- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Ne demek canım her zamanİnşallah inşallah kafamdaki tüm soruları yanıtladın çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım her zamanİnşallah inşallah kafamdaki tüm soruları yanıtladın çok teşekkür ederim
Ben görmeden diyorum. Sayılır mı? Bizim analarımızın bizden çekeceği, kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçek.Benim ki hamile değilken bişey diyemiyor garibim sen hamile kalınca bittim ben diyor dertleniyor gören de beni çok cadoloz falan sancak
Grubumuzun yeni mottosu elden ele uzatalım arkadaşlar
Aynen valla olabilir kadınlardan ben de korkuyorumTabelada "Sipariş usulü çocuk yapılır" yazmıyordu ama
Hakkaten ödül olmuş. Belki adam istemiyordu kadın kendi planladı. Duyuyoruz böyle planlar yapanları sağda solda
Ben varım. Benimki verdiği sözleri çok güzel tutar. "Ben öyle bir şey dediğini hatırlamıyorum"
Sen taslağı hazırla. Burada maddeler üzerinden gidelim
Aaa bizi hiç örnek almıyorsun çocuğun beşiği bile hazırDoktor kız dedi ama kimse inanmıyo, herkese hala erkek olcak gibi geliyor be teyzesi. Daha bir iğne bile almadık 5. ay oldu.
Hahaha canım biz anladık senin süpürgen falan var ben tam cadı canlandırıyorum seniBenim ki hamile değilken bişey diyemiyor garibim sen hamile kalınca bittim ben diyor dertleniyor gören de beni çok cadoloz falan sancak
Oy canım aynen benim de çok düşmüş... Çok iyi yükselmiş canım ben de bu akşam başladım bakalım inşallah toparlar benim de. Bir yan etki fln yaşadın mı? Koyun yününden elde ediliyormuş çok tiksindim ya içinde öyle yazıyor şok oldumkuzu benim d vitamimin 7 d falandı ben bi sene öyle suprdayn zart zurt arada damla ama düzenli değil kullandım bir senede 17 mi ne olmuştu en son 2020 eylülde doktora gittim öyle çıktı düşük dedi o ilacı verdi, pazartesi perşembe kahvaltıfan hemen sonra içtim ben arada bir ay ara verdim kasım yok. yani 3-3.5 ay gibi bi sürede 47 mi be oldu ocakta baktırdım en son.
Toplanın size yurt dışındaki sağlık sistemi tecrübelerimden birini anlatıyoruz. Azıcık gülün. Herkes yüksek gerilim hattı gibi dolaşıyor. Ortalığı ateşe vereceksiniz.
Dayımın evinde kaldığım bir gün. Yengem, ben, bir de 1 yaşında falan kuzenim var, evde üçümüzüz. Yengem diğer kuzenimi okula bıraktı, işlerini halletmeye çalışıyor. Ben o gün çok kötü uyandım. Sonra kusmaya başladım. Sonra o kadar kötüleşti ki banyoya gidip gelemez oldum. Koltuktan da yere çöktüm. Yengem yanıma leğen bıraktı. Durup durup ona çıkarıyorum. 1,5 saatte 6-7 kez falan oldu bu. Artık öleceğim galiba diyorum, hiç böyle bir şey yaşamadım. İçimde bir şey kalmadı. Su bile içemiyorum, takatim bitmiş. Yengeme dedim ki ambulansı ara. Aradı, anlattı. Biraz sonra bisikletli sağlık görevlis geldi. Tansiyonumu, şekerimi ölçtü. Hamile olabilir misin? dedi. Hayır dedim. Değerlerin normal dedi. Bir sürü sorular soraaaa soraaaa dört sayfa form doldurdu. Durup durup "hamile olabilir misin", "hamile olmadığına emin misin" diyor. Hamile değilim ulan, değilim! Dedi ki "İstersen ambulansı arayabilirim, hastaneye götürürler seni ama hastanede de bundan farklı bir şey yapmayacaklar. Su içip dinlenmeye çalış. Tamam mı" Ne diyeyim "Allah rızası için götür, ölüyorum" diyemedim. Burda olsam giderim acile verirler serumu en azından su kaybetmem. Su içemiyorum, "su iç" diyor. He tamam o zaman. "Taam kardeş seni de yorduk buraya kadar. Hakkını helal et" dedim. "Ben şimdi aile hekimine bilgi veriyorum. O da seni arayacak" dedi. Formun da kopyasını bana bıraktı gitti. Biraz zaman geçti. Aile hekimi aradı. "Nasıl hissediyorsun?" dedi. "Bundan daha iyi olmamamıştım" diyemedim. İçimden bile sövemiyorum, bayağı öleceğime iknayım. Dalga geçer gibi konuşuyor sakin sakin. "Hamile olabilir misin?" dedi. Düşündüm düşündüm ben ne desem bunlar ikna olmayacak. "Müslümanım" dedim. "Ha ok o zmn tmm hmm ok ok tmm" dedi. "Su iç, kuru şeyler ye, dinlenmeye çalış" diye zırvaladı, kapattı. Allah tarafından gelen bir mucizeyle ve yengemin tedavi yöntemleriyle kendime geldim. Sonra formu aldım bir bakayım dedim ne yazmış bu salak herif diye. "İçeri girdiğimizde hasta yerde, koltuğa yaslanmış, yanında leğen, halsiz bir şekilde oturuyordu" yazmış ahahahahhahahgsgshshgagaghag Romana giriş yapsan yazamazsın bunu
Devam ettim okumaya: "The patient strongly denies pregnancy" yazmış. "Hasta, hamile olmadığına yemin billah ediyor" demiş yani ahahahbsjshahjsjsjsjshhhss
10 yıl oldu bu cümleyi unutamıyorum. Formu da saklıyorum. Çok inkar ettim diye mi hamile kalamıyorum acaba 40 kere söyleyince gerçek mi oldu ne
Başkasının yanında bencede yapılmamalı ya ama başbaşayken yapabilir bende yaparım güleriz, geçen eser yenenlerle eşinin bir fotosunu attım seninle şöyle diye küstü bana anlık karınlarımız eşitlendi diye fotoğraf çekilmişler baya komiğime gitmiştiÖyle valla zaten hormonlar alt üst çizgifilme bile ağlıyordu. O dönemde zaten beğenilmemek çirkinleşmek psikolojiyi iyice mahvediyor. Ekstra hassas olmaları gerekirken bizim uanımızda öyle demesine çok üzülmüşyüm. Bence şaka konusu bile yapılmamalı başkasının önünde
Ya evet ben bizim durumları anneme sıkı sıkı tembihledim on kere falan söyledim o yüzden söylemiyor. Bir tembihlemesem her konuştuğuna söyler, hastalansak falan ta nerelerden arıyorlar geçmiş olsuna gıcık oluyorum.Faydaları olur da söylenirler, sorarlar. Sorarlar oğlu sorarlar hatta. Ben de garantici bi tipim. Bir de böyle nasihatlere falan bayılırım. Kist ameliyatı olacağımı yedi düvele duyurmuşlardı. Dıdımın dıdısı arayıp "aynısı kaynımda da var" diyordu yani. O dönemi tekrar etmeyelim pls
Hahahajja şimdi sorsa tüm benliğimle hamileyim derimNealstreet, Have you strongly denies pregnancy now?????
