıyorum yemek yaparken ağlıyorum sızlıyorum artık eşimde çok yıprandı tüp bebek merkezi 40 bin tl civarı oluyormuş ne yaparız bilmiyorumşu mübarek cuma günü Rabbim isteyen her kuluna ne isterse versin diye dua ediyorum umutlarım tükeniyor artık
İlaçsız iki ay beklicez dedi canımoo peki doktor ne dedi, operasyon mu ilaç mı, nasıl yok olacak?