Eser Yenenler'le karısına ben de çok gülüyorum. Hatta eşime de dedim sen de onun gibi benimle göbek yarıştıracak mısın diyeBaşkasının yanında bencede yapılmamalı ya ama başbaşayken yapabilir bende yaparım güleriz, geçen eser yenenlerle eşinin bir fotosunu attım seninle şöyle diye küstü bana anlık karınlarımız eşitlendi diye fotoğraf çekilmişler baya komiğime gitmişti
Bu arada d-colefor bende kullandım kuzum hatta ilk kutuyu her gün 1 tablet şeklinde içtim hiçbir yan etkisi yok merak etme
Ya evet ben bizim durumları anneme sıkı sıkı tembihledim on kere falan söyledim o yüzden söylemiyor. Bir tembihlemesem her konuştuğuna söyler, hastalansak falan ta nerelerden arıyorlar geçmiş olsuna gıcık oluyorum.
Sonra bir şey anlatmayıncada sen de çok ketum oldun diyor, neden öyle acabaEser Yenenler'le karısına ben de çok gülüyorum. Hatta eşime de dedim sen de onun gibi benimle göbek yarıştıracak mısın diye
Ben anneme söylesem şu an bizi yedi kıtadan arıyorlardı akrabalar Bir de bir şey söyleyip kimseye söyleme dediğim her şeyde alınıp "Ben kimle konuşmuşum ya? Kime neyi söylemişim?" diyor ahahhsjs Yüzüne de vuramıyorum ki yaptıklarını
14 gün geçmiş canım, evde gebelik testi yapsana bazen ovü testleri yanlış sonuc verebiliyor. Kan vermen daha kesin sonuç ama şayet gebelik şüphen varsa.MErhabalar canlar ben polikistik overım adetim 50 gundur olmadı doktorum adet söktürücü verdi içmek istemedim çünkü 1 gaftadır göğüslerim de hassasiyet ve batma var kasıklarım agrıyor belim ağrıyor . Bugün de ovulasyon testi yapayım bir dedim ve sonuç bu çıktı sizde yumurtlama mı var ? Yoksa gebelik ihtimali var mı en son ilişkim 11 Mart. Göğüs uçlarım inanılmaz şişti hayatımda ilk defa böyle birsey yasıyorum
Canim bende yapıyorum hiçbir zaman çift çizgi çıkmadı senin çıkmış yumurtlama gunundesin demekMErhabalar canlar ben polikistik overım adetim 50 gundur olmadı doktorum adet söktürücü verdi içmek istemedim çünkü 1 gaftadır göğüslerim de hassasiyet ve batma var kasıklarım agrıyor belim ağrıyor . Bugün de ovulasyon testi yapayım bir dedim ve sonuç bu çıktı sizde yumurtlama mı var ? Yoksa gebelik ihtimali var mı en son ilişkim 11 Mart. Göğüs uçlarım inanılmaz şişti hayatımda ilk defa böyle birsey yasıyorum
Hahaha evet onları ben de gördüm çok tatlıydı bir de çocuklarına yeni kiracı taşınacağı için yatağı boşaltın falan yazmışlar yani kendi aralarınds yine olabilir tatlı anı kalır da ben başkasının yanında eleştiri gibi şeyleri hoş bulmuyorum ne bileyim yoksa biz de birbirimize hep takılırız zaten o eğlenceli bir şey benceBaşkasının yanında bencede yapılmamalı ya ama başbaşayken yapabilir bende yaparım güleriz, geçen eser yenenlerle eşinin bir fotosunu attım seninle şöyle diye küstü bana anlık karınlarımız eşitlendi diye fotoğraf çekilmişler baya komiğime gitmişti
Bu arada d-colefor bende kullandım kuzum hatta ilk kutuyu her gün 1 tablet şeklinde içtim hiçbir yan etkisi yok merak etme
Ya evet ben bizim durumları anneme sıkı sıkı tembihledim on kere falan söyledim o yüzden söylemiyor. Bir tembihlemesem her konuştuğuna söyler, hastalansak falan ta nerelerden arıyorlar geçmiş olsuna gıcık oluyorum.